Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Alice_Elena spune:
Asa am patit eu cu portofelul. Noroc ca nu aveam bani multi la mine, aveam actele toate. Dupa vreo sapt m-au sunat de la sala de fitness unde aveam abonament ca l-a gasit un baiat care mergea la aceeasi sala si l-a dus la ei buletinul apucasem sa il fac. Buletine mi-am facut o gramada noroc ca stiam pe cineva acolo. Era ala satul de mine, cand il sunam ma intreba "iar l-ai pierdut?" :)))
ooana spune:
noua ne plac mult maslinele kalamata...da sunt putin mai sarate dar in rest nu mananca sarat deloc asa ca se compenseaza
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena "iar l-ai pierdut?" :))) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
histamina spune:
strumf cu caciulita pe cap, ieri, pe strada.
si-o da jos.parintii mei i-o pun la loc si ii spun ca si ei au capul acoperit.
strumf se uita in jur, vede o vecina cu capul descoperit si atunci isi da din nou jos caciulita si arata catre vecina:nu, nu, adica ea nu are nimic pe cap.
m-a bucurat enorm reactia lui.
de ce?
este primul argument pe care mi-l aduce, prima data cand isi motiveaza o actiune:isi da jos caciulita pt ca asa vrea el, dar in ochii nostri si-o da jos,pt ca nici vecina nu are.
mecanismele gandirii lui au fabricat primul argument.
chiar sunt bucuroasa.
ochidut spune:
Azi bona mi-a cerut o zi libera si sunt cu Larisa la birou. Pana acum totul bine si frumos, acum se plictisise putin si i-am pus Cartea Junglei.
W/endul asta noi evident plecam la munte, organizam un botez acolo asa ca vom fi in priza. Ne intoarcem marti.
Ce tare faza cu telefonul si mai tare si Alice cu buletinul
Maurice ce frumos ai descris-o pe fata mea si asa de aproape de realitate, exact asa e cu ochii ei si la fel cu vorbitul, intai te analizeaza, nu zice nimic si apoi nu mai tace.
Oricum a fost comic ca mi-a povestit bona ca v-ati intalnit, dar mi-a zis seara cand am venit la birou, eu eram cu gandul la altele si ea mereu imi mai zice ca se intalnesc cu diferiti copii prin parc pe care eu nu ii stiu. Mi-a zis ceva de genul" :ne-am intalnit si cu Sara astazi...". eu am zis ca o fi un alt copil de prin parc, asa ca nu am dat atentie. A doua zi de dimineata se uita Larisa la o papusa cu parul cret si bona ii zice "vezi, e ca Sara si mamica ei". Si atunci mi-a picat deodata fisa si o intreb pe bona "dar cu care Sara v-ati intalnit" si ea "Pai eu nu stiu mama, dar asa mi-a zis ca o cheama, ca va cunoasteti.......ca eu am intrebat ca sa stiu sa-ti zic" Imi si imaginez cum v-a luat la intrebari "cine sunteti"
Ce frumos creste Sara, mi-a placut mult cum ai scris despre ea, ca intotdeauna defapt. ma bucur ca sunteti ok cu analizele, oricum imi aduc aminte ca ai scris tu odata meniul si era fff bun si variat.
Unde ati fost in concediu? Sa stii ca si Larisei ii plac mult deplasarile noastre si e cuminte, dar ne-a facut si ea noua asa de 2 ori niste crize, de am zis ca nu e adevarat. Clar erau de la prea multe noutati, plimbari si oboseala.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui racusor2010 noi ne gandeam si la Mallorca pentru august / septembrie, dar nu am mai cautat nimic... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
ar fi o idee cu mallorca. imi trece acum rpin cap ca aveau si programe sociale, de seniori, anul trecut dar nu stiu daca in septembrie sau doar inceput de octombrie. ca as lua-o si pe mama cu noi si asa profitam si noi
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Oanaaaaaaaa ce-mi faci tu mie EXACT la asta visam... 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
pai atunci hai
ochidut spune:
Saddie, eu zic ca nu mai conteaza o luna/doua, si cu asa oferta nu te mai intalnesti probabil ins curt timp. Considera un semn, vorba Oanei sau cine zicea, vezi cum apar vestile bune, sa te scoata din "butoi". mobilizeaza-te si aranjeaza totul, o sa vezi ca o sa fie bine, cred ca e fix ce iti trebuia acum
maurice spune:
ochidut, bonei tale nu stiam cum sa-i zic cine sunt, mi-a trecut prin cap sa-i zic "moris", sau "de pe internet", dar mi-am dat seama ca suna aiurea, nici nu mai stiam daca mai tii minte numele meu real, asa ca pur si simplu eu nu m-am mai prezentat si a renuntat si bona intr-un final sa ma mai descoasa daca o tot dadeam cotita
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut Azi bona mi-a cerut o zi libera si sunt cu Larisa la birou. Pana acum totul bine si frumos, acum se plictisise putin si i-am pus Cartea Junglei. W/endul asta noi evident plecam la munte, organizam un botez acolo asa ca vom fi in priza. Ne intoarcem marti. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
fain ca o poti lua cu tine
vreau si eu servici ca al tau
la noi nici nu intra in discutie asa ceva
unul din noi clar trebuie sa isi ia o zi de concediu
1an + 08.07.2010
Noi 2