Clubul "babelor" FIV-oase 31

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ioana imi amintesc de niste taratze si painite. of doamna mea...cata rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

nu prea am somn, am reusit sa imi arunc privirea si pe capitolul anterior, am vazut ca au povestit sami si lyly cum a fost la intalnirea cu dr S. Pot sa spun ca si mie mi-a placut omul, mi s-a parit f calm si sigur pe el, personalul clinicii mai ok decat la greci, iar faptul ca nu am platit ... no commen.
mi-am mai adus aminte o chestie. discutam apropo de trombofilie si mi-a spus ca (s-)a constatat ca la persoanele cu risc ridicat de pierdere de sarcina (vezi trombo) fertilitatea este mai mare, ca o compensatie a naturii.
samira nu am apucat sa iti mai urez drum bun si fructuos. am si eu niste pupici speciali pt ari
am vazut ca duminica trece bruni prin bucuresti, se pune de vreo intalneala ? eu teoretic nu plec pe nicaieri, doar daca ii vine vreo idee brusca sotului si reuseste sa ma si urneasca.


---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

alex, nu stiu cat prg inj trebuie sa faca aadina. cred ca minim jumate de fiola (30 ml). cum ii tot scade, cred ca e ok sa faca si o fiola.
eu o fiola as face in situatia ei, dar eu merg mult pe instinct/intuitie in situatiile astea limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta am facut cam 1,5 ml, deci 45 mg, a fost prima cu mari emotii.In seara asta cred ca ma duc la soacra mea sa mi-o faca si o fac toata. Nu prea as fi vrut sa merg la ea,multe lucruri despre mine ea nu stie, si e mai bine asa.
Intrebare: are ceva daca iau si utrogestan si injectabil, daca e prea mult strica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna dimi,

sabi, huh, femeie, ntz, nu-i asa schema lui ralu, reiau (a scris de la cap. 23, dar, in mai multe postari, dupa cum si-a adus aminte):
prednol (16mg) incepand din prima (!) zi stimulare (ziua 3 cm) pana la ET. incepand de la ET, timp de 5 zile, 32 mg, apoi iar 16mg, pana in saptamana 5. apoi descreste (3 zile cate 8mg, 3 zile cate 4mg si gata - ea, a luat cate 4mg doar 1 zi);
ralu, multumim inca odata pentru info
ioana, sweetheart, pup tare


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aadina, ma laudam zilele trecute ca am scapat de spotting ... da de unde, aseara, fara crampe si avertizari, am avut o sangerare clara vreo 5 ore, de parca se sparsese un balonas, apoi nu am mai avut nimic ... deci va dati seama cum sunt ... niba stie de la ce o fi fost ... ma tot gandesc daca are rost sa testez progesteronul ... ce-i drept luni era totul in regula cu bbii ...

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Eu ieri am fost la dr pentru eco, am un fulicul de 14.30mm(z12), dr nu a fost prea incantata, drept urmare mi-a zis nici sa nu ma gandesc sa mai continui asa pt ca nu o sa rezolv nimic (se astepta ca luna trecuta sa raman insarcinata la ce fulicul aveam).... mi-a zis sa ma inarmez cu rabdare si sa fiu constienta ca sunt sanse mici la primul FIV sa raman insarcinata ( nu de alta dar sa nu cad in prapastie)... asa ca astazi voi merge la dr Strohmer dupa care o sa mai merg maine la dr mea sa vad cat a mai crescut fuliculul.

QiaoBing asa cum au zis si fetele "ma inclin".




Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Adina, nu de pune pb de supradoza, momentan fara inj progesteronul e īn scadere, deci tb sa ajuti organismul. Prg e esential īn faza asta, am vazut valori de prg mai mari de 300, cat pt trimestrul 3 de sarcina, si sarcinile au evoluat f bine.
De asemenea, la noi pe topic au fost fete care au primit o combinatie de genul crinone8 + utrogestan 800 + agolutin una la 3 zile. Mie chiar mi s-a parut f mult atunci, dar uite ca Looana e f bine, de ea e vorba.

Ralu, la eco nu s-a vazut niciun hematom, nimic? Sangerarea cum arata?





Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Da, Brigit, nu s-a vazut nimic la eco in neregula ... ba chiar ieri m-am simtit super bine si am facut un pic de treaba prin casa ... nu am facut efort, dar e drept ca am facut mai mult decat in ultimele 2 luni ... sangerarea era cu sange rosu, clar, fara altceva prin el, in picaturi sau continuu cateva sec.. A fost ciudat ca nu m-a durut burta cand s-au pornit ca eu am gasit abs. rosu la baie ... mai apoi m-a durut doar un pic burta, luat nospa 80mg, pus si un utro din panica, si culcat.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ralu, sa nu mai intri īn panica īn primul rānd. Pe topic la noi toate fetele aproape au sangerat dupa beta. E bine ca nu e hematom.
Acum, ai putea desigur sa repeti progesteronul si daca e cazul sa mai cresti. Eu am avut 4 episoade de sangerare, prima la 5 sapt jumate. Nu aveam flux, erau mau mult pete , incepea rosu si apoi urma o zeama roz , dura mereu 2-3 ore pana revenea la normal. Atunci am suplimentat progesteronul si faceam si cāte un agolutin la 3 zile. Dr mea nu a vazut niciun hematom si a controlat fff minutios. Ea mai avea si teoria ca se poate ca sangerarea sa fie provocata de marirea uterulului, care era f vsscularizat ca urmare a trat cu Clexane si aspenter. Cert e ca si eu m-am stresat atunci pe tema asta destul.



Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput