Clubul "babelor" FIV-oase 31

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Lara eu am stat 4 zile cu gura cascata dupa toate fetele/femeile din cehia, eram in recunoastere ; pot sa spun ca fata de unguroaice care sunt urate cu spume cehoaicele sunt frumoase foc. si ce mi-a placut cel mai mult tinere, batrane, erau aranjate: coafate, fardate, trendy imbracate!
fetele are careva pe pe calculatorul ei minune un link despre embrioni, dezvoltare, clasificare etc? eu tot caut dar nu am gasit nimic interesant
si in cautarile mele am intrat pe bebelusultau si ce-mi vad ochii: sami la primul fiv; acum lecturez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami, Pierre Dukan ala e un dr. care recomanda cam ce mananci tu..(proteina animala low fat (peste, curcan, piept pui), proteina vegetala (albus ou, nuci, alune), veggies, fructe, branza macra, tarate ovaz, etc.) e super la moda la vedetele din USA, deci, esti in trend..eu, de multi ani de zile, asa mananc, sau cel putin, ma straduiesc..

smaickule, who's a happy mama? who's a happy mama? te pup fata, n-am apucat dincolo, am chiulit si m-am cam lenevit (deh, caldura) dar, am cetit si sunt enchante pt tine..ai un bb cu tine si inca o gashca la frigi, deci..faine, faine, cehoaicele..am avut colege de facultate cateva, erau cele mai frumoase, prietena mea cea mai buna din studentie e din Praga, Jana, o frumusete naturala, sculpturala, deci da, le cunosc frumusetea si e vestita in toata lumea..
nush exact ce cauti, dar pun link si gasesti aici tot felul despre embies & blasto:
http://www.advancedfertility.com/embryos.htm

to be continued..

Mergi la inceput

si m-au anuntat astazi ca au crio si 3 blasto, separat fiecare deci sanse de inca 3 ET (1xFHB1/1 si 2xHB1/1, de aici dorinta mea de cunoastere )
multam de link si de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

smaick,sa vezi ce gasca fraiera eram la primul FIV

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

smaick,sa vezi ce gasca fraiera eram la primul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Doamnee daca mai povestiti mult de frumusetea femeilor din cehia ma apuc direct de fiv cu donate
Eu am avut o tentativa cu dieta Dunkan; dar mi-a trecut repede pt ca cel putin in prima faza erau interzise fructele si legumele; iar eu fara astea sunt moarta

Mergi la inceput

adrianaady iti fac referat, unde ce cum cand, tu sa te hotarasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

citesc printre randuri doamnele mele
Lara da si mie virusul ala din contzed poate ma gripez si eu si bag paracetamoale Dunkan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, eu nu-s in stare de regimuri si diete, masuratori, gramaje, combinatii, nope, no way..mie mi-a placut ca regim de viata..intradevar, cand telul e slabitul, atunci da, in primele zile (minim 1-2 maxim 10), sunt doar proteine, iar veggies si fructe vin ulterior, la urmatoarele etape..e regimul lui J.Lo, cu care si-a revenit dupa nasterea gemenilor Max & Emme si a lui Giselle Bundchen..ambele l-au adoptat si ca si regim de viata:
http://dietadukan.ro/

sami, n-am cetit ever de primul tau fiv, mi-aduc aminte ca ziceai la un moment dat ca, erai prea suparata ca sa mai scrii..dar, ma apuc sa caut unde a zis smaick..deci, nu mi te pot inchipui, oricum, fraiera, oricat ma straduiesc

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Smaick te tin minte sa stii; de nu imi iese planul anul asta la anul pe vremea asta ma gravidesc la Brno
Lara daca vreodata voi tine dieta, asta e aleasa

Mergi la inceput