Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
suparata e putin spus...am fost socata...ca 2 saptamani pregatisem de zor botezu' gemenilor si Beta m-a lasat fara obiectul muncii mele din ultimele 2 saptamani
Doaaaamneeee si ce mai credeam in medici....si Medlifu' mi se parea un fel de nava Antrepriza din Startrek...iar Predoii...klingonieni direct!!!!
deh...ale tineretii valuri.
da' mi-am revenit intre timp
samira33 spune:
acu' zici ca-s lovita cu leuca in cap.
nush' de ce experimentez o stare de bine,de incredere si de optimism si am multa incredere in steriletu asta...parca si vizualizez cum "suge" el toata inflamatia din miometru meu cu fiecare luna.
poate ma duc naibilor cu capu'
adrianaady spune:
Samira tu ai fost chiar tare, sa stii pe linga mine eu aveam planuit sa ramin gravida in luna mai; nasteam in ian-feb la Elias cu Tutunaru (acolo la spital si apartineam prin serv maica-mii)
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 suparata e putin spus...am fost socata...ca 2 saptamani pregatisem de zor botezu' gemenilor si Beta m-a lasat fara obiectul muncii mele din ultimele 2 saptamani |
tripletilor
samira33 spune:
am uitat sa va spun ca azi am facut corectia sprancenelor
peste 2 saptamani am motul finului nr.3 si dupa aceea ma duc sa-mi fac buzele-ca m-am hotarat la buze mai intai.
gata...va parasesc...o seara frumoasa tuturor
popif spune:
Buna fetelor
V-am zis ca va spun de schema lui Stohmer pentru urmatorul ET.El mi-a facut-o tinand cont de adenomioza mea si de faptul ca am 3 Fiv-uri nereusite.
Deci ca si noutati:
- pipelle ( inainte de inceperea estrogenilor)
- 1/2-0-1 - prednisolone ( odata cu inceperea estrog.)
- embryo glue -
- 0-1-0 - 100mg Aspirin
- 0,1 decapeptyl la 6 zile de la transfer.
Sper ca asta sa fie schema norocoasa...
aristica spune:
popif chiar arata ca o schema norocoasa. Sper sa fie bine!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
mda, frumoase cehoaicele !
aristicule ai scos capul !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
Ari
doar ce intrebasem de tine, cu cateva ore inainte eu iti spun welcome back si sa stii ca, mi-au zburat gandurile la tine, zilnic..big, big hug, fata draga
popif, multumim! injectia cu decapeptyl 0.1, supranumita si "injectia de implantare", se face la 6 zile de la punctie, si nu de la transfer, cred..de fapt, sunt sigura..sa fie cu noroc!
girlies, o zi faina va doresc!
to be continued..