Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
ioana,eu cred ca explicatia asta si este la tine.
ai luat pe timupul FIV antibiotic si antiinflamator si s-a redus inflamatia exact cat a trebuit pentru a face loc puiului.
angelica,este greu sa obtii o sarcina cu adeno....nu am citit sa fie cauza de avort.
ioana3110 spune:
Da Samira....e foarte posibil sa fi fost asa.
Popif, medicul mi-a recomandat nurofenul si paracetamolul pe perioada stimularii dar din cauza racelii. Eram atat de racita ca nu puteam vorbi in perioada aia. Plus ca dupa punctie pana la ET am luat augmentin antibiotic ca asa se da.
Dupa cum spuneam, cred ca am avut un mare noroc si nu neaparat stiinta doctorilor a avut de-a face cu implantarea. Intr-adevar, PK a stiut cum sa imi faca stimularea ca sa raspund binishor la ea si sa faca ovule mai de calitate, la mine asta fiind al 2-lea fiv. La primul, cu Menopur, nu am reactionat mai deloc la stimulare motiv pentru care am avut un singur embrion si ala vai de mama lui...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
popif spune:
aaa.. am inteles fetelor ce e cu antibioticul.credeam ca l-ati avut in schema.
Eu acum sunt la servici dar deseara cand ajung acasa o sa va spun ce schema mi-a facut Stohmer pentru urmatorul transfer.Adica sunt niste chestii noi pe care nu le-am avut pana acum la nici un Fiv.care ne-ar ajuta pe noi cele care avem probleme cu implantarea embrionilor.
Lara27 spune:
hello girls
eu am tras lozul castigator si sunt la munca azi, cred ca si Ady..
huh, am cetit atatea, am avut pareri si opinii la un moment dat, dar, pana sa le scriu, le-am uitat..deh, batranetea..cine mai zicea, giao? te pup, fata draga..mey, o vorba doar: fara sa desconsider in vreun fel varianta adoptiei sau un alt fiv, fie el si la tayfun (inteleg, noul guru?? le Roi est mort, vive le Roi!), eu as merge pe ovo donate..ai mai fost gravi, esti jeune in sensul asta (ai ovulatie) si in 9 luni, sigur te bucuri de bb (sau bb-ii), alaturi de Zburli..ah, si totu-i o chestie de 5 zile, mainly pastilute de estrofem (deci nu se supara nici sotzul ca te injectezi), simple & nice..(zic, ca n-ai zis nimic de optiunea asta pana acum si m-am gandit, sa ma bag putin in viata ta, con permiso..intentia e, oricum, una nobila)
Ioana, sweetheart, faina poveste, cu happy end..am cetit-o si la momentul respectiv eu, acum sunt racita bocna , da? de-abia respir, deci, trag nadejdea sa ma ajute la ceva big kiss
popif multumesc frumos, pe mine m-ar interesa schema dr. Strohmer..o astept cu interes
pupici, en gross, tuturor
to be continued..
adrianaady spune:
Buna fetelor,
Popif si eu sunt tare curioasa ce anume ti-a propus dr
Samira ce faci domnita?
Lara dap, tot cu loz castigator si eu azi, la servici; slava Domnului ca e mai liniste
ioana3110 spune:
Lara, draga mea, daca pe langa raceala il mai hartzuiesti putin si pe hubby, si bagi un pumn de medicamente, trag nadejdea ca poate se repeta istoria, si atunci musai trebe sa il botez eu
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
adriana,domnita...acum sunt la bucatarie,imi fac datoria de sotie...da dupa ce termin mancarea te sun sa vorbim.
va pup gagici cu lipici
QiaoBing spune:
angelica[b] la tine m-am gandit cand am citit ce a scris Samira. sper sa gasesti si tu solutia de a deveni mamica.
[b]lara dear, cand am adus vorba de donate, sotul a zis ca mai bine luam copcilul de-a gata, ca lui nu i se pare ca are cine stie ce gene grozave de transmis - a se citi "nu vreau sa te vad intepandu-te in fiecare seara cu Clexane 10 luni"
tre sa is in fuga pe usa, mai trec pe aici la intoarcere
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
Ady, liniste si la noi, chiar am plecat mai repede cu o juma' de ora..
Ioana, my dearest, de hartuit, deocamdata, tot pe PK, asa, ca de adio, de racita, tot racita, in concluzie, trag nadejdea sa se repete istoria ta de succes, sa nu-mi mai bat capul cu Strohmeri si Tayfuni..oh da, deci nasa de botez, big like pai, stii ca "te prind" eu atunci cand vii la mami tau, acasa, adik totul e sa ma prinzi si tu cu un bb, ceea ce e, obviously, mult mai greu..big hug, fata draga si te astept mai des, online
Sami, mi-a placut maxim frigiderul tau, bun, bun inteleg ca volens-nolens ai trecut la un fel de regim Dukan (bazat exclusiv pe proteine (carne slaba, oua (albus), peste) si legume, branza slaba si tarate de ovaz), yum-yum..
btw, saptamana asta, se intoarce ari, da?
qiao, sweetie..aha, am inteles, deci la clexane se gandea..fir-ar..ooff, mai du putina munca de lamurire: bb-le genetic al lui, biologic (si) al tau, purtat, crescut cu iubire si cu siguranta..sanatos!! si faza cu adoptia, realist vorbind, mie-mi pare atat de complicata, de nesigura, intervin atatea persoane straine, autoritati etc..pe cand, altfel, ar depinde in cea mai mare masura de voi..mie chiar imi place ideea: in "contzed" am vazut un grup de cehoaice, de 20 si ceva ani, studente, absolut toate frumoase foc si hubby a ras si-a spus uite, viitorul si oo-le noastre..si mi-a placut mult si ce-a zis Brigit, foarte documentat, cu privire la legislatia respectiva..
le: iti dai seama ce relaxed te duci la DT, TT si alte alea cu oo de 22 de ani??
to be continued..
samira33 spune:
lara...nu stiu cine e Dukan asta dar nu tin dieta lui.
am eliminat carbohidratii cu IG mare din alimentatie...ceea ce e Michel Montignac tinut mai catolic decat Papa-ca MM imi da voie sa mananc paste integrale in anumite combinatii,la fel si orez salbatic si cereale integrale brute...insa eu le-am scos de meniu.
maine mergem la gratar