Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 13
Ralu_mv spune:
Samira, cum au zis si fetele, nici nu te gandi sa il pui in tara !!! Daca iti permiti banii respectivi, nu are rost sa risti nimic !
Eu eram hotarata ca daca nu reuseam acum, sa fac la el histeroscopia si orice mai era necesar, indiferent de sume ... desi aici in tara am incredere in albisor.
Eu cred ca o sa ma duc la Stormy si pentru eco daca voi putea, si mai ales acum dupa faza asta cu sangerarile de care i-am povestit si despre care mi-a scris asa frumos si la care mi-a dat alta varinta, cu P IM, pe care o preferam de 1000 de ori ... dar acum merg asa, cu duphaston, sa vad pana cand ... important e ca s-au oprit.
olimpiadobre spune:
Samira,costa 500 ron in farmacie. Pentru a nu avea mustrari de constiinta mai tarziu cred ca e bine sa mergi la Tayfun. A fost doar o idee .. ca mi s-a parut scump 450 euro..dar ce mai conteaza la atatia bani cheltuiti. E alegerea ta. Imi pare rau daca m-am bagat ca musca in lapte.
samira33 spune:
olimpia,stai linistita ca nu este nicio problema.
iti multumesc pentru info.
pe site-urile din strainatate scriau fetele ca e cam 400 dolari si m-am gandit ca atat e si la noi.
normal ca si eu imi doresc sa cheltui bani cat mai putini insa daca pretul mai mic se reflecta intr-o calitate mai slaba atunci aleg varianta mai scumpa.
este adevarat ca si Tayfunul mi-a recomandat sa montez steriletul in tara la ob.gyn-ul meu curant,spunandu-mi ca este o manevra extrem de simpla si scurta pe care o poate face orice medic ginecolog si ca nu se justifica toata cheltuiala cu drumul,cazarea etc.
samira33 spune:
fete...mi-a mai zis Tayfunul ca implantul asta o sa-mi produca si un endo.enjury ca la carte.
acum...sper sa ma simt bine de la el,sper sa nu fiu in categoria aia mica de persoane care nu-l suporta.
adrianaady spune:
Ioana am inteles corect? Tu ai adenomioza si ai reusit sa ramai insarcinata... ar fi minunat atunci pt cele suspecte de asa ceva
samira33 spune:
adriana,dar se poate ramana gravi cu adeno doar ca trebuie redusa la minim inflamatia inainte de FIV.
si eu ma gandeam ca daca iei un tratament cu antibiotice,antiinflamatoare poti reduce si adeno fara sa realizezi si tocmai atunci sa se lipeasca bebe.
mai stau putin si ma duc la cumparaturi...imi umplu frigi de legume,fructe,peste ca incep sa reduc Metforminul de maine si vreau sa scot de alimentatie si carbohidratii care-mi mai ramasesera:pastele integrale din grau dur,orezul salbatic si cerealele integrale.
aadina spune:
Ralu, ai scris Tayfunului de sangerari? El ce explicatie ti-a dat? Si ce tratament ti-a sugerat? Inteleg ca ai mers pe duphaston, asa cum ti-a zis Albu? 4 pastile, apoi cate 2 la 6 ore?
daniela74 spune:
salut,bonjour
Olimpia,Samira, apropo de simptome,si eu le am,la mine menstruatia incepe cu maroneli,cheaguri mari si urate,si foarte abundenta,in primele 2-3 nopti reusesc sa patez patul chiar daca folosesc absorbante nocturne,daca nu ma trezesc cumva,noroc ca am o husa impermeabila,ca altfel vai de salteau mea.La voi e la fel????????
deja ma gindesc ca polipul meu e adenomioza
c`est la vie,pas le paradis