Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 12
MeAlex spune:
Neata! Fetele cu adenomioza, voi aveti simptome? Pun si aceasta cauza pe lista de investigatii, dar cu rezerva ca merg la Albu si poate o rateaza. Of...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
5ab1na spune:
da samira baga-ti mintile in cap
e un sterilet totusi. nu il pune cum trebuie si cine stie cu ce te trezesti...
mama mea a avut pus un mirena aproape de menopauza. i-a explicat doctorita ca e ca o floricica. steriletul e ca o floricica
mama n-a avut probleme cu el. si a trecut la menopauza fara probleme. ea avusese un fibrom inainte de faza cu mirena.
samira33 spune:
olimpia,da,este vorba despre steriletul Mirena....si ca sa mai facem si ceva haz de necaz...va dati seama,eu,fara trompe....imi montez sterilet
ai idee ce pret are???ca nu am reusit sa aflu o suma exacta...doar ceva orientativ-250-300 euroi.
da...as iesi mai ieftin in RO...dar oare pot sa am incredere???
mai conteaza acum 200 de euro cheltuiti in plus???la cati bani am cheltuit in ultimii 6 ani absolut aiurea....astia macar sunt cu folos.
samira33 spune:
sabinutza,nu e ca o floricica...e ca un T ca mi l-a aratat dr.T
e minuscul si are atatsat un fel de aplicator din plastic cu care intra in uter...apasa pe ceva,steriletul ramane acolo si ies prin cervix doar vreo 2cm dar nu ajunge in vagin.
mealex,de cele mai multe ori este asimptomatica nemrnica asta de adeno.
pot sa-ti spun ce simptome am avut eu mereu:
-sindrom premenstrual lung si dureros-incepe si ma doare burta cam cu o saptamana inainte de sangerare.
-menstre extrem de dureroase-fara Ketonal cate 3-4 pastile pe zi nu rezist in picioare...pur si simplu simt ca ma taie cineva de la mijloc.
-dureri scurte si intense ca niste junghiuri/cutite infipte in uter intre menstre.
si mai mereu la PAPS mi-a iesit proces inflamator moderat....mereu am facut tratament cu antiinflamatoare...s-a mai calmat inflamatia pe moment...insa reapare dupa un timp.
5ab1na spune:
cred ca asa a reusit sa o ademeneasca doctorita pe mama
iti dai seama ca nu prea voia femeia sterilet:)
balanta_tm spune:
samira, subscriu su eu la un mare NU pt montarea steriletului in romania. ai facut atatea sacrificii, ai cheltuit atatia bani, mai rezista un pic si mai fa un efort! un sterilet poate monta oricine, dar cum zice si sabina, depinde CUM il monteaza.
stiu ca ti s-a urat de toata situatia asta, dar in sfarsit ai gasit un dr caruia sa ii pese cu adevarat si sa vrea sa faca ceva pt tine.
samira33 spune:
fetelor,va multumesc pentru sfaturi...si eu stiu ca voi merge la Tayfun sa-mi monteze steriletul...dar mai bat si eu campii nitel pana atunci.
ioana3110 spune:
Buna fetelor.
sa stiti ca eu va tot citesc ca nu pot sa stau departe de voi
Samira, ma bucur tare mult sa aud vesti imbucuratoare desi m-as fi bucurat mai mult sa le fi aflat mai demult. acum nu mai conteaza.
Apropos de acest diagnostic, eu il am de 10 ani si ma intreb....asta o fi fost cauza si la mine? desi iaca ca fara sa stie PK de asta, am avut noroc si s-a prins. Nici nu mai stii ce sa zici, dar e bine ca ai un plan bine definit si in sfarsit o explicatie clara!
Bafta maxima!
Aadina, bafta mare si tie si sper ca totul decurge bine.
Noi suntem ok, facem 23 de saptamani si pe saptamana ce vine mergem la morfofetala sa vedem cu cine seamana :-)
Va pup tare
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto