Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 11
lorelei78 spune:
Ella,eu cand nu am primit raspuns la mail,i-am sunat.Intrucat am comunicat mai mult cu Ana,iti voi da numerele care apar in semnatura ei,la care am sunat si eu cand am avut nevoie: +90 216 5442971/ +90 530 825 14 88.
Aadina,ma bucur ca beta evolueaza cum trebuie!
Referitor la erorile medicale care din pacate trebuie sa le suportam prin ani de suferinta si bani pierduti,si eu am trecut prin acelasi episod ca cel al Samirei.La prima ecografie cu Tayfun,dupa 1 FIV nereusit ,2 FET-uri si 2 operatii cu dr Ispasoiu la Sibiu,am aflat cauza esecurilor mele.Dupa operatia de scoatere a trompelor,dr I a omis o bucatica din trompa stanga,pe care se formase ditamai hidrosalpinxul.Si cand ma gandesc cata incredere am avut si eu in Sibiu si cat de aproape am fost sa ma intorc sa fac FIV acolo...O investigatie simpla,cum este o ecografie a scos la iveala ceea ce si alti doctori ar fi putut sa observe usor,insa nu au facut-o.Iar legat de dr Ispasoiu,eu nu cred ca el nu a vazut la ecografiile de anul trecut,cand eu faceam FET cu hidrosalpinx ,din vina lui.De aceea consider ca e bine ca fiecare sa se informeze cat mai bine inainte de o noua incercare,dr pe care il considera cel mai bun poate sa nu fie chiar asa!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
MeAlex spune:
Aadina, asteptam in continuare cu speranta si incredere! Fiind asa mic, cred ca e subiectiv si depinde foarte mult de cum masoara: mi-a aratat un ginecolog ca poate sa faca un saculet sa fie mai maricel sau mai micut, miscand mouse-ul cu 1 mm (si vorba lui: un dr. care mai are si ochelari, are o abatere si mai mare, depinde mult cum decide sa masoare, unde fixeaza cursorul).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
popif spune:
Buna fetelor
Sunt si eu o baba fiv-oasa: 39 ani,3FIV-uri.Unele fete poate ma stiu de la Fiv Sibiu.
lorelei- te pup.Cum te simti? Au inceput greturile?
aadina- Doamne ajuta...Eu zic ca daca era o cat de mica problema nu mai crestea beta..stai linistita in pat, nu face nici un efort si totul o sa fie bine..
Am intrat mai mult pentru tine Samira. Si eu am adenomioza,descoperita acum vreo 4 ani si ulterior confirmat diagnosticul si de alti medici(Albu, Ispasoiu...).
Ce pot sa-ti spun este ca sunt alaturi de tine si te felicit pentru alegerea lui Tayfun.
Eu sunt momentan pe tratament cu diphereline, in iunie o fac pe ultima.Apoi cam la o luna o sa incep tratamentul cu estrogeni si cred ca prin august o sa fie transferul ( am 7 embrioni congelati la Sibiu).
Te pup si tinem legatura.
toate babutele.Sunteti minunate.
popif spune:
Buna fetelor
Sunt si eu o baba fiv-oasa: 39 ani,3FIV-uri.Unele fete poate ma stiu de la Fiv Sibiu.
lorelei- te pup.Cum te simti? Au inceput greturile?
aadina- Doamne ajuta...Eu zic ca daca era o cat de mica problema nu mai crestea beta..stai linistita in pat, nu face nici un efort si totul o sa fie bine..
Am intrat mai mult pentru tine Samira. Si eu am adenomioza,descoperita acum vreo 4 ani si ulterior confirmat diagnosticul si de alti medici(Albu, Ispasoiu...).
Ce pot sa-ti spun este ca sunt alaturi de tine si te felicit pentru alegerea lui Tayfun.
Eu sunt momentan pe tratament cu diphereline, in iunie o fac pe ultima.Apoi cam la o luna o sa incep tratamentul cu estrogeni si cred ca prin august o sa fie transferul ( am 7 embrioni congelati la Sibiu).
Te pup si tinem legatura.
toate babutele.Sunteti minunate.
adipapazi spune:
Olimpia, multumesc. Din fericire, dzeu a avut grija de puii mei si retardul lor s-a recuperat deja. Imi dau seama si eu, retrospectiv, cata ambitie am avut. Dar cel mai mult ii multumesc lui dzeu ca nu a fost totul in zadar sau descurajant de lent, ca lucrurile au functionat si ca acum ei sunt perfecti.
Aadina, ma bucur pt tine enorm.
Samira, imi vine sa innebunesc. Dar ma bucur enorm pt concluziile trase. Tinem pumnii.
samira33 spune:
hello girls.
popif,mie Albisorul nu mi-a vazut adenomioza si am facut,slava Domnului,o groaza de eco la el.
dar saptamana viitoare ii imping o vizita si-l cert...ii propun sa facem o eco sa-i arat eu punctele de adenomioza ca acum stiu sa le identific...doar mi le-a aratat Tayfunul.
adinutzo,am vazut ca m-ai sunat...am fost la gratar ieri si telefonul era la balamuc...dar te sun azi sa vorbim.
o Duminica faina tuturor
popif spune:
Samira, ce sa zic de Dr.A...eu m-am dus la el cu un eco facut la mine in oras, unde scria de adenomioza.
Dr. A a zis initial ca e vorba de un fibrom, ca nu e prea mare(3mm)dar ca inainte sa trecem la Fiv (facusem o inseminare la care a fost foarte surprins ca nu am reusit, eu raspunzand foarte bine la tratament) sa facem o hhistero. asta ca sa vada daca nu cumva "fibromul" amprenteaza cavitatea uterina. Dupa histero. a zis ca totul e in regula si am trect la Fiv.Am raspuns bine la tratament, embrioni 13,de caliateI,am pus 4,dar rezultatul a fost un mare 0.Deabea atunci a adus in discutie prezenta adenomiozei,cand i-am cerut o explicatie.Foarte multe nu mi-a spus despre aceasta adenomioza si daca ar fi sa-i reprosez ceva ar fi faptul ca nu mi-a prescris nici un tratament inainte( adica exact ce ai aflat si tu de la Tayfun ca se face in cazul nostru (- sa mai reduci din inflamatia existenta) si urmatoarea luna am facut transfer de embrioni congelati.Bineinteles un nou esec.Atunci l-am intrebat iar ce e de facut si mi-a zis si el de Mirena dar ca in cazul meu nu ma prea ajuta varsta.Adica ca as intarzia foarte mult cu un astfel de tratament pentru ca el zicea ca se tine cel putin 6 luni(si nu ma prea ajuta varsta, asta mi-a spus-o tot el si atunci aveam 37 de ani...).In sfarsit el mi-a propus sa mai incercam asa...adica sa mai fi lasat niste bani pe acolo...
Ei..asta e cu medici nostri de pe aici..
Sunt curioasa sa vad ce o sa-ti zica..
olimpiadobre spune:
Samira, eu am discutat pe tema adenomiozei cu mami vreau in iarna.Mie mi-a spus cineva ca s-ar putea sa am si adenomioza ,dar nu mi-a confirmat nimeni. Pk nu a zis nimic si am hotarat eu sa nu mai fac si rmn.
Steriletul Mirena exista si la noi in farmacii( cred ca e vorba de acelasi lucru). Poate daca il pui in Romania iesi mai ieftin.
samira33 spune:
popif,deci tu ai adeno focalizata.
dupa cum am mai scris Tayfunul mi-a spus ca nu se vede la histero-ca a fost primul lucru pe care l-am intrebat si nici la biopsie de endo nu iese.
doar US si RMN sunt metodele prin care se poate diagnostica.
iar RMN e relevant doar pentru adeno focalizata.
aaa....si am uitat sa spun ca adeno asta vine la pachet cu raspuns imunologic ridicat,da???ca doare e o inflamatie.
eu ma gandeam sa ma duc la Albisor sa vaz' daca se baga sa-mi puna implantul Mirena....da adipapazi,aristica si Samiroiul ma cearta si spun ca sa-mi bag mintile in cap sa merg la Tayfun sa-mi puna implantul.