Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 10
Ella2010 spune:
Sami si fetele care ati tinut legatura cu Acibaden - va rog frumos o adresa de mail si o persoana la care sa raspunda cineva - am trimis 4 mailuri pana acum fara niciun raspuns (primul acum 10 zile)- adresele folosite - a Lilianei, a Anei si cea de international, plus mesajul automat.
Merci mult!
samira33 spune:
sabina,ai pus punctul pe i.
ma simt foarte linistita...ma simt in siguranta daca se poate spune asa.
e minunat sa pleci din cabinetul unui medic cu toata informatia insusita si sa fii in stare sa porti o discutie pe tema respectiva imediat ce ai iesit pe usa cabinetului....fara sa stai sa faci cercetare si documentare de una singura pe Internet.
acum,dupa ce am vazut mai multi medici...nu pot decat sa recomand tuturor celor care inca nu stiu pe ce drum s-o apuce sa faca efortul sa mearga la cat mai multe discutii.
mie mi-au facut doar bine.
cand ajungi in fata lui "the chosen one" pur si simplu simti si realizezi ca a luat sfarsit cautarea.
si chiar stateam si ma gandeam ca uite,doar Tayfunul m-a vrut la eco...Diakumakos,Ronen,Strohmer nu si-au manifestat "dorinta" sa ma vada si la eco...i-as fi acceptata pe toti...insa numai Tayfunul a vrut sa facem eco.
samira33 spune:
ella,comunicarea cu ei este greoaie.
este departe de a fi stilul de comunicare care imi place mie.
trebuie sa dai dovada de insistenta chiar si cu riscul de a fi pisaloaga.
eu am trimis mail la aceasta adresa prima data
liliana.aldanmaz@acibadem.com.tr
e adevarat ca nu mi-a raspuns in primele zile insa am trimis iar mailul dupa vreo 2-3 zile...si tot nu mi-au raspuns si iar l-am trimis.
abia a3a oara mi-a raspuns.
deci nu am lasat sa treaca mai mult de 2-3 zile intre mailuri.
tre' s-o bombardezi pe Liliana ca sa-ti raspunda.
si tot asa am facut pana am ajuns acolo.
si de acolo am sacait-o la telefon dar nu-mi pasa cata vreme am rezolvat ce aveam de rezolvat.
cu Daniela observ ca pot comunica mult mai bine.
pun mana pe telefon si o sun si gata.
insa cred ca si din cauza ca ne-am cunoscut.a mers cu mine peste tot si am deveit pacienta clinicii.
eu te sfatuiesc sa insisti si iti vor raspunde.
samira33 spune:
gagici...ma bag la somn.
sunt rupta de oboseala...si maine ies pe usa la 7 jumate dimi.
somn usor
aadina spune:
Imi place f mult atitudinea Tayfunului, atentia acordata pacientei. E intr-adevar interesat, nu se lasa prada ideei ca daca merge , merge, daca nu asta e.Pai de asta si reuseste Tayfunul, acolo unde altii dau gres.
Samira, ti-a propus si o schema pt stimulare, sau intai va vedea cum arata dupa cele 3 luni, cu acel sterilet?
Ai fost si la ceallata clinica, poate ai povestit si am pierdut eu postarea?
Me Alex, ma intrebai ce nu-i place medicului la eco. El zice ca cel mai bine a vazut embrionul vinerea trecuta, de atunci nu i se pare ca ar fi evoluat in vreun fel, eu sper sa se insele.
O zi buna tuturor
daniela74 spune:
`neata fetelor,
Sami abia am asteptat sa vin acasa sa te citesc.Ma bucur ca te-ai decis si cu siguranta are medicul dreptate,la ce dureri de burta ziceai ca ai la ciclu.....(asta ma pune si pe mine serios pe ginduri).Sa fie alegerea cea mai norocoasa
Ana m-ai facut sa rad singura,jur ca nu m-am gindit la asa ceva,dar acum ca zici tu,mi-ai dat idei Pup si mini-vacanta frumoasa,odihna multa si tot ce vrei tu
c`est la vie,pas le paradis
many_bani spune:
Sami acum am citit totul, cusufletul la gura, felicitari ptr.insistenta, felicitari ptr.decizie
Adina , Doamne ajuta sa ne tot dai vesti asa.
Ralu ma bucur ca sunteti ok, nu mai repet, faza cu sangerarile, am luat concediu de risc maternal, am comandat goblen si asta am facut 8 luni, acum am cert cu el pe tableta/tv etc, este inaltator chiar si atunci cand primesc reclamatii de la gradi
Fetelor va apasat si va doresc zile insorite, linistite si relaxante.
Oare Veve ce mai face, nu a mai dat nici un semn?
balanta_tm spune:
lara, am 25 sapt si 4 zile. in mintea mea, nu exista decat o varianta: sa duc sarcina cu bine. dr care a reactionat asa aiurea, ca o sa mi se rupa membranele, etc, nu este dr meu ci unul la care am mers pt eco iar in final mi-a masurat colul abdominal, ceea ce este incorect; plus ca eram dupa 40 de minute de masurat fetusii abdominal si de la atata frecat pe burta cu sonda aia, sigur ca uterul se mai contracta.
in dupamasa respectiva am mers la dr care imi urmareste sarcina, mi-a masurat colul vaginal , s-a uitat si cu valvele la firul de cerclaj si situatia nu e nici pe departe asa cum zisese dr respectiv, care oricum daduse "verdictul" plimband sonda pe abdomen.
ma intreb insa ce ar fi facut o gravida mai vulnerabila careia i s-ar fi spus ce mi s-a spus mie in dimineata respectiva.
ana, contractiile s-au potolit, dar am trecut pe tratament cu tocolitice orale in doze mici pe care le iau constant indiferent de cum ma simt. plus ca fac si antispastice injectabile, la fel, chiar daca imi e bine. trebuie sa tinem uterul relaxat.
samira, ma bucur ca tayfun este ceea ce ai nevoie si, mai ales ca ti-a descoperit adenomioza. sunt sigura ca anul asta vei fi insarcinata.
imi imaginez cum te simti referitor la pk, la faptul ca ai avut incredere maxima in el si totusi te-a dezamagit (la fel am simtit si eu in legatura cu prof. feichtinger in octombrie, cand am fost sa imi faca eco si schema de stimulare. am crezut orbeste in omul ala atata timp, dar bine ca am deschis ochii la timp...). si eu am plans atunci, tot drumul de la clinica la aeroport; nu imi venea sa cred ca mi se intampla mie.
norma36 spune:
Buna Samira,
ma bucur f mult ca te-ai decis, ca esti increzatoare in sansele tale, ca ai gasit medicul care in sfarsit a gasit solutia la problemele tale; asa cum ai spus, nu mai poti schimba trecutul, dar e frustrant sa stii ca de atata timp un medic considerat un guru in ale FIV-ului nu ti-a descoperit cauza neimplatarilor repetate.
Si eu sotul meu iti citim postarile si ne-am inceput weekendul intr-o atmosfera f optimisata daorita tie; iti tinem pumnii sa reusesti in toamna, pana atunci oricum te citim zilnic.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
olimpiadobre spune:
Buna,
Va pup pe toate.Nu reusesc sa citesc tot ce scrieti.
Am intrat sa vad ce a facut Samira la turci.
Aadina, iti tin pumnii sa fie bine in continuare.
Samira , ma bucur pentru tine ca in sfarsit ai gasit pe cineva care a aprofundat problema ta. Ma intristez in acelasi timp ca in iarna nu mi-am ascultat instinctul si nu am renuntat la fiv-ul cu PK si sa caut in alta parte. Nu stiu daca va mai amintiti ,dar pana in ultima clipa am fost intre "a fi sau a nu fi"( a face fiv cu PK sau nu),pentru ca simteam ca abordarea lui e superficiala( aveam 6 fiv-uri la activ) si nu a scormonit mai mult.
Mi-a dat doar o schema de tratament,care se asemana intr-un fel cu cea de la Biogenesis ,dar era mai light. Asta e.. graba... vroiam cu orice pret sa ma gravidesc inainte de a schimba prefixul.
Qiao, succes pe drumul pe care l-ai ales. Eu am atestat din 2010 si mi se pare mai greu cu adoptia decat sa fac fiv.Iti urez sa reusesti sa gasesti copilul tau mult mai repede.
Eu ma gandesc la adoptie ca la o solutie pentru a umple golul din sufletul meu , gol lasat de faptul ca nu pot avea copii natural. Eu nu am ales adoptia pentru a face o fapta buna. Va spun asta pentru ca fac criza de nervi cand mi se spune "faci o fapta buna" referitor la adoptie. Faptele bune daca vreau sa le fac le fac prin alte metode.
Ii urez succes artisticai( desi nu face fiv)!
Adriana, ce mai e pe la Biogenesis?
Adipapazi, am cunoscut pe cineva care are un copil prematur si am vazut cat e de greu . M-am gandit cu mult mai multa admiratie decat pana acum la tine.
Salutari la toata lumea!