Clubul "babelor" FIV-oase 31
Raspunsuri - Pagina 9
samira33 spune:
alegerea mea este Tayfunul si Acibademul.
Joi am fost in ziua 1 de CM si am vrut sa ma intorc la Istanbul Sambata sa-mi puna implantul insa nu am gasit niciun zbor...am gasit doar Luni insa as fi fost in ziua 5.
am sunat la Daniela si am rugat-o sa-l intrebe pe drT daca pot sa vin in ziua 5 dar mi-a spus ca nu...sa mai amanam cu o luna si sa facem implantarea in ziuaa 3-4 asa cum e cel mai bine.
asadar...luna viitoare merg la Istanbul sa-mi pun implantul Mirena si peste 3 luni fac FIV cu dr.T.
ma costa 450 euro implantul plus avionul si cheltuielile mele pe acolo.
pot sa vin dimineata si sa ple seara.
procedura dureaza cateva minute cu totul si este complet nedureroasa.
pentru consultatia de Joi si pentru eco am platit 160 de euro.
lorelei78 spune:
Ralu_mv,ma bucur ca s-au oprit sangerarile!
Samira,legat de cazare,pot sa spun ca am stat la cel mai ieftin hotel care l-am gasit in martie,fara absolut niciun fel de pretentii(Hotel Tayhan cu recenzii destul de slabe pe internet,dar atat mi-am permis) si spre surprinderea mea a fost foarte curat si foarte ok fata de ce ma asteptam din start.Numai ca e in partea europeana,dar daca te vei gandi sa te reintorci la turci,este foarte ok din punctul de vedere al curateniei(contrar a ce am gasit eu pe site-uri).Personalul e foarte amabil,micul dejun e bufet suedez.Conexiunile catre Acibadem sunt bune(tramvai,ferry).Il recomand,iar raportul calitate-pret e foarte bun.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
samira33 spune:
fetelor...va spun ca pret de multe ore am fost bulversata.
am ajuns la aeroport mai devreme si m-am bagat intr-un colt unde am plans de ciuda,de frustrare...pentru anii pierduti,pentru banii pierduti,pentru chinuiala mea de pana acum...si daca la medicii din Romania nu am nicico pretentie...ei bine,la PK aveam.
de ce PK nu a vazut Adenomioza mea???de ce???am fost pacienta lui vreme de 3 ani si mi-a vazut dodoasca mai mult decat orice alt medic.
de ce nu a vazut ce a vazut Tayfun din prima???
o astfel de inflamatie nu apare de pe o zi pe alta...e acolo de ani de zile...de ce n-a vazut-o???
am fost suparata pe PK,dezamagita de el....cred ca l-am pus pe un piedestal prea inalt...cred ca i-am atribuit calitati pe care nu le are in realitate...cred ca am avut asteptari prea mari de la el.
dar acum nu vreau sa ma mai gandesc la asta...oricum nu mai pot schimba ceva din tot ce s-a intamplat....insa privesc cu incredere si optimism catre viitor.
dr.T chiar este altceva.
consultatia adura 2 ore....nu l-am vazut grabit,nu a dat rasol...a fost extrem de focusat pe cazul meu.
mi-a placut extrem de mult ca si-a argumentat orice decizie...si-a justificat orice vorba...adica....facem asa pentru ca...sau nu e bine asa pentru ca....si totul explicat in cuvinte simple,pe intelesul meu.
am plecat de acolo cu mintea mai limpede ca niciodata...cu toata informatia insusita perfect...tot ce v-am scris acum este ce am retinut din explicatiile lui.
cand am gugalit astazi despre Adenomioza....cu stupoare am regasit toate cuvintele si exxplicatiile Tayfunului in tot ce am citit.
este prima data cand nu am nevoie sa studiez eu singura...sa ma strofoc sa inteleg de una singura cu ce se mananca,ce inseamna,cum se trateaza o problema....Tayfunul mi-a dat tot pe tava:de ce pare,cum apare,cum se trateaza.
sunt foarte impresionata de acest medic....chiar e altceva.
si eu nu sunt o persoana usor de impresionat.
adrianaady spune:
Samira asa cum ti-am zis, sa fie intr-un ceas bun alegerea ta; ma bucur ca ti-a inspirat incredere si ca mergi 100% pe mana lui.
Te pup fata draga
lorelei78 spune:
Samira,ai luat decizia cea mai buna!Ma bucur mult ca ai optat pt Acibadem si dr Tayfun!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
anaasta spune:
Samira, ma bucur ca ai capatat claritate si ca vezi drumul si solutiile. E foarte important asta, iti da forta si incredere si se pare ca ai gasit calea ta. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun. Cat despre PK nu stiu ce sa spun. E om si el, Tayfun la fel. Pot da si ei rateuri, nu sunt scutiti de asta. Poate si PK e ferm convoins ca are dreptate si poate ar avea si argumente contra la ce a zis medicul turc. Cine stie?! Nici nu mai are importanta. Mergi pe drumul ales cu incredere si ganduri de reusita.
Oricum, e interesant ce a spus si e primul care iti da un asa diagnostic care explica nereusitele de pana acum. Eu ma intreb insa, la histeroscopie ar trebui sa se vada asa ceva? Adica, o inflamatie a miometrului?
samira33 spune:
am decis sa merg pe mana Tayfunului.
siguranta cu care mi-a vorbit,mi-a propus, cu care si-a argumentat deciziile nu au lasat loc de nicio urma de indoiala.
insa nu am sesizat la el siguranta aia stupida gen..."dvs aveti sanse uriase de reusita" etc etc.
deci merg la Acibadem in toamna.
si pentru fetele care doresc sa mearga acolo astea ar fi sfaturile mele-asta am sa aplic si eu:
-desi conditiile de la Pegasus sunt naspa in comparatie cu Turkish...alegeti totusi Pegasus pentru opereaza pe Sabiha-aeroprt din partea asiatica,asadar ajungeti mai repede in zona Kadikoy unde este clinica.
-Daaniela mi-a spus ca nu sunt obligata sa stau in hotelurile cu care "lucreaza" ei...pot sa-mi gasesc singura cazare in zona Kadikoy si voi beneficia de transferuri gratuite.
-imi voi cauta un apartament cu bucaterie de inchiriat pe onlyapartments si airbnb pentru ca nu pot sa mananc mancarea lor si nici sa stau in camere insalubre.
-nu va asteptati sa fie punctuali cu transferurile...toata lumea din hotel era revoltata si nemultumita de faptul ca soferii "uita" sa vina dupa pacienti sa-i duca la clinica.
imi pare bine ca am fost acolo...am vazut si plusuri si minusuri si aleg in cunostinta de cauza.
gata!!!!am terminat.
mai intrebati-ma voi ...poate am mai uitata ceva.
samira33 spune:
ana,asta am intrebat si eu...daca la HSC nu ar fi trebuit sa se vada si mi-a spus ca nu.
la HSC se vede doar cavitatea uterina nu si in interiorul muschiului unde sunt depuse aceste reziduuri endometriale.
US si RMN sunt singurele metode de diagnosticare.
PK ala din mintea mea nu avea voie sa dea astfel de rateuri.
5ab1na spune:
samira ce frumoase mesaje ai scris doamna mea
mi-am chemat si sotul sa citeasca
mi-ai placut la partea cu faptul ca simti ca nu mai trebuie sa citesti si sa te documentezi pe banii tai.
dea Domnul sa fie bine, numai bine si foarte bine
samira33 spune:
ralu,felicitari pentru gemenasi.
aadina,nici nu ai idee cat ma bucur pentru tine si ca esti pe drumul cel bun cu sarcina.
fetelor...acu' sa va mai spun o faza...nu-i de bine dar tot v-o pove:cand a vazut Tayfunul ca am facut primul Fiv la Medlife....a zis:...te rog spune-mi ca nu cu dr.Albu!!!!
adicatelea ce????medicii romani nu sunt cunoscuti in afara???!!!!
acum nu vrea sa fiu rea...voi stiti ca io-l iubesc pe Albisor si e medicul meu preferat din RO....dar cred ca Tayfunul a ramas oarecum socat de "schemele" Albisorului nostru...scheme pe care le-a citit la fetele pe care le-a gravidit si inainte trecusera pe la Albisor.