Clubul "babelor" FIV-oase 31

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aadina, da, i-am scris, are complet alta parere, si daca eram acolo, faceam exact ca el :) dar nu sunt acolo :)
Deci: el considera ca pentru iminenta de avort nu exista tratament evidence based cu P, dar ca multi dr. asa considera; se observa insa o calmare a contractiilor uterului in prezenta P si o sustinere endometriala, dar nu blocheaza un potential avort; considera ca P pe cale orala e cea mai proasta varianta, ca se metabolizeaza prost, el mi-ar fi dat o singura inj de progesteron pe sapt.. Deasemenea dupa sapt 10 imi rec sa scot P.
Acum insa merg cu Duphastoul, dar scad dozele;

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
8+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

daniela,da,tot maroneli urate si la mine si ma trezesc noaptea insa din cauza durerilor nu a hemoragiei.
am citit ca fie ai hemoragie abundenta fie foarte redusa...eu sunt in categoria hemoragie redusa...durerile-s ingrozitoare la mine.

am fost la cumparaturi...am gasit tot ce vroiam mai putin sparanghel proaspat.
de maine si pana la FIV dieta exemplara scrie pe mine.

ma duc sa pun cumparaturile la locul lor.
va tzuc si va doresc o seara faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Daniela, am si eu aceleasi simptome,dar eu am "state" vechi cu fibroome( unul scos,au aparut doua mai mici),polipi scosi la histeroscopii,endometrioza la laparoscopie etc,etc.

Mergi la inceput

eu n-am avut in veci fibroame,polipi,sinechii,endo,chisturi,clamydia etc etc...nici macar rana pe col n-am avut.
cum naibilor o fi aparut adenomioza asta...habar nu am.

din ce am citit si spunea si medicul cauzele aparitiei sunt necunoscute insa se presupune ca interventiile chirurgicale la nivle pelvin pot fi o cauza-eu am 3 astfel de interventii...iarasi spunea ca si sarcinile ectopice se pot datora acestei adenomioze,insa astea se pot intampla si din cauza aderentelor pelvine,aderente care apar in urma interventiilor chirugicale la nivel pelvin si uite asa se leaga toate fir-ar sa fie.

nu stiu de ce dar ma simt foarte increzatoare in steriletul asta si instinctul imi spune ca e bine,ca sunt pe calea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

merci fetelor,cred ca ``adenomioza``scrie si pe mine
numai asta mai imi lipsea,dupa ce ca abia sper sa am 1-2 embrioni buni de transferat oricum o sa vorbesc cu dr.si insist sa verifice.
ma gindesc la cineva care e in concediu si ii doresc tot norocul din lume

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samirama bucur ca sunt si reusite cu acest diagnostic si fara cele doua metode de tratament (diphe sau sterilet); cred ca depinde si de stadiul adenomiozei si de fiecare caz in parte. Mult succes cu noua dieta, alaturi de sport ia sa vezi ce bine iti va merge
Acum ca o mica paranteza, stiu ca toate cand auzim de vreo cauza necunoscuta noua incepem sa ne facem ganduri , vedem indicii peste tot; dar nu intotdeauna stau asa lucrurile. Din pacate asa cum a zis si Samira de multe ori aceasta adenomioza nu are nici un simptom sau are multe simptoame comune cu alte afectiuni.
Olimpia la ce te referi cu intrebarea ce mai este pe la clinica? ca nu stiu ce sa iti raspund
Ralu cu tot respectul pt dr Tayfun, eu chiar cred ca duphastonul nu iti face decit bine; si stiu multe fete care au continuat cu progesteronul si peste 20 de sapt de sarcina; depinde de la caz la caz
Fetelor absente pe unde umblati? Cred ca au plecat in mini vacante pe la mare, pe la munte.. Recunosc ca urmarind imaginile de la mare/munte tare mi-as fi dorit sa mai am 20 de ani

Mergi la inceput

adriana,dar de ce regreti varsta de 20 de ani???
sincer eu simt mult mai bine la varsta actuala,de fapt dupa 30 de am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine.
ma simt libera,puternica si independenta din toate punctele de vedere acum.
de la 20 de ani as schimba un singur lucru:n-as mai spune ca nu-mi doresc copii,n-as mai spune ca un copil ar fi cel mai mare necaz ce mi s-ar putea intampla...intre timp "necazul" s-a transformat in cea mai mare dorinta si cel mai drag vis.
si de multe ori ma gandesc ca DD ma pedepseste pentru ce spuneam atunci-ca am sustinut ani buni prostiile astea.

dar tu esti suparata???parca asa te simt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sami ma faci sa rad. eu imi innebuneam parintii spunandu-le ca nu ma voi marita niciodata!
doar ai mei au avut o viata de cuplu foarte armonioasa. nu stiu de ce spuneam ca nu ma marit! asa au fost vremurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira nu sunt draga mea suparata, doar deznadajduita ca simt si vad atita neputinta in lupta asta inegala cu infertilitatea; efectiv ma doare sa vad cum privim in urma atitia ani si realizam ca de fapt nu stim nimic,nu ne putem baza pe nimic.... nu e ca la matematica 1+1=2 ; e o mare necunoscuta si asta ma sperie...
Pai eu am ceva regrete cu cei 20 de ani ; in primul rand nu as mai lua niciodata anticonceptioanale(am tras f urat dupa ele multa vreme); m-as plimba , distra, dansa multttt mai multtttt; as calatori...si lista ar putea continua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ady tu cum esti dupa antibioticul dat pentru endo imflamat?
a trecut perioada de antibiotic?

Mergi la inceput