repelent anti-capuse

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
nu are nicio interdictzie,spune clar ca e pentru copii si piele sensibila!

Deci sunt si produse fara limita de visrta!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Dana, sunt si cosmetice speciale pentru copii care contin parabeni, alcool, parfum, oxibezona sau alti varcolaci chimici desi exista studii care arata ca aceste substante e bine sa fie evitate de oricine, nu numai de catre copii. Deci faptul ca scrie 'pentru copii' sau 'pentru piele sensibila' nu inseamna automat ca este OK pentru copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Am luat SINGURUL Helpic din dm Militari
Am senzatia ca era acolo si cand am intrebat eu saptamana trecuta, dar domnul de acolo, ori nu avea chef sa ma ajute, ori nu stia...(poate ma insel totusi).

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am gasit spray-ul acesta la farmacia Help din Drumul Taberei. Costa 27.5 lei si mai are si un produs gratuit langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

am vazut aseara in DM in ploiesti acest spray, costa 19,90 lei, erau suficiente recipiente pe raft.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Citat:

Dana

Dana, sunt si cosmetice speciale pentru copii care contin parabeni, alcool, parfum, oxibezona sau alti varcolaci chimici desi exista studii care arata ca aceste substante e bine sa fie evitate de oricine, nu numai de catre copii. Deci faptul ca scrie 'pentru copii' sau 'pentru piele sensibila' nu inseamna automat ca este OK pentru copilul meu.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Ioana,daca vrem sa fim mai catolici decit papa...atunci riscam sa ne muste capusa!

Crema de protectzie solara nu folositzi?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

dintre doua rele, cred c-ar trebui aleasa cea mai mica, cum s-ar zice.

intre a fi muscat de capusa, cu efectuarea tratamentului cu antibiotice (destul de dure pentru organism), efectuarea unor analize periodice si a trai cu teama ca ai fost totusi infectat (plus riscul de a-i infecta pe altii), pe de o parte, si de a-ti da din cand in cand cu spray repelent pe piele si haine, pe de alta parte, cred ca de preferat ar fi ultima varianta.

mai ales ca pielea poate fi spalata dupa cele cateva ore petrecute in natura, pe cand de lyme si coinfectii scapi tare greu sau deloc.

Mergi la inceput

Tocmai de asta vreau sa stiu daca e eficient pe haine, pentru ca nu intentionez sa o dau pe piele decat daca pot sa ma asigur catusi de putin ca nu ii fac rau pe partea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Citat:

Dana

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Produsul recomandat de mine este bazat numai pe ingrediente naturale fiind indicat copiilor peste 1 an cu conditia sa nu fie folosit foarte des.
el merge si la tantari cu protectie de 6 ore, la capuse avand protectie de 4 ore.

repet linkul catre farmacia germana care livreaza si la noi in tara
http://www.eu-versandapotheke.com/anti-brumm-naturel-pumpzerstaeuber.159067.html

http://pastelurilenaturii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Multumesc Anamona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Noi traim intr-o zona infestata de capuse de cerb care-s purtatoare de Lyme. Ne place sa hoinarim. Am facut Lyme si eu si baietelul in faza incipienta, am luat doxicilina 20 de zile si apoi am scapat complet. Dar dupa aceea am invatat sa traim cu ele si de ceva timp hoinarim wkd de wkd fara sa mai capatam ceva.

Regula este: pantaloni lungi cu sosete stranse elastic peste pantaloni. Ambele de culoare deschisa. Asa din iarba au mai mult de urcat pana ajung la mijloc si pe alb le mai si vezi.
Se evita zonele cu iarba inalta pentru bebelusi (de aici vine obsesia americana cu taiat gazonul). La copii se sprayeaza hainele si incaltarile Ioana Pos si nu pielea.
Apoi seara de seara copii si adultii se spala si se verifica in par si la incheieturi si pe spate. O capusa se scoate cu pensete speciale si nu trebuie strivita. Daca o scoti in 24h sansa de a lua ceva e extrem de mica.

De asemenea dupa joaca in iarba, fan etc. se pun hainele direct in masina si pe temperatura ridicata.

Mergi la inceput