repelent anti-capuse

repelent anti-capuse | Autor: Ioana_Pos

Link direct la acest mesaj

Dragilor,

Ce repelente folositi anti-capuse? Eu am gasit un Autan, care zice ca: 'este repelentul care te protejeaza impotriva tantarilor comuni si a tantarilor tigru pana la 8 ore, impotriva taunilor pana la 5 ore si a capuselor pana la 4 ore'. Credeti ca isi pastreaza eficienta daca il pulverizez pe haine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu am luat anul trecut din DM un spray anti capuse zice ca s epulverizeaza pe piele direct si tine pana la 5 sau 7 ore am uitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dar de ce sa-l pulverizezi pe haine?

Capusele nu "musca"prin textile!De asta se si recomanda bluze cu mineca lunga si pantaloni lungi!

Sprayurile contra capuselor se dau direct pe piele!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu anul asta am luat in premiera un spray de la Farmec pe care scrie ca e anti tantari si insecte...aminteste vag si de capuse. Si miroase acceptabil.
Anii trecuti am folosit unul bio, dar pe care scria clar ca e pt tantari. Deci nu ma bazam ca alunga si altele.
Si am mai folosit si Chicco Zanza no, care a fost f bun, dar, iarasi, pt tantari strict.

Autan si Off am incercat sa folosesc in al doilea an la fiica-mea, dar mi s-au parut groaznice...miros f urat, a insecticid.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Eu stiu ca se gasesc sprayuri speciale pentru capuse!

Nu pentru insecte,nu pentru tzintzari sau bondari,doar pentru capuse!

Dana

Mergi la inceput

La noi nu am vazut. Am intrebat in cateva farmacii (fie vb intre noi, cand ceream spray repelent...se uitau, asteptand explicatia), dm (nu au adus inca produsele de acest gen), m-am uitat la raioanele de drogherie din hipermarket, Plafar, magazine on-line naturiste/bio etc....pana acum nu am gasit, asa ca am luat Farmec-ul asta, pana gasesc altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

poate info de aici sa ajute?
http://pastelurilenaturii.blogspot.com/2012/04/cum-sa-ne-ferim-de-capuse.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _Ralu_

La noi nu am vazut. Am intrebat in cateva farmacii (fie vb intre noi, cand ceream spray repelent...se uitau, asteptand explicatia), dm (nu au adus inca produsele de acest gen), m-am uitat la raioanele de drogherie din hipermarket, Plafar, magazine on-line naturiste/bio etc....pana acum nu am gasit, asa ca am luat Farmec-ul asta, pana gasesc altceva.

Nu pot spune cu sigurantza ce se gaseste in dm in Romania,insa cu sigurantza spray contra capuselor(doar contra capuselor)se gaseste la orice dm sau alta drogherie in Germania!(eu merg d ela premisa ca acelasi lantz,acelasi produse,deci ar trebui sa fie si in Romania)

De asemeni discounter ca Lidl sai Aldi,au in sortiment odata pe an spray contra capuselor!(si nu numai)

Dana

Mergi la inceput

Da, la dm, mi-au spus ca nu au adus produsele aceastea inca. Am sa mai incerc.
La Lidl, recunosc, nu am fost...nu fac cumparaturi acolo, am sa ma interesez.
De Aldi nu am auzit.
Probabil ca exista si la noi, dar pana acum nu am cautat, iar la vremea asta, nu cred ca le-au adus inca...

Acum am citit alte 2 nume de repelente contra capuselor in link-ul de mai sus...sa le google-esc

Mi-e de f mare ajutor subiectul, pt ca si eu eram interesata de solutii pt aceasta problema.

Edit:
Super! Uite ca nu cautasem la farmaciile potrivite (intrebasem la Centrofarm, Belladona si Dona).
http://www.farmaciastejara.ro/helpic-spray-impotriva-capuselor-p-3404.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui _Ralu_

Nu pot spune cu sigurantza ce se gaseste in dm in Romania,insa cu sigurantza spray contra capuselor(doar contra capuselor)se gaseste la orice dm sau alta drogherie in Germania!(eu merg d ela premisa ca acelasi lantz,acelasi produse,deci ar trebui sa fie si in Romania)

De asemeni discounter ca Lidl sai Aldi,au in sortiment odata pe an spray contra capuselor!(si nu numai)

Dana

Din pacate nu aduc toate gamele de produse listate la ei. De ex nu aduc produse John Frieda, pe care le folosesc eu pentru par, desi in Dusseldorf am vazut la DM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Intrebarea e: sunt potrivite si copiilor sub un an ? Am vorbit odata cu un pediatru si era destul de reticent la utilizare de Autan, Off, Chicco si alte "maglavaisuri" la copiii sub un an.

Mergi la inceput