repelent anti-capuse
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
in DM in Romania sunt produsele anti-capuse, marca lor, si sunt tot timpul anului.
Roxana
danyalo spune:
Eu am luat sprayul contra capuselor pus in linkul de la Ralu fix acela dar am dat mult mai putin pe el la DM. L-am luat din DM de la Real Vitan dar anul trecut in vara cred.Deci imposibil sa se fi vandut toate .Cred ca am dat in jur de 20 si ceva nu mai retin exact. Si nu miroase sau mie nu prea mi-a mirosit urat!
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Intrebarea e: sunt potrivite si copiilor sub un an ? Am vorbit odata cu un pediatru si era destul de reticent la utilizare de Autan, Off, Chicco si alte "maglavaisuri" la copiii sub un an. Dana & Amelia (21.06.2011) |
Si cum ar putea un copil sub un an sa fie muscat de o capusa? Aveti catel sau cum, ca altfel nu inteleg.
Noi am luat anul trecut un autan spray galben si printre altele e si pentru capuse. Acum cat o fi de nociv nu cred ca ne poate face mai rau decat muscatura unei capuse avand in vedere ca il folosim numai cand e cazul si nu e cazul chiar asa des.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
flowerbee spune:
Saptamana trecuta am cumparat din Sensiblu Helpic Spray impotriva capuselor. Se da pe piele si pe haine si este adaptat copiilor.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz in DM in Romania sunt produsele anti-capuse, marca lor, si sunt tot timpul anului. Roxana |
Eu am fost la dm din Militari Shopping, si fix asta a fost raspunsul: "nu am adus inca produsele contra insectelor"...nu aveau nici Chicco Zanza no, pe care eu l-am luat de la ei anul trecut...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
carmencat spune:
O sa postez si aici ce am postat la "clinica" ca poate nu cititi si acolo si va foloseste
Capusele se scot usor daca le acoperiti inainte cu un tampon imbibat cu alcool sanitar sau tinctura de iod. Eu am constatat ca la tinctura de iod ies mai repede. Se iau apoi usor cu o penseta, apucandu-se de cap, nu de burta.
Capusa se pastreaza intr-un borcan si se duce la analiza.
Curtile se stropesc cu romparasect, se gaseste la cabinete veterinare unde intrebati si dozajul. Uite aici prospectul: http://www.romvac.ro/p/ROMPARASECT-FORTE-20ML
Stropirea se repeta la cateva zile initial, pana se scapa de infestatia masiva, daca exista, apoi se da din 2 in 2 saptamani. Atentie, se spala de la ploaie, deci dupa ploaie trebuie dat din nou si se inactiveaza la soare. Ideal ar fi sa dati seara, dupa apusul soarelui (dar totusi pe lumina, sa vedeti ce faceti) sa aiba timp sa actioneze pana a doua zi cand rasare soarele.
Atentie la animalele de companie. Capusele dau la animalele de companie babesia, hemobartonella, ehrlichia, leishmania. Fiecare din astea poate fi data si la om, de catre capuse.
La caini stiu cu siguranta ca exista cazuri din toate astea. Unul din cainii mei a fost infestat cu babesia si hemobartonella acum 5 ani, din fericire am fost cu el imediat la veterinar si a supravietuit.
Deci, nu va cautati numai de borrelia daca ati fost muscati de capusa, ci si de celelalte, care nu sunt cu mult mai "dragute".
De curiozitate, cititi despre ele.
("avatajul" de a avea caini...)
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
CorinaDani spune:
androix, la subiectul de la clinica virtuala, cel cu lyme, a postat anul trecut parca o mamica, bebelusul ei fusese muscat de capuse pentru ca il scotea in curtea casei in fiecare zi, in carucior. avea iarba destul de mare in curte, existau si ceva arbusti pe acolo.
din cate am citit, capusele nu stau numai pe firele de iarba (vegetatie) sau pe caini, ci pot sta si in arbusti si/sau copaci, pe trunchiul acestora sau pe ramuri.
Androix spune:
Acum inteleg. Nu mai suntem in siguranta nici daca nu stam culcati in iarba.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
carmencat spune:
Nu. In padurea de aproape de mine cad capusele din copaci. Au fost niste prieteni de familie si au gasit capusa infipta dupa gulerul camasii... asa ca...
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.