repelent anti-capuse

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Exact asta e problema: ce facem cu cei sub 2 ani ? Amelia adora sa stea in gradina; catelul e "blagoslovit" cu Frontline, dau in iarba cu mai stiu eu ce, dar ce fac cu copilul...nu-l pot tine imbracat ca pe chinezii din vremea revolutiei culturale, ca si asa transpira

Later edit: insecticidul regent a fost retras, motivele le gasiti aici :

www.pestcontrol-expert.ro/povestea_regent.html" target="_blank">http://www.pestcontrol-expert.ro/povestea_regent.html

Noua ne-au lasat K-Othrine cei de la firma de dezinsectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am vazut pe net niste bratari imbibate cu uleiuri naturale si care cica ar avea efect 240 ore.
Cica ar proteja ipotriva tantarilor si capuselor.
Oare o fi adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Dar de ce sa-l pulverizezi pe haine?

Capusele nu "musca"prin textile!De asta se si recomanda bluze cu mineca lunga si pantaloni lungi!

Sprayurile contra capuselor se dau direct pe piele!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Pentru ca prin piele pot trece in organism chimicalele din el. Sprayul de care zic nu se recomanda copiilor sub 2 ani si nu vreau sa testez pe fie-mea.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Sunt si sprayuri care nu fac restrictzie de virsta!

M-am uitat special pe ce am eu in casa in acest moment(e spray de tzintzari este adevarat,insa e aceasi firma care produce si cel de capuse,eu am luat insa ce m-a interesat)si nu are nicio interdictzie,spune clar ca e pentru copii si piele sensibila!

Deci sunt si produse fara limita de visrta!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Capusele nu musca prin haine dar intra bine mersi sub ele, pe la decolteuri, pe la maneci, cine stie pe unde. Sotul meu a avut capusa prinsa pe spate, sub tricou, iar soacra mea si ea pe trunchi in conditiile in care purta trening. Dupa mine imbracatul gros nu e o solutie. Poate statistic o fi, dar in practica in familia mea nu se aplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

La DM a aparut deja spray-ul Helpic, l-am cumparat astazi; nu scrie nimic legat de varsta, presupun ca se poate administra si copiilor sub un an; noi l-am mai folosit anii trecuti si a fost ok, desi am stat destul de mult prin parcuri;
anul asta ne mutam la curte, si deja sunt stresata cu lighioanele astea; o sa facem o dezinsectie generala si inainte de amenajarea curtii si dupa ce creste iarba;
eu sper sa apara si un vaccin contra acestei boli cauzate de capuse, asa mai scapam de stresul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Afectiunea este datorata unei spirochete deci nu va exista un vaccin pentru asa ceva. Daca doriti este asemanatoare cu spirocheta sifilisului. Deci nu discutam de un virus. Partea proasta este ca pe de o parte sunt mai multe "modele" de spirochete, pe de alta parte fiecare organism parazitat reactioneaza diferit atat la prezenta spirochetelor sau a toxinelor eliberate de acestea precum si la antibioticul utilizat, cat si in egala masura faptului ca aceste spirochete sunt extrem de mici ca dimensiune (nanospirochete ca sa ma exprim cumva) permitandu-le sa intre in mediul intracelular, au o viteza de reactie de aparare extrem de mare transformandu-se rapid in forme vegetative, precum si sisteme proprii de "pacalire" biochimice fata de mediul advers.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Ok Marius, acum am inteles de ce nu a aparut acest vaccin; chiar ma miram de ce intarzie atat; din pacate trebuie sa ne ferim cum putem, locuitul la curte este un dezavantaj din punctul asta de vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

...sau nu. Macar curtea o dezinfectez eu, daca as merge cu copilul in parc, intre maidanezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui adialex

La DM a aparut deja spray-ul Helpic, l-am cumparat astazi;

La care dm ai fost? Astazi ajung la Auchan Militari, si am sa intreb iarasi, sper sa gasesc.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

E unul prin Berceni; dar cred ca au adus peste tot.

Mergi la inceput