repelent anti-capuse
Raspunsuri - Pagina 6
karula spune:
Va dau o veste proasta: la nici doua ore dupa ce mi-am imbibat pielea, hainele si patura de picnic in Helpic am gasit capusa insurubata in picior... Azi. Am scos-o usor, complet, pentru ca abia intrase. Dar m-am lamurit de eficienta spray-ului Helpic :(
ina.click spune:
Oh #$%$#%!
De unde, cum ai luat-o?
Picnic, deci ai stat pe iarba?
Ai simtit ceva cand te-a muscat ori?
Cu ce ai scos-o?
Da-ne niste detalii te rugam
karula spune:
Sunt la a doua experienta din pacate, asa ca am fobie de capuse, imi iau masuri si verific toti membrii familiei din 10 in 10 minute cap-coada cand suntem la padure/picnic.
Prima data am gasit si eu si sotul pe noi, acum doi ani, si am reusit doar eu s-o scot intreaga, sotul a definitivat scoaterea ei la spital. Atunci am luat amandoi antibiotic.
Astazi, cum spuneam: pajiste langa padure, cautat loc mai fara iarba, turnat tubul de spray fara economie pe piele, apoi pe haine si pe patura. Doar cat am facut un "cort de indieni" copiilor nu m-am "puricat", deci vreo 10-15 minute. Si am gasit-o infipta. Fiind proaspat intrata, am riscat sa o scot singura, si am reusit. Dar nu recomand! Imi dadusem cu spray cu nici doua ore in urma...
Asta e. Nu mai iau antibiotic de data asta, dar nici nu mai pun baza pe Helpic-ul DM.
edit: Ina, acum doi ani, la capusa de Romania am simtit, dar n-am dat importanta (eram cu blugi si bocanci, iar ea s-a bagat sus, in partea interioara a coapsei). La capusa austriaca n-am simtit nimic, dar e drept ca eram in pantaloni scurti (doar pe copii i-am blindat corespunzator).
_Ralu_ spune:
Vaaaiiii, ce nasol!
Si ce linistita am stat zilele astea, ca am dat-o pe fii-mea cu el...si am fost si la picnic, si prin parcuri...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ali spune:
Noi am folosit zilele astea Autan impotriva tantarilor si capuselor.
L-am dat pe adidasi, sosete si pantaloni.Se pare ca a avut efect , nu am avut nici o surpriza, desi am fost cateva zile la munte si prin padure si iarba.Pretul e tot 19 lei.