La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
irinuca05 spune:
Hello girls!
At observat cat de egoista si individualista sunt eu? Intru aici, intreb ce ma intereseaza, povestesc si nu raspund nimanui! Merit o ciomageala
Am ramas restanta cu raspunsuri lui Ally, Mandreeac si nici nu-mi mai aduc aminte cui.
Dar nici astazi nu sunt prea disponibila. Am de facut bagaje pt ca plecam... unde??? la tara!
Lasam copilul acolo si noi plecam maine la munte. Yupii!
Deci pana marti sera, slabe sanse sa mai intru!
Va doresc un 1 mai muncitoresc cu vreme frumoasa si plimbari relaxante!
Ma bucur ca nu se incing spiritele pe aici si ca ramane in continuare un spatiu de exprimare libera! Ca si asa suntem cam putini si tendinta va continua. Vine vara, copii cresc.
Ar fi pacat sa se stranga randurile si din cauza animozitatilor
lparpala spune:
Si eu am dat miere la pitica. Aparent ii place. Asta este singurul produs pe care il pot procura si eu de la tara si pe care sa fiu sigura, asa ca am profitat.
Cam asa ma gandeam si eu cu tratamentul piticei. Multumesc pentru raspunsuri!
Cred ca ma voi baga la un episod din Grey's Anatomy Sunt mare fan.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 12+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
cami_antonia spune:
salutareeeeeeeee
lparpala da p[oti da 3 zile antitermic
daca mai scade febra urmatoarele doua zile poti da la 12 ore in loc de 8 ore
si apoi gata
acu poti da 5 zile nurofen si 5 zile panadol
total 10 zile
sau combinate doar 3-5 zile
deci depinde
sanatate multaaaaaaaaaaaa
alehiam ti-am trimis un PM
poate ai timp sa imi raspunzi plsssssssssss
viss chiar ma gandeam ieri la tineeeeeeeee
daca eu sunt atat de varza
si am pe antonia mai maricica
nu stiu cum rezisti tu?
cum mai esti?
ai mai cerut ajutor la soacra?
ma bucur ca sergiu e mai bine
ca noi ne-am saturat de tuse si muciiiiiiii
AllyLaur spune:
Ca tot se vorbeste despre cum dorm minunile noastre, ma bag si eu in seama ...Eddy doarme in patut, in camera lui din prima zi cand am ajuns acasa si nu am folosit nici o modalitate de a-l adormii gen leganat,plimbat,dansat,cantat etc...cand stiam ca este ora de somn sau ca este mai marait il puneam in patut si adormea singurel. La fel fac si acum si nu a dormit absolut niciodata cu noi in pat. Noi in camera noastra si el in camera lui .! A fost si este un copilas foarteeeeeee bun din toate punctele de vedere si s-a adaptat la tot foarte repede. Mananca bine, doarme bine...etc si cra-cra-cra .
Catank, da Yvyana a facut acel tort . Eu am salvat reteta dar mai bine intra ea si ti-o da ca am inteles ca a schimbat anumite lucruri la el pentru un asa aspect si gust .
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank yvyana ---tortul acela din picasa tu l-ai preparat?arata DEMENTIAL! CE RETETA AI? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
Tortul este www.delicatesa.ro/retete/deserturi/tort-cu-mousse-de-ciocolata-si-mousse-de-piersici-1963" target="_blank">asta cu unele mici modificari facute de mine: am folosit mousse de ciocolata alba in loc de mousse de piersici, am impartit blatul in 2 si am pus blat/mousse de ciocolata alba/mousse de ciocolata neagra/mousse de ciocolata alba/blat si la final am glazurat tortul.
cami_antonia spune:
ally ce mai faceti voi?
ce frumos ca doarme singur duracell
antonia mea ar fi dormit si ea
dar din cauza imbolnavirii de la 40 de zile
am fost nevoita sa o am sub stricta observatie
ceva vreme
si apoi asa am ramas
sa dormim impreuna
AllyLaur spune:
Iparpala, vizionare placuta !
Irinuk, distractie placuta la munte si spor la facut bagaje. Hai ca te iertam ca nu ne raspunzi...ca eu am si uitat daca te-am intrebat ceva.
Strumpitz, noi ramanem in continuare mari fani Sophia dar ea mai flirteaza si cu Raducu si cu Luchas si Duracell o vrea doar pentru el.
Cami, multa sanatate fetelor si multa putere tie mami scumpa!
Andreea, ma bucur ca mesajul meu ti-a ajuns la suflet! Stii prea bine ca imi esti ffffffffffffff draga. Promit ca in weekend ii fac poze lui Duracell si le pun.
Roxy, hai ca mi-a crescut tensiunea la cata cafea ai tot dat de cand te stiu...stii prea bine ca eu nu sunt cu ea...nu beau cafea, nu nes, nu esspreso...dar un fresh receeee de portocale sau un lapte cu Nesquik il accept cu cea mai mare placere. Mai faci abdomene? M-ai omorat tu pe mine cu abdomenul ala super plat si lucrat ...au am ajuns la 49 kg dar burtica tot mai este putin acolo.
Madutz, iarasi esti mami la dieta? Care varianta o tii acum?...este fff drastica? Arati foarte bine acum dar daca tu crezi ca este loc de mai bine nu-i rau deloc.Felicitari!!!
AllyLaur spune:
Hai ca pana am dat eu send au intrat fetele...
Cami, suntem bine, multumim de intrebare! Saptamana viitoare vine mama la noi si abia o asteptam ....in rest ne petrecem toata ziua afara la joaca cu ,copilasii. Ma oftic la maxim ca trece timpul atat de repede si cresc comorile noastre tot mai mult. Tu cum te mai simti? Ti-a mai fost rau?
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yvyana
Nu cred ca este safe pentru cea mica sa doarma toti 4, nici nu cred ca au luat in calcul varianta asta, poate cand mai creste mezina, dar pana atunci poate-si formeaza alta rutina a somnului cea mare. Noi o mai luam pe L in pat dimineata cand ne da trezirea pe la ore matinale gen 4-5 si nu mai reusesc sa o pun inapoi in patut, dar ea crede ca e ora de joaca, ne calareste, ne baga mainile in ochi/nas/gura, ne trage de par, ne ciupeste, dar avem avantajul ca suntem 2 si cand il necajeste pe unul, mai motaie celalalt 5 minute apoi se schimba rolurile, mai coboara din pat si isi face de lucru prin camera, zornaie una-alta, se urca apoi inapoi in pat si ne ia la jughinit si tot asa si mai reusim si noi sa zacem in pat pana pe la 7. Pe urma ne trezim de-a binelea si ii dau san, ea adoarme si o pun in patut si noi ramanem cu buza umflata |
aha..cat e de mica ?
sincer mie mi se pare cumplit pt cea mare sa fie pusa in situatia sa simta ce simte..si e indreptatita zic eu din moment ce totul s-a schimbat cand a aparut al doilea..schimbarile trebuiau facute inainte de aparitia ei ca ea sa nu asocieze cele 2 evenimente..
sper sa nu te superi pe mine, dar sincer eu as opta pt cea mare in detrimentul celei mici..pe cea mica mai am sanse sa o culc in patut si sa-i satisfac nevoile..si in acelasi timp sa i le satisfac si pe cele ale celei mari..e cumplit sa-i ceri copilului mare sa se schimbe acum pe motiv de surioara aparuta din senin cand tot ce reprezinta normalitate pt ea este situatia dinainte..
nu stiu daca m-am facut inteleasa..
ideea e ca as jongla poate profitand putin de faptul ca cea mica inca nu are niste obiceiuri formate..ca sa nu o afectez nici pe cea mare..
si vlad adormea doar cu mine..si cand a aparut andra am continuat sa-l adorm macar, sa ma simta langa el..si faceam transportul in camera lui dupa, cand el nu mai stia ce se intampla..era in lumea viselor deja
dimineata cand il auzeam ma infiintam langa el