La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Micky, imi place tare mult sa te citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Sunt perfect de acord cu ce spui, Miki, insa ei au luat aceasta decizie. Cea mica are 6 luni. Si eu consider ca nu-i poti cere copilului sa-si schimbe deodata toate obiceiurile. Nu situ de ce nu s-au gandit dinainte la o solutie si sa o pregateasca pentru ce va urma pe cea mare; inteleg ca ea doarme cu cea mica pentru ca o alapteaza si are multe treziri peste noapte, ea e obosita, deprimata si nici nu are prea mare sprijin cu fetele din partea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna fetele,

Nici nu stiu cum sa incep acum vreo doua ore am aflat o veste care m-a rascolit rau

O fosta colega de liceu a murit acum 2 zile, a cazut lata in holul apartamentului si nu s-a mai ridicat, aceeasi varsta ca mine, 30 ani a lasat 2 copilasi in urma, unul de 5 ani si unul de 2 din cate se pare i-a plesnit un vas de sange, ea era de cateva luni la dieta drastica si facea foarte mult sport si cine stie ce si cum s-a intamplat ... ea e inca in orasul meu natal, am citit si store intr-un ziar local de acolo, nu-mi vine sa cred desi nu am mai tinut legatura dupa ce am terminat liceul tot mai aflam vesti de la prietena asta a mea care mi-a dat vestea pentru ca era cumnata fratelui ei, sora fetei asteia de a murit e maritata cu fratele prietenei care mi-a dat vestea

Off viata viata... nu stii cand dai coltul...off au ramas 2 copilasi asa mici in urma ei, cica cea maricica de 5 anisori tot intreaba unde e mami a ei si cand vine ??

Fetelor aveti grija, nu vreau sa par filosoafa acum sau ceva, dar mi-a dat de gandit... mult, nu putin.... iubiti-va puii , strangeti-i in brate, alintati-i si cel mai important aveti grija de voi, sanatatea e cea mai importanta si nu silueta de manechin, mama ei de silueta ce rezolvi daca esti slaba si doamne fereste iti crapa o vena pe undeva de la efort si extenuare ??

Sper ca nu v-am intristat si pe voi..off

_

Busy biscuit
Gaza la soare
De ziua mea
Jucarii pentru copii
Maimutel printre maimutici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna fetele,

Nici nu stiu cum sa incep acum vreo doua ore am aflat o veste care m-a rascolit rau

O fosta colega de liceu a murit acum 2 zile, a cazut lata in holul apartamentului si nu s-a mai ridicat, aceeasi varsta ca mine, 30 ani a lasat 2 copilasi in urma, unul de 5 ani si unul de 2 din cate se pare i-a plesnit un vas de sange, ea era de cateva luni la dieta drastica si facea foarte mult sport si cine stie ce si cum s-a intamplat ... ea e inca in orasul meu natal, am citit si store intr-un ziar local de acolo, nu-mi vine sa cred desi nu am mai tinut legatura dupa ce am terminat liceul tot mai aflam vesti de la prietena asta a mea care mi-a dat vestea pentru ca era cumnata fratelui ei, sora fetei asteia de a murit e maritata cu fratele prietenei care mi-a dat vestea

Off viata viata... nu stii cand dai coltul...off au ramas 2 copilasi asa mici in urma ei, cica cea maricica de 5 anisori tot intreaba unde e mami a ei si cand vine ??

Fetelor aveti grija, nu vreau sa par filosoafa acum sau ceva, dar mi-a dat de gandit... mult, nu putin.... iubiti-va puii , strangeti-i in brate, alintati-i si cel mai important aveti grija de voi, sanatatea e cea mai importanta si nu silueta de manechin, mama ei de silueta ce rezolvi daca esti slaba si doamne fereste iti crapa o vena pe undeva de la efort si extenuare ??

Sper ca nu v-am intristat si pe voi..off

_

Busy biscuit
Gaza la soare
De ziua mea
Jucarii pentru copii
Maimutel printre maimutici

Imi pare rau Strumphy, asemenea vesti te pot da peste cap, chiar daca nu cunosti deloc persoana respectiva!

Ai dreptate, nu conteaza decat sanatosi sa fim, eu am aflat asta pe propria-mi piele! Acum nu-mi doresc decat sa fim toti 3 sanatosi, pot sa n-am un ban in casa, pot sa n-am mancare pentru mine, le rabd pe toate, numai puiului meu sa-i fie bine si noi sa fim toti sanatosi ca razbim cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumph ce vesteeeeeeeeeeeee
dumnezeu sa o ierte
ce greu pt copii
noi avem un finut
caruia i-a murit mama cand era f mic si chiar de 1 martie
si el saracul uraste aceasta zi acum
offffffffffff
normal ca important e pt noi sa ne odihnim si sa ne iubim familia
doar ca poate unii barbati sau si unele femei nu intelegasta decat cand e prea tarziu

Mergi la inceput

ally mie nu mi-a mai fost rau
da am luat multe vitamineeeeeeee
si am mancat bine
si am avut si grija ce mananc
ce bine ca vine mama ta la tineeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-multumesc fetelor ptr.comentariile de sub poze.v-am mai zis,dar ma repet-ma umpleti de fericire si de mandrie cand scrieti despre ei.pana la urma nu e meritul meu ca ei sunt dragalasi,eu uneori ii surprind in niste ipostaze cum ar fi cu parcul-ligheanul-in care vreau sa prind secunda,momentul,cum se joaca,musca,mananca sa am ce si cum le povesti mai incolo despre ei,cum erau cand erau mici-am inceput sa uit mult,de, vin alte momente,alte amintiri,dar cand vezi o poza,ti-aduci apoi aminte mai multe detalii
-apropo de regretele irinucai-eu regret ca nu i-am imbracat identic la botez
-irina-regretele sunt bune ptr a-ti aminti cum ai facut,si a de indemna sa faci pe viitor altfel,iti dau acel sut inainte spre ati urma instinctul.atat.da-le la spate,si vezi ce si cum faci de acum inaintedariei,voua distractie placuta la munte
-cami-unele zile sunt mai grele,am nervii prinsi in pioneze cu fundita,lacrimile in coltul ochiului,sira spinarii incovoiata,dar..fericirea?ei fericirea e maxima.ii pup de cate ori ii prind in preajma,ii gadil,dar ii si indemn spre jucarii,spre a merge singuri..spre a manca singuri cu lingurita din castronel.sunt implinita ,si asta ma face fresh ptr o noua zi.sunt asa ptr ca celelate lucruri sunt pe stand-by-sunt zile in care e curat luna,si altele cu haine scoase din sifonierul meu,al lor-de ei,eu le bag,ei le scot,apoi renunt a le impacheta,le bag vraiste,cand caut ceva-ies gramada,apoi o zi in care le pun in ordine.zile in care bucataria e luna, altele cu chiuveta plina dc stam mai mult in parc.zile si zile-trec toate,si ne vom trezi ca ei merg la cresa,gradinita,noi la servici,si astfel vom pierde din intimitatea acestor zileasa ca, da-le incolo..dc suntem invitati undeva,las tot-gatit,curat,ca sa-i scot undeva-sa-i imbrac frumos-asta e parada modei a mea de acum incolo-si sa le schimb mediul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-vorbeam de zile grele,dar sunt si unele asa usoare..ei baga mana repede cand ii imbrac ,ridica talpa dc vin cu ghetuta,cand ne intoarcem-dezleg snurul la caciulita,ii zic sa o scoata si o scot,in parc se duc uneori in spatele carutului si-si iau canita de apa si beau fara sa o sustin euimi aduc soseta dc e scoasa din picior si e in camera pe jos,o cauta dc o cer si mi-o aduc.trag de pantaloni,dc le zic sa-i scoatemcum sa nu-i mananci?sunt ca un buretel absorbant la varsta asta,o singura data arat ceva si apoi repeta ei-i-am aratat soniei ca dc ridicam bluza are un maieu roz cu o steluta albastra,si ea stie acum,ca dc ridica bluza gaseste stelutami-o arata cu aratatorul,si zice-ete,ete.mai stie sa zica-da! -dc vrea ceva,iar sergiu zice ne-ne-ne,dc nu vrea.mai zic ga-ga,ca-ca,ghe-ghe,ni-ni,eiii,dar cam atat.presupun ca toate la vremea lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Saliu!

multumesc pentru urarile de bine si pentru sfaturile despre peste si pentru incurajari! si eu abia astept sa mearga singur, desi toate mamicile ale caror gagalici merg deja se uita la mine si clatina din cap "aoleu nu stii ce-ti doresti...." haha :))

referitor la dormit impreuna: am dormit cu alex in pat de cand l-am nascut, inca din spital, insa in ultimele luni am ales sa scot o latura de la patutul sau si sa il trag langa patul nostru. Dupa ce adoarme se craceste ca o stea de mare si daca il atingi din greseala in somn mormaie si se supara dar si daca il pun in patutul sau separat de mine e jale mare, asa ca am gasit solutia asta de mijloc.

nu ma nelinistesc, si eu am dormit cu parintii / bunicii si a venit un moment in care am solicitat camera mea. cred ca o sa vina si la el. pe noi nu ne stanjeneste cu nimic sa impartim dormitorul cu Alex. pentru activitati conjugale avem restul apartamentului la dispozitie.

Insa amandoi ne-am lasat de fumat, apropos, si consider ca daca nu am fi reusit NU ar fi fost bine sa dormim in aceeasi camera cu bebe.

Mergi la inceput

ooooooooooooo
vis ca te-am citit m-am mai relaxat si intremat
la mine cand vine mama mereu zice ca am nevoie de cel putin o bona si o femeie in casa pt curatenie
ca nu e casa mare dar tre sa strang mereu in urma lor
offffffff
ca sa nu mai zic ca acum de o luna de cand cu tusea si cu mucii sunt atat de nervoaseeeeeeeeee
offffffffff

Mergi la inceput