La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA!MAMA ce ati mai scris, de mult nu s-a mai scris asa!

Cami nu ma intelege gresit, eu am spus ca mai povesteam una alta si pateam ca strumpy nu ma baga nimeni in seama, nu ca nu ma citeati.
Mada la noi nu se merge de lasatul secului sau cum era? Iti dai seama cum ar fi sa mearga la toti!
Strumpy astept melodii da! noi am avut sase nasi si ne vizitam cu toti, si mai sunt nasi lu Anda, avem ce vizita!
ANDREA da Anda isi mai pune pampersu pe post de palarie are ea o placere pt asta! imi place cum povestesti de juniorul tau cum te iubeste!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara!

Profit si eu ca inca doarme piscoata sa mai scriu si eu ceva ...cand e treaza nici o sansa acusi face 3 ore de cand doarme , nu stiu ce o fi patit, cred ca de la aerul curat de afara, ca am reusit sa o scot de 2 ori azi dar nu am stat mult ca e un vant nebun de ma lua pe sus, cu tot cu carut , si nu-s putine kile mi-a mai doborat si incalzitorul de terasa vantoasa asta, e jos la pamant, cred ca s-a stricat, naiba stie cand s-o potoli vantul sa il ridice Nick sa vedem

Deci asadar si prin urmare sa le luam punctual :

Donna sper ca la Bucuresti e mai bine ca la Londra a iesit soarele ? ati fost in parc ?

Alehiam, St Albans e cam departe de mine, e in afara Londrei, in nord... dar daca ajungi in LOndra sa imi dai de veste si vin in centru unde vrei/poti si ne vedem la o cafea

Alina06 ai vazut ca ti-am scris si in sms, numai bine ai scris pe forum ca eu nu vazusem si ti-am dat mesaj sa vedem ce faceti, ma bucur ca sunteti bine si doar ocupati

Andreea , e fix invers la noi, piscoata e innebunita de feon ca asta e singurul care o adoarme daca e agitata , de cand era mica si avea colici, cu feonul am linistit-o si acum la fel cand se zvarcoleste prea mult si nu-si gaseste locul , feonul si in 2 min viseaza

Lidia cum mai e Diana acum ?

Yvyana, sa stii ca pe mine m-a dat rau peste cap vestea trista de azi si ai dreptate in ce spui, nu conteaza restul daca nu avem sanatate si nu suntem cu cei dragi noua

Cami ti-am raspuns la PM , nu stiu daca ai vazut !

Ia sa trezesc eu piscotul asa ca prea se pufoseste de la atata somn pai ce e aia, 3 ore si ceva de somn, deja e 7 seara, pai diseara cand o pun la nani pentru noapte mai doarme ea?

Pupici si o seara buna!!!

Mergi la inceput

ALEXINA m-ai speriat si eu am facut azi vaccinul lu Anda, si sper sa nu am probleme, apropo a facut doua vaccinuri unul in mana si unul in picior, asa a fost si la voi? Am stat cu inima cat un purice credeam ca o sa urle si o sa tipe de durere, dar a fost asa cuminte a scancit doar cand a intepat-o, apoi s-a linistit, nu ma asteptam dar am fata cuminte.

Mergi la inceput

Strumpy imi pare rau pt prietena ta, e trist sa afli asa ceva desi nu cunosti persoana, saraci copii! ai dreptate trebuie sa apreciem fiecare clipa alaturi de puiuti nostri, ca tot vorbeam de regrete, eu regret ca nu stau cu ea minut de minut, ca sunt ocupata cu treburi prin casa si nu am timp mai mult sa stau cu ea si sa ma joc.Aseara am pus-o la somn in patul nostru si stateam langa ea, s-a lipit de mine si ma cuprins cu manutele ei mici si asa a adormit, m-am topit toata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ce fac fetele?

strumphy ..pacat de tineretea ei, de copii, ...familie, etc
Cuvintele sunt de prisos...

Ce face piscotel?sunt tare curioasa la ce ora adoarme la noapte din nou...musai sa-mi spui
yvyana - multumesc!parca sa zic ca am mai primit o astfel de reteta de la tine...cand erau eu in cautari...sigur o am salvata...dar mi-a sarit ''in ochi'' foto....super, te felicit din suflet!Pup pitica frumoasa foc!
allymultam mami ptr intentie....pup si pe micutul Edy...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

ALEXINA m-ai speriat si eu am facut azi vaccinul lu Anda, si sper sa nu am probleme, apropo a facut doua vaccinuri unul in mana si unul in picior, asa a fost si la voi? Am stat cu inima cat un purice credeam ca o sa urle si o sa tipe de durere, dar a fost asa cuminte a scancit doar cand a intepat-o, apoi s-a linistit, nu ma asteptam dar am fata cuminte.

noi ieri l ma facut..la fel, manuta si picior drept... micuta curajoasa, a mea a fost o plingacioasa

Mergi la inceput

ailed, cum te mai simti mami? esti ok?mai da un semn!Pupici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Micky, imi place tare mult sa te citesc.

Eduard Andrei 02.04.2011

si mie, si mie!

Mergi la inceput

viss...sau care din mamici mai lasati bb sa pape singuri cu lingurita din castronel ? Deja?si papa? cred ca fac dezastru in jur asai?
Eu ii mai las I pe masa linguri sau farfurii dar le arunca de zici ca sunt din alea zburatoare... ce ma fac eu ea?

Mergi la inceput

NEATA! azi dau eu cafeluta vad ca sunt prima deci: cafea, capucino, expresso, nescuik, ce doriti..

CATANK ce am ras, pai si a mea face la fel cu lingurile si castronelele, in schimb daca ii dau lingurita si ii pun putina mancare pe varf, o linge.
Mada da la fix a venit ploaia si sper sa iasa gazon frumos sa se tavaleasca piscoasa prin el!

Mergi la inceput