La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata, fetelor!

trezirea si haideti la cafeluta ca se raceste

cica se anunta o zi super azi... afara este nor gros si urat unde este vremea aia super? sau o fi ceata si se ridica, nici nu m-am uitat bine

persi uite ca acum vad si eu...cum adica nu mai intri aici? de ce sa nu mai intrii? ce conteaza ce zice unul si altul, eu am mai zis, ar trebui nici sa nu ne afecteze nimic. fiecare isi zice parerea, daca convine la cineva bine, daca nu, trecem mai departe si gata
cred ca mai bine l-ati lua in pat de la inceput decat sa stati trezji pana la 1,nu? si dormiti de la inceput, te culci mai devreme...

alehiam era super daca ne puteam intalni daca tot veniti la Rasnov. dar noi nu ajungem week-end-ul asta, de fapt, n-am mai mers de mult noi vrem sa iesim la gratar sper sa fie si vremea buna si cu mult soare.
un pentru Lu, da, cred ca ti se pare mai nazdravana pentru ca este antrenata de fratior, vrea si ea sa faca de toate ca el

vad ca si buburuza ta si Catalina au gustat nisipul ei bine, si Anastasia a luat ieri prima gura de nisip

viss nu te simti asa... intrii cand poti, te intelegem cu 2 bebei ca este mai greu.
saracutul Sergiu, trebuie sa suporte mingiuta aceea. dar chiar asa doare cu ea? un pentru el si sa dea rezultatele cele mai bune tratamentul acesta care i-l faci cu gimnastica si kineto.
si sanatate Soniei, sa treaca mucii, sa fie doar ceva asa trecator
imi place cum ai povestit despre ei vezi, in cateva randuri ne-ai zis tot despre voi, din ultima vreme, nu trebuie sa te fortezi sa intrii la fiecare juma' de ora sa ne scrii, daca n-ai timp

strumphitza ce nasol cu vremea aia la voi. n-as suporta sa vad atata ploaie si vreme naspa, cred ca m-ar deprima, n-as avea chef de nimic. iubesc soarele
si al meu sot la fel, mai bine ud decat sa care umbrela dupa el
si Anastasia se sperie de aspirator

alina06 ma bucur ca sutneti bine, chiar m-am gandit la voi. odihneste-te cat poti, bine faci, ca noi aici sutnem, nu fugim nicaieri un pentru Luca cel scump si un la burticuta

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

yvy ce chestie cu fetitele nasilor...nici asa nu-i bine. deloc. de aia cred ca este bine sa obisnuim copilasii si singurei, nu mamosi ca uite mai tarziu ce greu va fi sa doarma singurei, nu vor... mai vine si o surioara sau un fratior si uite la ce se ajunge.
nici nu stii cum este mai bine.
fiecare trebuie sa vada si sa simta cum este mai bine pentru copilas si familie.

miki si nu esti obosita daca se tot trezeste Andra noptile?
ma bucur ca ii place lui Vlad la noua gradi

donna multe ne propunem dar cam putin ne ies bebeii astia ne dau planurile peste cap ce comica ai fost cu camera de bebe, ce-am ras....

mandreeac si noi fugim de feohn cand il aude o ia la fuga direct degeaba o rog eu sa puna manuta pe el sa vada ca nu-i face nimic...ea se ascunde dupa nadragii lui tati

si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste albumele, dar mi-era asa sa zic dar acum zic si eu n-are sens ssa mai lasam acolo albumele celor care n-au mai intrat de 1 an.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Zarva mare aici la noi!Imi place

Trebuie sa va spun (sa ma laud)ca eu dorm cu pitica in camera din prima zi in care am nascut-o. Si sotul ne-a asistat o perioada dupa care i-am dat pas in camera alaturata, deoarece avea nevoie de tel noaptea din cauza serv. Ideea este ca o adorm la sin, o mut in patut, si peste noapte in caz ca se trezeste tit obligatoriusi din nou in patut, daca are ochii maaarii cu chef de vb, o asez linga mine (patul mare este lipit de patutul ei)si in sec doi a adormit la loc...nu as avea rabdare sa o plimb in brate, sau sa-i tin companie pana ii revine somnul. Rare cazuri cand o am aproape de mine, recunosc ca de multe ori simteam ca nu se va trezi daca o reasezam in patut, dar o luam linga mine...ca un purcelus se baga cu nasul in coasta mea... O ador! Tare bine ne mai este!

Oricum ea adoarme mai devreme sau mai tarziu...cert este ca eu intru la ea in camera in miez de noapte...imi place sa-i fiu alaturi...

Vedeti voi?fiecare procedeaza cum simte, cum crede ca ii este bine...

Doream sa amintesc faptul ca am inceput sa-i scap putina miere in orez, gris, painica cu unt dimi....ii place! Roxy...tu intrebai daca dam miere la pui....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

exact si eu la fel....o adorm la san apoi o mut in patut iar spre dimi daca se trezeste o pun la san, culcate in pat, apoi iar o mut in patut sau o las cu mine , depinde cat de mici am ochii
in brtae in nici un caz nu o adorm, ici nu adoarme asa, sta si se uita la mine.
si exact la fel face si Anastasia, se baga in mine, sa lipeste de mine
deci si tu ii dai miere, bun.

Mergi la inceput

irinuca ce super ca plecati la munte voi doi relaxare totala, vremea cica va fi buna

lparpala ti-au zis fetele bine cum se procedeaza cu antitermicele. un pentru Diana, sa fie bine si fara febra.

bb_yasmi ai pus poza cu mini-pizza? ce te-ai mai apucat tu de gatit

ally nici eu nu sunt asa tare cu cafeaua. beau cafea de cand am ramas gravi, am poftit in sarcina la ea ceva de speriat si acum am ramas cu un mic narav dar nu sunt dependenta, daca vreau nu mai beau si gata, pot s-o las. dar mai imi fac si o pofta asa imi place si mirosul, o fac si slaba si dulce...
un suc daaa, si eu as bea, chiar mai am 2 grefe si poate le fac cu un mar ceva
mai fac abdomene dar in unele seri am o lene de abia le fac sau mai sunt si obosita si nu le mai fac..... oricum, nu mai fac cum faceam inainte, asta esta clar.
un pentru Edy cel scump si carliontat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!
Si multumim de cafea!

Roxy si noi vrem sa mergem la gratar. Si nu te gandi ca am sta numai in Rasnov. Mai venim si in Brasov sau mai ajungem si in Poiana. Sa vedem ce chefuri sau inspiratie avem . Voi prin ce zone ajungeti la gratare?
Si da, nazdravana mea e super stimulata de fratele ei. Acum, prin comparatie cu ce face ea, R pare ca a fost un bebe cuminte . Dar mie imi place asa cum e

Cami , iti raspund la PM imediat .

Strumph Poate reusesc sa scap intr-o zi mai devreme si sa ajungem in Londra si in alte zile, in afara de ziua venirii si a plecarii. Mai vb pe PM. Imi pare rau de vestea ce ai primit-o . Si asa-i cum zici tu - trebuie sa avem grija.

catank, pai fac mizerie, dar si exerseaza si apoi invata. Dar trebuie o data si o data lasati sa incerce. Asta, pentru ca oricum mai incolo nu o sa mai vrea ei sa manance singuri si o sa astepte sa fie hraniti. Acum vorbesc din experienta cu R, ca la Lu, inca nu am inceput, desi e dornica sa manance singura. Ii dadeam si lui o lingura, si eu ma inarmam cu o lingura si ii mai dadeam si eu, mai incerca si el. O sa pun o poza cu R manancand bors de sflecla

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Neata

Va servesc cu o cafeluta fierbinte si buna buna :)
Teea tot cu muci mai ales noaptea,pe zi este f bine, nu a facut febra pana acum
Strumph- mersi de strigare iubita sunt varza cu timpul. mi-e dor sa-ti admir piscoata..trebuie musai sa intru pe picassa imi pare rau de colega ta. asa este, tb sa avem amre grija de sanatate

Mada- mersi de sfaturi
Yasmi- ce-ti face ceapa? a crescut? mi-ai facut pofta de pizza
Mary- nu tb sa te sperii ca nu e musai sa faca ceva de la vaccin. noua de face in 2 etape vaccinul. acum 2 zile a facut prima doza ( rujeola rubeole si inca ceva) si peste o luna cealalta doza. am inteles ca prima e mai agresiva si de asta mi-a facut-o separat. a doua doza contine valenta care le-a mai facut in trecut si le suporta mai ok. i-a facut in manuta si a plans

Azi dupa munca ma pregatesc pentru maine ca vin prietenii la noi. Am vb cu toti si au zic ca e ok cu ei avand in vedere situatia Teei. Am sa fac niste saratele buneeeee, gratar,salata,piure,porumb tras in unt si tort de la Cofetaria Alice

cu dormitul in pat cu bebe nu vad mare problema in nici una din cazuri. La noi situatia e asa: Teea doarme oriunde o pun..in pat, in patutul ei etc dar recunosc ca imi place la nebunie sa dorm cu ea in pat si sa o simt cum respira. Cu toate asta vad ca nu are pretentia sa doarma mereu cu mine. Fiecare mami face cum simte, fiecare avem regretele noastre mai ales la primul bebe. Si eu regret ca nu am tinut-o mai mult in brate bebe fiind.
A devenit asa un trend treaba asta cu dormitul sau nu, cu copilul in pat si asta e nasol. Ma enerveaza de mor trendurile astea...

pup TOATE fetele fara exceptie

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

strumphitza offf..ce veste....imi pare tare rau sa aud asa ceva, mai ales pentru copilasii aceea care au rams, este tare dureros....offf...
asa este, sanatatea este cea mai importanta, nu silueta de manechin si curele drastice la care se supun unele femei, am mai auzit si eu cu infometrae si alte chestii, si mai stiu eu ce tratamente din astea.

Mergi la inceput

viss sunt superbi puiutii in parc cum se joaca, se baga prin toate alea si ce-mi place si mai tare este acolo unde sunt imbracati in body-uri identice si cu biberoanele amandoi sunt minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

mi-e groaza de vaccin si analize, serios, imi vine sa nu ma mai duc.
chiar, voi ati facut analizele de 1 an? trebuie facute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Yasmi, am zis ca te ajut cu parola si apoi am disparut , Hai ca trimit eu fetelor care se sesizeaza ca nu au parola.

andreea, sunt multe fete care nu au mai intrat de la nastere pe picasa? Eu nu iau la rand niciodata albumele ca nu am timp, doar cand anunta cineva ca a pus poze intru

ally, da mai e enevoie sa slabesc daca vreau sa ma simt bine in costum de baie Am inca sunculita pe burta si solduri...piele lasata..din astea Am inceput sa fac fandari si abdomene, dar nu fac multe, vre-o 30. Daca ma apuc sa fac multe in scurt timp renunt..ca doar am mai incercat. Imi poti spune din nou cum se numea crema aceea anticelulitica care iti placea tie?

strumph, off o cunosteai pe fata? au dat si la stiri cazul ei...saracutii copilasi

mary, multumim de cafea! da si noi la 1 an tot 2 intepaturi am avut. Puc pitica viteaza

roxy, hai ca acusi fug norii si iese soarele! Ce planuri aveti de 1 mai?

yvy, Greseala a fost a nasilor dar cred ca inca pot rezolva situatia, daca mama se muta inapoi in pat cu fata cea mare si face drumuri noaptea la cea mica. Altfel nu vad bine deloc legatura intre surioare. Si Cristi a trecut de o schimbare la venirea Catalinei, a tb sa elibereze patutul pentru ea, dar mutarea am facut-o cu 3 luni inainte sa nasc...a participat la cumpararea patului mare, la montarea lui, a avut timp sa se obisnuiasca ca e "baiat mare" si apoi nu a avut nici o pb sa o vada pe Cata in patul lui. Poate ar tb sa o sfatuiesti cumva pe nasa

Pitica mea s-a trezit si il striga pe ta-su dar nu-i acasa. Cand s-a trezit pt lapte s-a dus el sa-i dea si acum tot pe el il vrea Azi dupa ce il iau pe Cristi de la gradi, ii duc din nou pe amandoi la mama. Sambata tb sa mergem la un botez in afara Bucurestiului si ne intoarcem duminica...deci iar un week-end in 2 .
Cand nu sunt copii acasa, ma simt ca o pustoaica asa parca fara griji. Ma minunez de cat de mult si repede cresc. parca mai ieri ma plimbam cu ei prin casa tinandu-i intr-o mana pe la 3 kg si ceva, iar acum se alearga prin casa si chiuie

Mergi la inceput