Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi, si eu am avut la 29 de ani varicela..si desi am avut f putine bube, fara febra, tin minte ca plangeam..nu mai puteam de mancarime.

i-au iesit si in capusor, bietu de el..ufff..plange cd il dau cu mixtura aia, eu il dau destul de des..adica cam de 4 ori pe zi, ca stiu ca nu dureaza mult efectul. se inmultesc..se fac mari, pline cu lichid..urataniile..
aseara Stefan, intr-un moment de compasiune il tot linistea..stai Mihai cuminte, ca mami iti face bine..:) nu mai plange, gata gata..asa era de simpatic..apoi ii arata bubitele lui de peste tot..s-a dezbracat complet, sa vada frate-su ca si el are :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

s-au culcat baietii si am intrat si eu putin sa descarc poze, acus le pun, si apoi la invatat, ca ieri am umblat lelea am fost prin parcuri, la masaj, i-am luat copilului ochelari de soare, credeam ca sunt cam de fitze, dar el e foarte fericit cu ei, ca nu suporta deloc soarele...si niste papucei foarte faini de la ortopedia (imi place mult firma asta, sunt mai scumpi, dar sunt de foarte buna calitate si andrei merge foarte bine cu ei, am avut si ghetute de iarna tot de la ei) am fost si la Biserica...ne-am plimbat, daca e bunica care se ocupa de papa

am vazut pozele cu burtici Michelle, Baby sunteti foarte frumoase si Tudorel e un baietel tare scump, ce mare s-a facut

eu cand am nascut...primul lucru pe care l-am zis a fost "ce piele fina are" l-au scos repede, am ascultat cum a plans si m-am bucurat ca e bine, mi l-au pus aproape de fata, sa il simt si l-au dus repede la terapie intensiva! apoi tati a tot stat cu el, a urmarit cum l-au invatat sa respire, i-a facut poze ca sa il vad si eu ...si imi aduc aminte ca tot ce imi doream e sa pot sa ma ridic sa merg sa il vad ...si prima data cand mi l-au dat sa il iau in brate, era asa de mic, dar si-a pus manutele in jurul gatului meu era puiul meu cel drag, mi se parea micut,ca o maimutica, dar cel mai frumos!! era cel mai mic de acolo si acum cand ma uit la poze, cum arata cand s-a nascut, si cum arata la o luna, dupa ce a inceput sa pape laptic de la mami, a crescut asa de repede si de frumos

gata, ma duc sa pun pozele, trimit linkul acusica pe contul comun

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna ziua ,delfinariu!

Am lipsit o perioada motivat,ne-am mutat si nu am avut timp nici sa respir,o perioada nu am avut nici net...acum am inceput sa intram in rutina zilnica si avand un pic de timp liber am zis sa va salut.
Am o gramada de capitole de recuperat si nu stiu cand voi ajunge la zi cu cititul
Am vazut ca povestiti despre nasteri,eu am avut parte de 2 nasteri usoare, fara epidurare...iar la Clara a fost asa rapida ca am nascut acasa cu al meu sot,pana a venit salvarea,iar cu bb3 sper sa am o nastere tot asa de usoara,insa sa nasc la spital.
Noi suntem bine,pe Clara am intarcat-o prin martie cand nici nu stiam ca am ramas gravida,fara prea mari pb.
Din toamna va merge si ea la gradi,a inceput sa se joace si cu Thomas desi mai avem si conflicte si ce jucarie are unul vrea si celalalt.
Burtica e bine, un pic de greata si somn ..somn ...as dormi mereu.

Victo,sa scapati cat mai repede de bubite.
Crispro,daca veniti in Viena sper ca vom reusi sa ne vedem.

Salutari si sanatate la tot delfinariu!

Gina10+ mami de,Clara si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miha13gina, Doamne ajuta! Hi, hi, nu ai zis ca vreti si bb3. Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha13gina

Buna ziua ,delfinariu!

Am lipsit o perioada motivat,ne-am mutat si nu am avut timp nici sa respir,o perioada nu am avut nici net...acum am inceput sa intram in rutina zilnica si avand un pic de timp liber am zis sa va salut.
Am o gramada de capitole de recuperat si nu stiu cand voi ajunge la zi cu cititul
Am vazut ca povestiti despre nasteri,eu am avut parte de 2 nasteri usoare, fara epidurare...iar la Clara a fost asa rapida ca am nascut acasa cu al meu sot,pana a venit salvarea,iar cu bb3 sper sa am o nastere tot asa de usoara,insa sa nasc la spital.
Noi suntem bine,pe Clara am intarcat-o prin martie cand nici nu stiam ca am ramas gravida,fara prea mari pb.
Din toamna va merge si ea la gradi,a inceput sa se joace si cu Thomas desi mai avem si conflicte si ce jucarie are unul vrea si celalalt.
Burtica e bine, un pic de greata si somn ..somn ...as dormi mereu.

Victo,sa scapati cat mai repede de bubite.
Crispro,daca veniti in Viena sper ca vom reusi sa ne vedem.

Salutari si sanatate la tot delfinariu!

Gina10+ mami de,Clara si Thomas

Felicitari, mare curaj ai!!

Iar eu in ziua in care am nascut eram ca o flaore pana sa intru in operatie...abia cand m-am suit pe masa si incerca sa-mi puna anestezia m-am speriat rau de tot..apoi totul s-a petrecut f repede, am vazut medicul imbracat ca un cosmonaut (ce idei aveam in cap atunci), a mai venit un medic de zicea: hai sa vedem, il scoti mai mare ca al meu :)) (se asteptau sa aiba peste 4 , 5 kile), am auzit un scancet, urlete dupa, 3850 si pe urma mi-au aratat magoldeata cu o gura cat casa :))..asa rau imi pare ca nu mi l-au adus mai aproapte.dupa ce l-au scos din sala de operatii se auzea pe hol cum urla mititelul :).sunt imaginile fixe intiparite in cap..parca nici nu-mi vine sa cred catde mititel era.abia a doua zi l-am putut vedea, eram asa de nerabdatoare si l-am luat in brate de parca mai luasem o suta de copii,asa de drag mi-era.mi se parea cel mai frumos copil (nu ca acum ar fi altfel).Hai ca m-am lungit.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ginaaaa, felicitari!!!! Bravo, mai, ce harnicuta esti! Sa ai o sarcina placuta si usoara! Daca ramane excursia cu Viena, te anunt!

Azi ne-am facut de cap. Am fost in cluj fara copil, la film, am mancat biiine si la sosire si la plecare, i-am luat lui v niste plastilina si vopsele pt degete. A fost bine in 2, desi m-am simtit prost de un milion de ori, pt ca am plecat fara el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ginaaaa, cum adica singura?? esti eroina mea!! pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara
Miha13Gina felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si o nastere ca si primele 2.

Despre nasterea lui Raul, eu nu mai tin minte mare lucru...doar ca Raul era frumos...si ca nu am simtit nimic la cezariana si ca m-a durut capul dupa aceea.Atat!!!

A fost si Raul ieri la Cluj, am stat cu el aseara 2 ore si azi dimineata 2 ore. Asa de dor mi-a fost de el!!! Si lui de mine...nu s-a dat jos din brate de la mine. Si a invatat o gramada de cuvinte noi si bineinteles ca are o gramada de semne de buna purtare noi.

Va pup. Noapte buna

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

gina, felicitari pentru bebe! Sarcina usoara!

Bona mea are 38 ani - dar arata de mai batrana

Cat despre nasteri: mda... extrem de diferite, Prima a fost grea si travaliu lung, a2a pe repede-inainte. Candva poate apuc sa stiu si eu povestea nasterilor.

Ieri am lasat ambele fete cu bona (si cu fata ei de 13 ani) si am plecat la un botez. Mama ce bine e fara grija copiilor. Doar sanii mei plini de laptic imi mai aminteau ca am copilasi acasa.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, hai ca incepi sa iesi in lume. :)
noapte buna!

Mergi la inceput