Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Is pe tel si caut de o ora ceva frumos, in sfarsit am gasit.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165881&whichpage=1&SearchTerms=La%2Cmulti%2Cani

Povestea nasterii Clarei, de Gina :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Is pe tel si caut de o ora ceva frumos, in sfarsit am gasit.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165881&whichpage=1&SearchTerms=La%2Cmulti%2Cani

Povestea nasterii Clarei, de Gina :)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Am citit, mi am adus aminte!
Ce frumos!

Sarcina usoara si la termen! Esti curajoasa!

Multumim crispro!!!

Mergi la inceput

Noi azi am fost la ferma, ne a prins soarele, tb sa luam o crema de protectie pt R, ca parca n as mai folosi o pe cea de anul trecut....ma dau eu cu ea, ca este in garantie

Ne am intors plin de praf si nisip, e prima data anul asta cand ilmvad cu praf pe gat, vb unei cumnate "are lantisor"

Tb sa i iau si eu de incaltat dar sunt niste preturi la noi o pereche de pantofi stil sanda 140 lei, ce am gasit mai ieftin sunt mai grei si au talpa rigida. Ar tb sa i iau 2 perechi voi ce luati, cum faceti?

Tricicleta am vazut de DHS la 150 lei si cred ca de asta ii iau pana la urma. Are cineva? E ok?

Ma bag la un joc si dupa la nani.....noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mami Gina felicitari pentru bb3!!! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara ca si la Clara!

Crispro ma bucur ca ne-ai pus aici povestea nasterii Clarei, imi place mult, as citi-o de 100 de ori cu aceeasi incantare! E o poveste a nasterii minunata

Noi am avut azi o zi asa-si-asa

I-am dat iarasi afine lui Raducu (cam multe, cred) dar le-a mancat cu placere. In kk insa am gasit cojile de la afinele mancate ieri
Sa vedem maine...cred ca o sa fie plin de coji de afine

Apoi a iesit cu tati in curte si a alergat o gramada, a plimbat o masinuta dintr-un capat in altul pana s-a facut ora de culcare. De cateva zile numai cu scandal mare il bagam in casa (Laurika imi amintesc de tine, ca si tu ziceai la fel de Cristian).

La trezire, cand m-am dus la el, mi-a tras un bocet de nu se mai oprea. Chiar nu inteleg de ce face asta, aproape zilnic. Rareori rade sau se bucura cand ma duc sa-l iau din patut. Oare plange pt. ca nu ma gaseste in camera la trezire? Ma cearta? Azi cred ca ii era si cam foame...Alte explicatii nu gasesc.

Pranzul...azi i-am facut chefal la gratar, cu legume fierte (dar nu pasate): morcov, telina, pastarnac. Pestele l-a mancat, legumele le scuipa...

Dupa-amiaza a fost ok, s-a mai jucat cat am mancat noi de pranz, apoi i-am pregatit mar copt+branzica, pus in borcanel si am plecat la plimbare pe faleza. In masina a papat, fara mofturi

La plimbare a fost foarte placut, a urcat si coborat scari de nu stiu cate ori, a socializat putin cu 2 fetite, singura problema a fost la final, cand s-a pus pe urlat ca vroia sa se mai joace cu jucaria fetitei ( o chestie de impins). A urlat pana am ajuns la masina aproape

La orice nu ii convine urla in disperare, oriunde ne-ama afla . Nimic nu functioneaza...ma intreb ce mai urmeaza? Probabil trantitul pe jos? Offf..

Hai ca m-am lungit o gramada... Sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Va pup de noapte buna!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

i-a facut mama lui Andrei in seara asta o budinca super super 2 oua batute bine, bine, 1 cutie de branza vaci, si cateva fructe (visine congelate, caise congelate, 2 curmale si cateva stafide. caise pentru indulcire) si o lingurita de gris. a pus la cuptor intr-un vas mic, uns cu unt si cu niste gris. a iesit bestiala

si noua o pizza

Cris bravo pentru iesire

Tina sandalutele de piele si de calitate cam asa sunt...doar de panza sa gasesti mai ieftine...vezi pe hainute.net, sunt de la melania si hodike la vreo 120 ron parca..

eu am dormit cu andrei si m-am trezit la 11 si m-am uitat la ultimul episod din anatomia lui grey, acum la culcare

noapte buna

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Suna bine budinca ta, racusor

eu caut pe net iaurtiera. in curand sper sa ii pot da si iaurt lui Raducu si vreau sa i-l prepar in casa. dar nu vreau sa experimentez fara iaurtiera.

branza deja ii dau, facuta din lapte Dorna Dimineti lejere (cu 90% mai putina lactoza).

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Puiutz, sa stii ca si A are momentele lui de isterie maxima. Dar sa vezi cum reactioneaza cand ñu-l bag in seama :))))) isi ia o jucarie si se pune pe vorbit cu ea :))) mai nasol e in parc cand vede diverse jucarii dar lucram intens si la asta. Azi am reusit sa-l determin sa inapoieze o minge fara scandal! Oricum, azi ne-a uimit la maxim- eram in parc si ne-am decis sa mancam la o terasa, a stat A si a analizat o masinuta fara comentarii, nu ne venea sa credem. Deci, se poate ! :))))

Noi de maine mergem la bunici ca vrem sa facem ceva renovare prin casa, sper ca in 2 sapt rezolvam totul ca ñu-mi place casa cu fundul in sus.

Va pupam!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani georgianilor de toate varstele!

Dau cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare!

raportam isterii maxime.urla si se incordeaza si se zbate de te sperii.

cand citesc de o noua burtica(felicitari !!!), asa ma apuca un dor.

am vazut ca ati spus despre nasteri.

eu am uitat tot,cu o exceptie.

apa mi s-a rupt pe 1 august,de cand au si inceput contractii,neregulate.
contractii dureroase am avut de pe 3 aug de la ora 15 pana pe 4 august la ora 13 parca.strumf s-a nascut la 13.25.
durerile le-am utiat complet.
strumf mi s-a parut superb,absolut superb.
dar mi l-au aratat f putin.
explicabil.

in rest vreau sa uit.
nu am reusit tot,unele cuvinte inca mai imi rasuna in cap.

altfel, ne place bunai afara.cu bicileta e incatat nevoie mare de claxon.

si veste mare
avem 82 de cm si 8,600!

Mergi la inceput

Neata!

LA MULTI ANI!!!! Mamici si delfinasi care isi serbeaza ziua numelui!

Sa fiti sanatosi si sa traiti cu numele!

Merci Racusor!

Sa aveti o saptamana frumosa si usoara! Hai ca nu mai e mult si vine mini vacanta de 1 Mai!

Mergi la inceput