Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Ce putin se scrie in weekend ,cred ca toata lumea se relaxeaza!
Eu am intrat sa va las o cafeluta aburinda,ca ma pregatesc de servici
Beatrice,casa de piatra!Sper ca totul a decurs asa cum iti doreai!
M-am uitat si eu la pozici noi,chiar ca sunteti frumoase!
In legatura cu miscarile bebelui,la fel si la mine,de vreo 4-5 zile,zici ca e pe cofeina .Aseara pentru prima data nu am putut sa dorm din cauza ei.Cred ca s-a intors,ca simt altfel si in alte locuri miscarile.
Oare sunt eu dusa?Ca mi-e tare frica sa nu i se incolaceasca cordonul,si alte cele.Mi-e groaza de cate ori trebuie sa ma intorc de exemplu de pe o parte pe alta .
Va doresc duminica placuta!La noi tot vreme urata...m-am saturaaaaat!

_

Mamica mandra 24+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

Neatza burtici!
Kimmy multumim pt cafea....ce vrednice a-ti fost fetelor cu scrisul aproximativ o ora mi-a luat sa citesc tot din urma
Eu am avut o noapte tare grea nu am putut sa dorm deloc..de parca nu ar fi de ajuns durerile de mijloc si burta...azi o sa ne ducem la tara cu finii nostri sa facem gratar sper sa nu ma obosesc prea mult....gata cu vaitatul pe ziua de azi
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

Alina 25+ mami de Cristian Andrei(19.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

neata burtici....o duminica placuta sa aveti....azi este fff cald si frumos afara...va pup

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele va pup. Kimmy tare buna cafeaua. Noi suntem tot la tara. Azi parca as fi mers la ferma animalelor din Pantelimon.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aruba,tu cum simti cind sughite???
Eu nu-mi amintesc sa fi simtit nici la fi-miu...oi fi eu mai "nesimtita"?

Azi am iar musafiri si asa n-am chef...Noroc ca nu gatesc nimic,vom comanda pizza si in rest nimic.Dar tot am bagat o curatenie la rapida,ca altfel nu-s sanatoasa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

26+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor. Ana doarme asa ca pot sa citesc si eu. Aruba am vazut centura pt.sustunerea burticii, in dm, era de la baby love 67 ron. Ada si noi am vrut la ferma animalelor, dar desi e cald bate vantul acolo e camp deschis iar fetita un pic racita. Oricum noua ne place tare mult acolo, Ana e inebunita sa hraneasca animalutele. Kimmy ac.senzatii le-am experimentam si eu vineri toata ziua iar noaptea nu am mai putut dormi pe partea stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Dana, sughitul bebelusului nu e ft diferit de al nostru, simti acelasi tip de soc, la intervale regulate. Se diferentiaza de celelalte miscari ale lui bebe prin faptul ca sunt scurte, parca te curenteaza ceva o secunda, ca un spasm in burtica.

Maria, mersi mult de pont, chiar am sa trec sa vad.

Am pus si eu poze noi facute a doua zi de Pasti la Gradina Botanica, e spectaculos ciresul japonez de acolo, cel mai mare din Bucuresti. Daca aveti chef de o plimbare cred ca sunt ultimele zile cand il prindeti inflorit.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, cum te mai simti?
maine mergi la lucru sau ti-a dat dr cateva zile concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Mi-am luat saptamana libera ca sa stau cat mai mult in pat. Sunt bine in general, am inca momente cand simt presiune in partea de jos a abdomenului, aproape sub sarcina daca pot sa zic asa, doar ca acum stau f putin timp in picioare, nu cum eram eu obisnuita. Insa azi de exemplu mi s-a intamplat chiar cand stateam in pat, deci nu stiu ce sa cred.
De dimineata am iesit o ora in parc, la aer, insa in loc de plimbarile obisnuite am stat pe o bancuta si am admirat peisajul. Mi-a fost ft bine. Apoi am venit acasa si nici ca mai ies azi, maxim o ora am zis ca o sa ies din casa zilele astea, ca sa vad diferentele. Oricum eu anuntasem la birou ca ultima zi cand vin inainte de concediu e 18 mai. Pana acum nu mi-am luat deloc medical deci daca nu o sa fiu mai bine o sa bag medical 2-3 saptamani inainte de prenatal si gata.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fleur dupa contractia musculara pe care ai avut-o la bazin, te-a mai durut locul? Eu am avut doua contractii vineri si ma doare piciorul de cate ori calc.

Mergi la inceput