Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Maria, eu uneori am noaptea carcei in gamba de ma trezesc urland de durere, iar a doua zi doare la fiecare pas. O data mi s-a facut chiar vanataie in dreptul unuia.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, Eu simt ca m#259; apasa sub burta. Nu e ca o presiune cum descrie Aruba eu simt ca o apasare pe vezica. voi ave#539;i ASA?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Ada,cred ca am avut si eu o astfel de senzatie,de apasare pe vezica....cred ca e normal,ca pe masura ce inaintam,bebelusul apasa pe toate organele....daca e insuportabil,poti lua un no'spa.....nu stiu ce sa zic.Ai grija de tine!

26+

Mergi la inceput

Aruba,si eu m-am confruntat cu doi carcei,in nopti diferite,dar de cand am inceput sa iau magne B6 nu am mai avut...deocamdata.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

fetelor, am tras cu ochiul la colegele noastre mai mari si am gasit o listuta cu cele trebuincioase pt bebe plus ceva sfaturi. Daca aveti ceva de comentat/adaugat, pls feel free. La ele la odisee maine vine pe lume primul fluturas. Sa-i tinem pumnii.

http://forum.anticonceptionale.ro/t15252-1--lista-lucruri-bebe-acasa.html

29 sapt +

Mergi la inceput

Ce frumoos,chiar de Sf Gheorghe se va naste....sa aiba grija Dumnezeu de el si sanatate mamicii.Multumim pt veste!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna seara burtici ,
Am revenit si eu de la tara , am luat o gramada de verdeturi si acum am de curatat , eu v-am spus ca sarcina asta am fost ca o capra
Ada si eu il simt pe bebe apasand pe vezica si mai ales cand se roteste dar pt o scurta perioada , depinde cum se plimba el pe acolo .
Cu sughitul nu stiu ce sa zic , eu nu simt , de fapt ce mai ma mir , al meu BB face spectacol numai cand vrea el si cand are el chef ... exista cate o zi ( o data pe saptamana ) in care se misca intr-o veselie dar in cea mai mare parte il simt doar cand isi schimba pozitia si mai loveste si el asa cu lene cate un pic . Sotul meu pana acum nu a avut ocazia sa prinda acest scurt spectacol .
Urez si eu multa sanatate primului fluturas care apare maine si ii tin pumnii mamicii si eu citesc odiseea din fata noasta ca sa stiu ce ma mai asteapta pe parcursul timpului .
In rest o saptamana usoara si calduroasa

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, sper ca ati avut un weekend linistit.

Maria, dupa carcelul de la piscina nu m-a mai durut locul. Si nici la piscina nu am mai avut carcei dupa aia.
In schimba ma dor articulatiile de la solduri, noaptea, de mor. Acum s-au mutat durerile mai spre spate.

Azi nu am avut deloc energie, a fost si frig, umed si ploios aici. Casa e cu susul in jos dupa trecerea copiilor...

Ce mi-as lua si eu concediu, dar e cam complicat procedeul aici. La servici nu ma extenuez fizic, totusi.

Da, Laura, nici al meu nu i activ, e un lenes, asa a fost mereu pana acum. o singura data mi-a sughitat, cred, altceva nu stiu ce putea fi, ca o vibratie dar jos spre pelvis. Unde i-o fi capsorul oare, s-o fi intors deja?

Va invidiez ca in Bucuresti e primavara, si in alte parti ale tarii, ca mergeti la tara si mancati verzituri. Apropo de mancat,noi am mancat multe fructe cu copiii, pepene rosu, capsuni, in rest papa ce le place lor: crochete de pui, cartofi prajiti, ketchup, clatite, nutela...nu le place altceva. Eu as manca numai borsuri, chestii sarate sau spanac, urzici.

Va pup si ma duc si eu sa vad la fluturasi noutatile.

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bine, fetelor, daca ziceti ca sunt paranoica si doar mi se pare ca nu ma baga nimeni in seama, atunci ma conformez si revin... Haha... Ma uit din urma, sa vad ce am de zis...

Sa va zic de noi... Am decis sa nasc aici, nu vreau sa risc in Romania, nefiind acolo sa discut personal, nici ai mei nu sunt, asa ca nu vreau a risc, sa ma trezesc ca nu imi dau copilul imediat dupa nastere sau ca nu o lasa pe Jane sa doarma cu noi, sau mai grav, ca fiind a patra cezariana nu ma primesc la privat... Asa ca vom sta aici, in ciuda caldurii cumplite, insa probabil ca vom trimite copiii mari vreo 3 saptamani in Romania la parintii mei, inainte sau dupa ce vine bebe. 

Eu ma simt din ce in ce mai rau, am stari de anxietate foarte puternice, plang din orice, cateodata am stari de nervi incontrolabile. Cateva prietene care nu ma stiu din sarcinile trecute m-au intrebat ce se intampla cu mine ca parca sunt alta persoana... Asa ca abia astept sa nasc, efectiv nu mai suport... Dar n-am ce face... Si fizic mi-e rau, am burta foarte marw si foarte jos, nu suport nici un pantalon, ii las pe toti in jos, sub bazin, iar de la rochii ma frec intre pulpe si e tare naspa. Abia respir, abia ma misc... Am stabilit cezariana pe 12 iulie, ar sa vedem, ppoate o mutam un pic inainte... Sper eu...

Voiam sa zic si eu despre mutatul DPN-ului. Din cate stiu, nu este corect sa se faca asa, nu toti bebelusii se nasc la fel de mari, iar unul de 3.5 kg poate foarte bine sa nu fie gata sa se nasca iar unul de 2.5 kg poate fi gata. Bineinteles, daca sunt probleme, se declaneaza nasterea mai devreme, daca bebe nu mai ia in greutate, placenta nu mai functioneaza, mama face preeclampsie su are alte probleme de sanatate. Dar doar pentru ca bebe pare gata sa se nasca nu mi se pare un motiv intemeiat. 

Fleur -- voiam sa iti scriu referitor la statul singura cu bebe in August. Nu ai de ce sa iti faci griji, mi se pare good timing. E la destul timp dupa nastere ca sa te obinuiesti cu bebe, sa inveti sa il "citesti", sa stii de ce plange, cand ii e foame, cand vrea schimbat, cand il doare ceva, cand vrea doar sa il tii in brate, etc. Insa e inca foarte mic si usor de ingrijit. Dupa 4 luni devine un picut mai greu, ca devin mai interesati de ce e in jur, tre sa ii plimbi mai mult, etc. La o luna-doua, dca e langa tine (in wrap, sling sau pur si simplu in brate) nu ii mai trebuie nimic. Iti recomand sa iti iei un port bebe (eu recomand wrap-ul, imtr-adevar, are un learning curve, dar dupa ce il pui de vreo 10 ori, o poti face in sub 30 de secunde si e cel mai natiral mod de a putrta un nou nascut) pentru ca asa nici nu o sa simti ca ai copil in casa, va fi o luna foarte placuta, singura acasa, te relaxezi, tw uiti la filme, mergi la pedicura sau foot massage, la lunch cu prietenele, toate cu copilul in wrap, parca ai fi cu el in burtica... La varsta aia nici nu se recomanda sa imbaiezi copilul zilnic (eu ii faceam baie de 2 ori pe saptamana), de manat nu mananca decat laptic, e chiar ursor. Curaj!!!!

Dianami -- tu si la odiseea trecuta ai nascut prima. Pe de o parte te invidiez, ca tare as vrea si eu sa scap odata... Dar sper sa ajungi la o varsta a sarcinii la are bebe sa fie ok singur, sa nu aiba nevoie de incubator sau alte ajutoare. La ce varsta ar fi asta? 32 de saptamani? 34? Esti aproape acolo, mai e asa de putin...

Ali -- mersi ca mi-ai scris, da, ai dreptate, suntem mult mai suspicioase si mai sensibile in timpul sarcinii... M-am suparat ca vacarul pe sat... 

Balanta -- ma gandesc adesea la tine si ma uit cate saptamani ai. Si pentru tine m-am intrebat cand e o varsta cat de cat ok a sarcinii, cand poti sa zici de acum ma mai relaxez un pic, mai ies la o plimbare, etc? Fiind gemeni, ma gandesc ca sunt. Mai mici, si ar fi bine cat mai aproape de termen, ai idee cand e considerat ok, adica safe sa se nasca gemenii? 

Bea -- casa de piatra si sa fiti fericiti si binecuvantati!

Tre sa fug, dar intru un pixut mai tarziu sa mai raspund din ultimele pagini!

Va pup!

Cam asta despre noi... 
Sent from my iPad

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Freedelia, iti multumesc ca te-ai gandit la mine, chiar ma incurajeaza ce imi scrii.
Eu sunt mai stresata, nu imi inchipuiam ca as putea fi singura si atat de relaxata, dar din cum ai descris, pare asa firesc si natural sa mergi peste tot cu bb, ca sigura asa voi face, cel putin voi incerca (imi iau sigur port bb poate si wrap). Dealtfel vad f multe mamici pe aici facand asta, peste tot, in magazine, restaurante, etc. Nici nu mi-ar place sa stau izolata in casa numai cu copilul, cred ca m-as urca pe pereti la un moment dat. Poate vine si tatal meu atunci, si am de gand sa il si plimb pe ici pe colo, cu bb dupa noi bineinteles.

In privinta nasterii, cred ca ai luat decizia cea mai buna.In definitiv si in Ro e cumplit de cald vara mai peste tot -eu cand am fost in Bucuresti in vara 2010 erau 40 grade - daca asta era impedimentul principal.

Rabdare ca trec si starile de anxietate, nu mai avem chiar foarte mult. Eu am pe langa anxietati o emotivitate excesiva si plang din absolut orice. Am dat apa la soareci cat pentru ani de zile.Burta - la fel, imensa, eu, idem, greoaie si stoarsa de energie, haine comode - inca mai caut, cred ca nasc pana gasesc...

Ne auzim maine fetelor, pupici.

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput