Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Va astept la o cafea fierbinte.
Eu sunt matinala ca tocmai mi-a plecat sotul. Pana vineri....singura....Am destul de mult de lucru sa ma tina ocupata, dar tot greu imi va fi. Apoi vine o saptamana si pleaca din nou inca una. Dupa aia, stop.
Sper ca ati avut un weekend frumos si va doresc o saptamana asemenea.
La multi ani daca isi celebreaza cineva onomastica azi.
Laura, as vrea si eu sa am pofta de verdeturi, dar mie imi sta capul numai la prostii.
Freedelia, ma bucur ca ne scri. Ma lupt si eu cu anxietate si emotii, asa ca te inteleg. E bine totusi ca te-ai hotarat cu nasterea. Eu cred ca ai luat decizia buna.
In rest, eu nu raportez nimic deosebit. Bebe se tot foieste pe acolo si nu reusesc sa imi dau seama daca ce simt eu se compara cu ce simititi voi. La mine e asa un fel de pulsatie mai putrnica in locuri diferite, ca un fel de lovituri usoare. Mi se pare ca simt destul de jos, dar la eco dr. a zis ca e ok.
Am avut un weekend banal si ploios, lacrimogen ca de obicei in ultima vreme ca imi pleca sotul. Zici ca pleca in armata.
Acum ca ziceti imi pare rau ca nu le-am urmarit si eu pe colegele mai mari. Poate daca ma plictisesc singura...recuperez.
Va pup ca deja m-am intins ca o zi de post.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumim Muraturica de cafea. Azi iar mai am de alergat Putin. Sper sa termin. Asear#259; m#259; gāndesc ca ceea ce am sim#539;it au fost contractii Braxton. Vad ca am īnceput sa m#259; confrunt si eu cu ele. Voi ce lua#539;i ptr. Ele? Cred ca ar trebui sa merg la dr. Sa vad ce zice si el. Ieri am fost incaltata si in tocuri. Poate si din cauza lor.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.
muraturica multumim de cafea.nici mie nu imi place cand pleaca sotul de acasa si el pleaca in fiecare luna si de 2 ori pana in germania .asta e ...lasa ca o saptamana trece repede.

ada...alergare usoara

delia...ma bucur ca ai revenit.ce usor si frumos vorbesti de cum poti sa iti faci toata treaba cu bebe.eu cred ca nu am fost odata plecata de acasa in primele luni sa nu ma sune sotul disperat ca plange copilul.am venit acasa si cu vopseaua in cap ...si cu manichiura neterminata ...si cu jumatate din cumparaturi...si cu mancarea lasata la restaurant(acolo cand mergeam cu sotul ne suna soacra)........etc.dar ptr astea dau vina pe sot ca era el prea stresat si nu suporta sa planga copilul.sper ca de data asta sa fie mult mai usor.mi ar placea mult sa fie cum spui tu

fleur,laura imi place mult ca voi aveti pofte doar pe verdeturi...ce n as da sa am si eu si sa mai las porcariile deoparte.primul lucru cand am deschis ochii am bagat 2 bucati de praji

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Multumesc de cafeluta.
Eu tocmai am dus fata la gradinita,si ma pregatesc de servici...
Am asa un cheeeef
Delia,si eu deja simt ca o iau razna!Mai ales in ultimele zile,si in principal din cauza greutatii.Am luat pana acuma peste 12 kg,si simt ca pleznesc!Azi dimineata m-am pus pe jelit cand am luat pe mine pantalonii de gravida,care dupa fiecare spalare se mai micsoreaza cate putin,si azi abia i-am luat pe mine .Plus ca la deplasare deja ma dor tare soldurile,sa nu mai povestesc ca daca indraznesc sa ma intind pe spate,acolo ma intepenesc si cu chiu cu vai ma ridic,cu dureri cumplite.Eu asa ceva nu am experimentat la sarcina cu Timi .Sa nu mai pomenesc,ca kg multe abia de acuma o sa vina.Mooor!

Pentru contractiile BH nu se ia nimic,cel putin eu asa stiu.Mai nou am doar 3-4 pe zi,dar trec destul de repede,si sunt doar neplacute,nu dureroase.Daca devin dureroase sau regulate,trebuie sa mergeti la dr urgent.

In legatura cu bebe mic acasa.Mie mi s-au parut tare grele primele 2 saptamani.Ma durea cezariana,eram deprimata,obosita,anemica,etc.Plus ca pana isi face bebe un pic de program,e destul de greu.Apoi am intrat intr-o rutina,si a devenit tare usor si placut.Si eu am avut ajutor doar 2 saptamani,apoi am trimis-o pe mama acasa ca mi se parea a 5-a roata la caruta ,si am ramas singura cu Timi,ca sotul in putin timp in care era acasa,nu ma ajuta aproape deloc.A durat destul de mult pana si-au format bondul tata-fiica.Acuma sunt de nedespartit ,asa ca iar nu-mi fac griji,o sa pot sa ma si odihnesc si sa ma ocup si de gugustiuca mica.

Va pup,sa aveti o zi frumoasa!

_

Mamica mandra 24+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Muraturica, merci de cafea.

Delia, prind curaj cand citesc cat de relaxata scrii tu despre copii. Deh, experienta.

Ada si eu am inceput sa am contractii BH, cam 2 pe zi, cand stau mai mult in picioare sau cand fac putin mai mult efort.

Kg multe nu am luat, vreo 7-8, dar deja ma simt ca un pui de balena. Ma misc greu, obosesc repede.

Of, am un dor de duca de numa..., dar asa departe....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fete la 12 merg la control, sa-mi tineti pumnii!
la multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume azi
mai intru pe seara cand ajung acasa ca sa va zic ce am facut la dr.

poop si o saptamana excelenta!

Roxy
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetelor.
Multumesc tuturor pentru urari.
Haideti ca tai tortul si am si sampanie de copii .
A fost o petrecere frumoasa o sa pun si poze imediat dupa ce le adun ca am facut poze si am filmat cu mai multe aparate. Bineinteles ca m-am enervat si vineri dar pana la urma am rezolvat totul si a iesit o petrecere pe cinste, toata lumea s-a distrat, au si aflat neamurile de BB mic. Am citit tot din urma nu am retinut mare lucru ca inca sunt zapacita de cap.
Va pop pe toate

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Am mai recitit si vreiam sa va zic ca sunt in asentiment cu voi cu mancatul as ace imi plac praji si nu ma las pana nu le dobor ca doar eu sunt mai mare ca ele.
Niste tipuri de contractii ma incearca si pe mine (cred), ori mi se pare mie. Mi-e greu sa le recunosc, la cine am povestit zice ca nu sunt contractii.
Mai scriu mai tarziu ca acu tre sa pun mana la treaba ca nu am mai fost la servici de 3 zile.

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi fetele
Va doresc o saptamana cat mai placuta, noi ieri am fost la dr. avem 850 grame si suntem bine. Parca si eu m-am plictisit de servici

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

freedelia, ma bucur ca ai revenit.
la gemeni, "termen" este considerat incepand cu 36 de saptamani. acum am 25 de sapt. la 22 de sapt aveau peste 500 grame fiecare, iar diferenta dintre ei era de vreo 10-15 grame (deci erau in grafic, ca si fetusii din sarcinile unice). sa vedem insa cum vor evolua de aici inainte.
eu as vrea sa pot sa ii tin in burta macar 36 de sapt. chiar si asa, nu cred ca as avea curaj sa ies la plimbare nici in sapt 35 (sa zicem ca as ajunge pana acolo). problema este ca nu ma simt bine nici cand merg, nici cand stau in fund - simt o presiune pe col si cred ca cu cat va avansa sarcina, senzatia asta va deveni tot mai puternica.
tu cate sapt ai? (nu ai semnatura actualizata).
cred ca faci f f bine ca alegi sa NU nasti in romania.
ali, nu te simti vinovata pt prajiturile de azi dimineata - si eu mi-am inceput ziua cu un prajituroi
ada, si eu stiu ca la contractiile bh nu e nevoie sa iei pastlle (in cazul unei sarcini fara probleme)

Mergi la inceput