Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ok fetele .am inteles ca va plac friganele... asa ca maine dimineata nu va mai fac paine prajita simpla ci friganele
oau dana .m ai omorat cu tiramisul tau.dana o voi comanda totusi de la noi sa o incerc ca oricum la banii astia nu am pretentii prea mari.
fleur si burta mea e imensaaa.mi o spune toata lumea...si nici nu stiu daca e de bine sau de raudaca sa ma bucur sau nu.si cand ma gandesc ca de acum ar trebuii sa creasca mai multttt

vroiam sa va intreb despre miscarile bebelului.daca ieri s a discutat despre miscari prea lente azi sa vb despre miscari prea tari.
la mine misca incontinuu si cateodata parca ar vrea sa iasa prin burta afara.ieri mi a dat niste picioare de numa ...si deja se vad miscarile lui prin burta pe dinafara.mi se muta deja burta dintr o parte in alta.si la baiat mi se intampla asa dar mult mai tarziu.nu ma deranjeaza din contra imi place...dar ma gandesc ca oare nu il deranjeaza ceva de e asa agitat?(poate ceva din alimentatia mea?)sau o fi altceva?

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,sa stii ca acelasi gand aveam si eu deunazi....ca mi se pare ca misca prea tare si ma gandeam daca-s eu de vina....si pe mine ma amuza ca se vede burtica miscandu-se,mai ales cand stau cu fundul in sus....azi am reusit sa-i arat sotului cum mi se modelase burta dupa fundul fetitei....era asa emotionat si in acelasi timp speriat de ce vede.....e o senzatie atat de divina sa-i simt,o sa-mi lipseasca aceasta etapa.Imi cer scuze,nu mai stiu cine mi-a recomandat dulciuri pt stimularea bebelusilor...stiam de acest truc,dar la mine atunci nu a mers cu nimic la fetita,tot ce am incercat stimula baietelul. De gatit maine...o ciorba cu perisoare din pui.Va pup si weeeknd minunat

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

aruba, bine ca e bine colul si cantitatea de lichid. si fetita, bineinteles
probabil ca dupa cateva zile de repaos si tratament usor, o sa te simti ok.
asa e, statul asta in casa si mai ales in pat e f f greu si cred ca nimeni nu isi doreste asa ceva. dar unele din noi nu avem de ales

Balanta draga mea, mi-e si rusine sa ma plang de ceva cand ma gandesc la tine. Azi am stat si eu mai mult in pat si deja simt ca ma dor soldurile de mor, acum pe seara m-am jucat putin pe mingea de gimnastica sa le mai detensionez putin.
Prima zi fara efort a trecut aproape, ma pun sa ma uit si eu la filmul de pe Pro ca pare misto. Sa vedem cum rezist la urmatoarele zile de "pauza". Oricum inca am mai avut dureri dimineata , am pus Uscosin si am luat Dufaston si au trecut.

Fetelor, si bebe meu se misca din ce in ce mai mult, si ieri si azi a fost incredibil de activa.
Ali, eu vad miscarile din afara burtii inca de pe la 22 sapt, e spectaculos intr-adevar. Acum ca mai si sughite e si mai funny!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! m-am oprit si eu in sf din treaba...azi am avut o zi destul de activa - am bantuit cu sotzul prin 3 mall-uri sa-si caute un ceas si finally si-a gasit cadoul mult visat si s-a linistit am fost si la manastirea Radu Voda la Sf Nectarie, apoi am venit aks si m-am pus pe spalat vase, intins rufe etc sotzul s-a oferit sa faca ceva de papa si i-am sugerat sa faca tot felii de vita cu legume si noodles k aseara k tare au mai fost delicioase eu m-am indeletnicit cu niste rulouri cu crema de vanilie si mi-au iesit iar acum mi-ati facut o mega pofta cu friganelele voastre nu stiu dk mai rezist pana maine dimi...cred k ma apuc sa fac acum desi sunt cam obo...
pt maine am scos o gaina de tara de la conge si vreau sa fac o supa. pt felul 2 cred ca fac dorada la cuptor. si gata!
bea - casa de piatra si sa va dea Dumnezeu multa fericire si intelegere sper ca va distrati maxim te asteptam cu povesti si poze bineinteles! apropos, am mai pus si eu poze pe picasa
pup!

Roxy
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Biri, cred ca e ok 4 cm, oricum te vor monitoriza bine si, in caz de ceva, te opereaza.
Mie imi va face tot cezariana verticala, pe cicatricea actuala, a zis ca nu are rost sa-mi faca alta si asa este. Deci va taia placenta, insa cred ca va fi totul in regula, imediat il scoate si pe bebe.
Blood patch nu se face la noi, o sa caut ceva pilule cu cafeina. Am mai avut o rahi la apendicectomie si a fost crunt dupa ea, o saptamana nu m-am putut ridica pana nu mi-a dat dr ness cu coniac . Ori eu acum trebuie sa ma ocup de bebe si vreau sa fiu pregatita in caz de reactii adverse.
Ce nazbatii mai face trupa vesela?

Alex e bine, calusul a inceput sa se duca si clavicula e aproape ca noua. In schimb mi-a facut Andrei o otita seroasa si 2 saptamani a fost hipoacuzic, am avut alt morcov atunci. Acum mai are doar putin lichid, se va resorbi curand.

Beatrice, petrecere frumoasa si o viata ca in povesti va doresc, cu iubire, copii sanatosi si tot ce vreti voi!

Eu am cumparat azi cateva hainute de early baby, noroc ca am mai pastrat de la Alex cateva body si salopetute intregi, cand vor sosi imi pregatesc bagajul de nastere. Dupa aceea mai comand, in functie de greutatea de la nastere.

Aruba, sughitul e semn bun, se dezvolta diafragma, lucru important pt. respiratia lui bebe .

Diana, 30+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele vorbaretele. Eu sunt la tara. Vad ca toat#259; lumea a f#259;cut treaba. Roxy câte bunatati. Mâine îmi face si soacra mea friganele.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna seara vorbaretelor, abia am recuperat ce ati vorbit. Bea casa de piatra si bebe sanatos. Diana, sa mai stea piersicuta la caldurica, imi inchipui ca iti este tare greu si cu cei mici acasa. Intrebai de asigurarea de calatorie, nu m-a intrebat nimeni daca sunt insarcinata, in plus am si cardul european de sanatate. Cat priveste termenul pt. Nastere, in general ai dreptate, dar practica nu este intodeauna asa. Eu am nascut fetita prin cezriana la 37 sapt.fiindca nu mai luase in greutate in ultimele 10 zile, fiindca sarcina era obt.prin fiv si profu nu a vrut sa riste. Sincer si de data asta prefer tot pe mana lor sa merg si sa fac cezariana atunci cand stabilesc ei. Michelle noi facem cam 4-5 ore cu masina pana la bulgari, asa ca prefer sa merg la ei. Noi plecam dimineata devreme ca sa mai doarma cea mica 1-2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Roxypui ce poze frumoase si Mihaela la fel.si rochitele sunt foarte frumoase.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Noi am fost azi la un botez, Ana s-a distrat de minune, eu sunt super obosita am baut si o cafea pe la 18 si acum nu am somn. In plus meniul a fost cam prea sofisticat pt.mine, cu multe fructe de mare, pe care le-am evitat in sarcina si peste. Asa ca abia ma abtin sa nu dau iama in frigider si am decis cu sotul ca la botez vom servi meniul clasic, specialitatile frantuzesti le las pt.alte ocazii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

M-am uitat la poze.
Mai, sunteti tot mai frumoase pe masura ce avansati in sarcina, zau!
Ptiu sa nu va deochi, dragelor!
Roxypuy, superb la Roma...Fontana di Trevi, etc...
Michelle, imi place garderoba ta de rochite... Aici dai cu tunul pana gasesti o rochita draguta de gravida.

Ma intorc la jocuri cu copiii...acum facem Lego. Aici ploua cu galeata.

Va pup, pe maine.

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput