Piersicute de iulie august (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
Multumesc Ali pentru cafea si painea cu ou are si zahar este ft buna , eu astept sa vina sotul de la serviciu si plecam un pic pana la tara , ca vrea si la peste si nu stiu ce mai vrea , sper sa fie cat de cat mai placut afara .
Distractie placuta Bea si sper ca s-au rezolvat toate problemele aparute pe parcurs
Va pe toate .

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

neata dragele mele.....chiar daca multe nu scriem in fiecare zi,sunt absolut convinsa ca toate citim acest forum.........cel putin eu in fiecare seara va citesc si de multe ori ma regasesc in raspunsurile vostre,de aceea nu mai postez.....iar alteori,efectiv nu stiu ce sa zic,cum ar fi ex Deliei vis-a-vis de sotul ei.....am bombanit prin casa,dar ei nu stiam ce sa-i scriu de frica sa nu o influentez....caci eu una nu as accepta asa ceva...dar fiecare isi stie relatia si omul de langa.
Legat de miscarile bebelusului,eu in sambata dinainte de Paste nu am mai simtit bebelusa deloc.....de mai bine de 30 ore si m-am panicat si m-am dus la urgente la mine in orasul natal si mi-a facut o eco 2 sau 3 D si avea activitate cardiaca,era bine...mi-a facut si control gineco sa vada colul,e ok.....si incepand cu duminica am simtit-o tot timpul...pe amandoi,de altfel........e normal sa intram in panica cand nu le mai simtit miscarile,dar cred ca uneori sunt si ei lipsiti de chef
Cu tensiunea stau bine,am aparat acasa,insa observ ca uneori am niste batai de inima mai galopante si ap indica pulsul marit,am ajuns si la 115 batai.......dar eu stiu ca stau prost,chiar fff prost la capitolul lichide.....si cand simt ca mi-e rau,beau fortat apa.
Sper ca am atins cam toate subiectele...
Va doresc un weekend frumos si sanatate tuturor.Pupici.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

E clar, Balanta am luat-o razna. Nici zilele s#259;pt#259;mānii nu le mai #537;tiu. E sāmb#259;ta toat#259; ziua. Pup

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Trecem si noi rapid in vizita sa-i urez lui Bea "Casa de piatra"
si sa fie fericita toata viata!

Biribu,ce-mi place cum iti scrii cu Dinami,chit ca nu pricep mare lucru,haha.Dar ma simt in siguranta ca am cui cere o parere avizata!

Miruna
,cu simtitul lui bb,cred ca poti apela la unele trucuri sa-i mobilizezi sa se miste.Ca de ex apa sau ceva dulce.Al meu la ciocolata face tumbe,nu alta.

We placut sa aveti!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

26+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Casa de piatra, Bea! Sa ai o zi e neuitat!

Dana - nu am mai adus pisica inapoi, e la mama. Am dus-o cand aveam 37 saptamani, si o aveam de 7 ani.. Dar am o prietena care are fetita de varsta Biancai si are 3 pisici

De mancare hmm.. am facut orez cu legume mexicane si friptura de curcan la cuptor si azi spaghete bologneze.
Nu mai stiu cine m-a intrebat de cartofi gratinati: am fiert cartofii cubulete, apoi i-am pus in vas yena si am turnat peste ei un maglavais din lapte, ou, branza/cascaval, smantana (ce ai prin frigider, eventual si ceva pastrami/kaizer) si i-am mai dat la cuptor vreo 15 minute, cat se rumenesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

michelle-eu intrebam de cartofi.mersi suna bine ...maine cred ca am sa ii fac
laura ,balanta -nu am mancat niciodata paine cu ou si zahar si parca nici nu as manca dar daca voua va place punem putin pe ale voastre
miruna si eu am cateodata palpitatii,nu stiu e la ce...dar nici nu stiu cat ar fi normal sa fie pulsul?am si eu aparat acasa dar degeaba ca nu stiu cat ar trebuii sa fie.
ada eu am bagat o lasagna de la lidl la cuptor si a fost f buna.si as face si o praji dar nu stiu daca reusesc(de lene nu de altceva)ca de vreo saptamana tot mi am propus sa fac dar nu am reusit

luni am sa merg la aqua gim sa vad cum e si daca e ok am sa imi fac abonament ptr o luna.m am hotarat cam tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata

dana am uitat sa imi comand salopetuta.bine ca te am vazut ca mi am amintit sa o comand acum

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

laura ,balanta -nu am mancat niciodata paine cu ou si zahar si parca nici nu as manca dar daca voua va place punem putin pe ale voastre

29+
rafael albert(25.05.2007)

Ali , bati ouale dai felia de paine prin ou ,presari si zahar si le prajesti in ulei .
Eu din cate stiu le spune friganele , aaaaa si o treci si prin lapte , daca nu ai mancat poti incerca sunt bune

27+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

exact: friganele se numesc si la mine in oltenia :P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Paine cu ou si cu zahar...n-am mai mancat de pe vremea copilariei,facea mama.

Eu azi gatesc kebab de la turc si maine pizza de la italian,haha.Mi-e lene sa gatesc de mor.

Ali,am facut in schimb praji-Tiramisu cu capsuni.
Se face rapid si usor,fara copt in cuptor.Crema am facut-o cu quark si albus de ou doar si zahar.Piscoturi insiropate si bagat la frigider.

De salopeta,parca tu poti sa o comanzi si aici in Germ,nu?Ma gandesc sa fie calitatea buna,ca cea din Ro cica nu e.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

26+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetele,

Am intrat un pic sa va salut.
Beatrice, casa de piatra si petrecere frumoasa...it's your party!

Noi iesim acusi la o gramada de treburi si cumparaturi, trebuie sa imi schimb si cauciucurile de iarna. Dupa amiaza luam copiii si petrecem weekendul cu ei, pacat ca ploua pe aici, trebuie sa gasim activitati de interior.

Puls marit (am avut si 116, 118) si usoare palpitatii, e normal in sarcina datorita modificarilor in circulatia sangvina si cresterii volumului de sange.

Fetelor, burta mea a devenit imensa...mi-a zis si barbata-miu care pana acum ma tachina ca a lui e mai mare ca a mea. Dar si eu o simt asa, sper ca totul e in ordine... Maine implinim 30 de saptamani, la control merg miercurea asta.
Valeu, oare cum mai rezist inca 2 luni macar?
BB meu e si el asa, mai linistit, nu extrem de activ...cred ca 99% din timp doarme...si creste.

Si mie imi plac friganele. La reteta, inmoi feliile de paine mai intai in lapte, apoi in ou (sau amestec ou+lapte) si nu pun zahar la sfarsit, ci cascaval ras deasupra (se topeste).

Un weekend placut va doresc, cu mult soare macar acolo pe la voi, ca aici nici o sansa...

29 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput