Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicole1980 spune:
Deci va spuneam pe FB ca am sa va spun ceva despre David.
Acum 2 zile mi-am luat 2 rochite pentru botezul Antoniei si m-am probat. M-am dus sa ma vada tati… Tati mi-a zis”Da, imi plac, imi place cum iti stau rochitele…”
M-am dus la David: “Mami, ce frumoasa esti, imi place rochia, imi plac cerceii, imi place bratara si pantofii”
Tati a ciulit si el urechile….el nu vazuse ca mami isi cumparase si cercei si bratara si pantofi, noroc cu baiatul hahaha…
Ieri ne-am hotarat subit sa mergem pe la mall, m-am imbracat in graba in niste panatloni colorati … Inainte sa intru in masina, David: "Mami imi place cum iti sta, esti tare frumoasa….SI surioara este frumoasa…."
Imi vine sa il mananc, imi place asa de tare k ii da lectii lui tati (care in ultimul timp a cam uitat cum ma admira si el de fiecare data cand imbracam ceva nou….).
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Deci va spuneam pe FB ca am sa va spun ceva despre David. Acum 2 zile mi-am luat 2 rochite pentru botezul Antoniei si m-am probat. M-am dus sa ma vada tati… Tati mi-a zis”Da, imi plac, imi place cum iti stau rochitele…” M-am dus la David: “Mami, ce frumoasa esti, imi place rochia, imi plac cerceii, imi place bratara si pantofii” Tati a ciulit si el urechile….el nu vazuse ca mami isi cumparase si cercei si bratara si pantofi, noroc cu baiatul hahaha… Ieri ne-am hotarat subit sa mergem pe la mall, m-am imbracat in graba in niste panatloni colorati … Inainte sa intru in masina, David: "Mami imi place cum iti sta, esti tare frumoasa….SI surioara este frumoasa…." Imi vine sa il mananc, imi place asa de tare k ii da lectii lui tati (care in ultimul timp a cam uitat cum ma admira si el de fiecare data cand imbracam ceva nou….). Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
Sa il pupam pe Daviducu dragutz, ce oki are el, mai-mai, sa vezi cum o sa fie cu fetele cand o creste mare, le face din vorbe, looool!!!!
Ei, vezi, Eva e f geleoasa la chestii de genul asta, daca ma vede aranjata sau imbracata mai frumu sau machiata, pfuuu, s-a terminat cu smekeria, din urata nu ma scoate. Adineauri ma spalam pe dinti si mi-a zis ca nu-i place cum imi miroase gura, zicea ca miroase urat De fapt n-avea cum ca tocmai ma spalasem dar nu suporta sa fie cineva mai aranjata/spalata ca ea.
Adriana multumesc, as vrea sa imi pice fisa mereu asa repede si sa reactionez ca aseara dar si eu sunt om, sa stii ca si eu tzip la ea uneori, am zis ca decat sa o ating, mai bine o pleznesc desi si asta cu tzipatul tot trauma e, dar macar nu e fizica, in fine in ultima vreme ma abtin cu succes si ii explic de ma doare gura. De exemplu acum ridicam niste figurine de pe jos si i-am zis sa le ridice si ea pe celelalte, si mi-a zis "nu vreau". M-am asezat pe scaunelul ei si i-am zis sa vina la mine, am luat-o cu vrajeala si bineinteles ca s-a dus sa le ridice Pai asa ce sa fac, tzipam in continuu, ea se inversuneaza si se indeparteaza de mine si nu vreau asa ceva niciodata. Dar nici sa nu faca ce spun eu nu vreau asa ca asta e, cautam portite.
Daaaa, Lumi, n-am mai rezistat dar cand am vazut de balamuc e acolo si cata vorbaraie m-am luat cu mainile de cap, nu stiu daca pot face fatza :) deja am uitat tigaia pe foc, am amanat masa fetei, era sa uit sa-i dau vigantoletta (voi mai dati vigantol la puiutzi?) si casa arata ca si cum ar fi explodat o grenada, vasele nespalate, si... ati ghicit: rufele NECALCATE!!!!!
Pupicili.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
hihihi, Ylari, de-asta am si zis: "acu' sa te vad"
eu acasa reusesc sa ma tin departe de fb sau dc dar la sv, nicio sansa
Luminel spune:
Nicole, ce dulce si atent e Daviducu!!!vezi daca e baiat
cata diferenta fata de o fata (apropo de Eva)
gabitzam spune:
Mai fete dragute, nu va faceti griji ca nu sunteti pe Facebook, ca aici este baza. Acolo e asa, de-o flecareala, de-un chat, de-o palavrageala, daca vrei sa vorbesti mai repede cu cineva si vrei reactie mai rapida. Sunt si discutii mai serioase, dar nu e nimic secret-secret. Doar ca unele subiecte prefera fetele sa le atinga mai degraba acolo.
mihaser spune:
citat din mesajul lui Lorich Mihaser ce bine ca a trecut!! M-am gandit la voi ieri! phuu..gata, a trecut, bravo fetita mare si cuminte!! Sanatate fratiorului! Dar ce, cito sau monu sunt incluse in ROR? Ca stiu ca nu. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Ceau,
Lorich ai dreptate nu sunt incluse in ROR...nu m-am explicat eu corect...eu scriam ca ar fi putut face si rubeola chiar daca a fost vaccinat...Maine cred ca o sa-i fac analizele la Medlife sa vad ce a avut. Problema e ca nu prea mananca...Am facut si o gafa de proportii...la Bran i-am luat Augumentin ...Nu-mi vine sa cred ca am fost asa de idioti!
Belleane am fost la Spitalul de Pediatrie Medlife, langa Herastraru.
Aseara a facut febra pitica...i-am dat Nurofen, Panadol, sosete cu otet...azi e ok! Sper sa nu mai avem probleme...Mi-a spus asistenta ca trebuie sa se hidrateze foarte bine ca altfel ii creste temperatura corpului.
Pup pe Vicky cea isteata si pe David expertul in fashion...si la noi la fel se intampla...mai degraba primesc o parere pertinenta in materie de fashion de la Cri decat de la sot.
Va pup pe toate si pe bubulini!
belleane spune:
Legat de intalneala:
Eu sambata si duminica de la 10-13 sunt la sala, pot face o exceptie la somn o zi, s-ar putea insa sa avem o petrecere la Elena sambata dar n-au dat parintii copilului de noi, cica ne-ar fi cautat,
Luni putem merge de dim pana seara oriunde...daca ploua putem sa ne vedem la mine.
Adriana_78 spune:
Da, si eu sunt pt. intalnire LUNI - dim cred ca e mai bine, in ca ca dorm unii pitici la pranz
Se anunta vreme frumoasa, deci Belleane, zic ca n-are rost sa-ti devastam casa - desi eu chiar te-ai vizita, ca imi place la curte
Nicole, ce atent e David un adevarat gentleman
Ylari, sa stii ca eu am statie de calcat, Philips parca, e la Viena si n-am folosit-o decat de cateva ori
E f buna, insa eu nu calc f mult (ca ma ajuta mama) si pt. cateva camasi iau fierul cel mic. Nu am incercat sa calc si vertical, stiu ca se poate, ca are si abur si toate cele
Eu mi-am dorit-o f mult (ca vazusem la cineva ce fain e sa calci cu ea) si sotul dragut mi-a cumparat-o pana la urma si apoi n-am mai folosit-o aproape deloc
Asa ca si cu steperul - nu povesteai si tu ca il folosesti pe post de umeras?
Noi am avut unul, la fel, mi l-am dorit fff mult, ma si vedeam facand exercitii in casa ... era bun saracul, insa eu eram tare comoda si dupa ce l-am fol. de vreo 3-4 ori s-a transpormat in umeras.
Apoi l-am vandut
Deci, daca te intereseaza statia de calcat, pot sa ma uit la a mea, sa-ti dau mai multe detalii, ti-o dau la un pret bun
YLARI spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Da, si eu sunt pt. intalnire LUNI - dim cred ca e mai bine, in ca ca dorm unii pitici la pranz Se anunta vreme frumoasa, deci Belleane, zic ca n-are rost sa-ti devastam casa - desi eu chiar te-ai vizita, ca imi place la curte Nicole, ce atent e David un adevarat gentleman Ylari, sa stii ca eu am statie de calcat, Philips parca, e la Viena si n-am folosit-o decat de cateva ori E f buna, insa eu nu calc f mult (ca ma ajuta mama) si pt. cateva camasi iau fierul cel mic. Nu am incercat sa calc si vertical, stiu ca se poate, ca are si abur si toate cele Eu mi-am dorit-o f mult (ca vazusem la cineva ce fain e sa calci cu ea) si sotul dragut mi-a cumparat-o pana la urma si apoi n-am mai folosit-o aproape deloc Asa ca si cu steperul - nu povesteai si tu ca il folosesti pe post de umeras? Noi am avut unul, la fel, mi l-am dorit fff mult, ma si vedeam facand exercitii in casa ... era bun saracul, insa eu eram tare comoda si dupa ce l-am fol. de vreo 3-4 ori s-a transpormat in umeras. Apoi l-am vandut Deci, daca te intereseaza statia de calcat, pot sa ma uit la a mea, sa-ti dau mai multe detalii, ti-o dau la un pret bun |
Da, uita-te te rog daca se poate calca si vertical, pup
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui belleane Legat de intalneala: Eu sambata si duminica de la 10-13 sunt la sala, pot face o exceptie la somn o zi, s-ar putea insa sa avem o petrecere la Elena sambata dar n-au dat parintii copilului de noi, cica ne-ar fi cautat, Luni putem merge de dim pana seara oriunde...daca ploua putem sa ne vedem la mine. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Oau Belle - ce faci 3 ore la sala ??? Eu intr-o ora deja ma plictiseam...Dar daca combini mai o sauna, mai un masaj, mai o piscina....atunci as sta si 10 ore