Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 17
belleane spune:
Nicole: pai am o ora cardio, una yogalate+ imbracat+drum cam atat dureaza. Am si acces la sauna, bazin, jacuzzi dar am fost duminica trecuta doar dupa mult timp. Si tot dureaza.
Lorich spune:
Mihaser sanatate multa!!!
Deci la privat ati fost, de aia ziceai tu ca ai mancat! Mai, eu am nasuct la Euroclinic, m-am internat vineri seara si ext luni dimi - m-am simtit ca intr-un concediu, la care pleci cu bebe la urma, iar mancarea..un deliciu, mancau si astia ce ma vizitau, si acum salivez cand ma gandesc :))
Intalneala nu poci a baga, pt ca plecam maine la munte pt minivacanta.
Va pup cu drag!!
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Nicole: pai am o ora cardio, una yogalate+ imbracat+drum cam atat dureaza. Am si acces la sauna, bazin, jacuzzi dar am fost duminica trecuta doar dupa mult timp. Si tot dureaza. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Belle- tu iti dai seama cat te invidiez...eu trebuie sa scap de vreo 20 kg... Sunt o balena, noroc cu David ca imi zice ca sunt draguta...
belleane spune:
Nicole: pai eu nici nu constientizam prea mult cat ma facusem, eu am fost tot timpul copilul problema, ala care nu mananca.....cu vitamine etc, apoi dupa prima fata am slabit mult si repede, acum ma ingrasasem mai mult decat dupa nastere. Doar ca eu am ascuns cantarul si am refuzat sa vad, sora-mea a tot insistat sa merg la sala, m-a invitat de cateva ori pe abonamentul ei si mi-a placut, apoi l-a convins pe al meu sa=mi ia cadou abonamentul asta, eu am refuzat, pe 31 am acceptat ca expira oferta.
Reallaura spune:
belleane wow, ce de sala! Eu nu pot spune ca mai am f mult de dat, 2 kg ca sa fiu bine, 3 ca sa fiu perfecta, daaaar sala mi- ar trebui. Si nu stiu cand voi putea face....asta e. La 34 de ani, ce pretentii sa mai am!mai bine ma vait de sciatica....
Nicole f dragut David...si Mirci remarca daca plecam undeva si ma aranjez, daca imi fac manichiura etc...bogdan al meu habar nu are cu ce ma imbrac azi, cu ce am fost ieri, ce e nou, ce e vechi. Si nu face niciodata complimnte.
Ylari mai, tu estinla concurenta cu Eva acolo! Ce simpatica...ce haioase sunt maimutele astea mici! Succes la eco maine!
Lorisa veniti relaxati! Vacnta frumoasa!
Adriana ai dreptate. Eu una recunosc, uneori fac prea multe pt copii, ar trebui sa-i mai las singuri...hm.alteori ma gandesc ca nici eu nu am facut nimic pn la 16 ani, cand am facut prima mncare de cartofi, de amuzament...si acum ma descurc cu casa si cu doi nebunatici, la mine Bogdan nu face absolut nimic in casa...
Mihasersanatate lui Eli! Bine ca a trecut greul!imi pare bine ca deja vedeti rezultatele bune!
Adriana_78 spune:
Laura, pai nici eu nu faceam mancare, ca daca stateam cu parintii ...
eu nu ma refeream insa la facut mancare sau stiut sa dai cu aspiratorul, ci la o independenta de genul:
- te pierzi cand iesi in fata unei multimi si trebuie sa vorbesti liber?
- te descurci singur cu un proiect sau ai nevoie mereu de indrumare si ajutor?
-ai intiativa? stapanire de sine? te pierzi repede in situatii noi?
- poti organiza singur o calatorie si/sau poti pleca singura intr-o calatorie?
de ex. ai fost singura in tabere copil fiind?
Normal copii ies la un moment dat, adolescenti sau adulti ajunsi, de sub tutela parintilor, insa eu vad la mine, depinde mult dezvol. ulterioara de felul cum ai fost crescut/educat in copilarie. mai intervine si firea copilului/persoanei bine-nteles
Deci INTALNIREA vad ca nu e prea dorita
Belleane, ma infintez eu la tine luni dim, da? - glumesc (nici nu stiu unde stai)
Eu cred ca merg luni la Ferma Animalelor oricum, ca vreau sa le las pe fete la mama si sa ies seara cu sotul la vreun restaurant sau club ceva, asa ca eu voi fi pe acolo, daca mai apare vreun iubitor de animalute
un weekend frumos
Adriana
Nicole1980 spune:
Si pe mine ma tenteaza o intalnire cu puii...dar saptamana viitoare suntem cu pregatirile pentru botez...si sincer mi se parea cam departe sa vin cu amandoi copilasii dupa mine, cred ca aveam nevoie si de sot...
Dar ma bag data viitoare, cu siguranta...
Luminel spune:
La multi ani Patrick, pui cuminte si haios de Doloress! sa fii sanatos, fericit si sa-ti bucuri parintii toata viata lor!