Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Mai fetelor ... sunt dusa ... citind de nk si progesteron injectabil, iar mi-am dat seama ca am uitat sa va zic ceva ... legat de prednisonul ala al meu ... din ziua de ET, 5 zile am avut 2x16mg, informatie importanta, de ... , dar uite cum isi aduce aminte doar un creier insomniac de asta ...

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata si o zi buna tuturor.

eu...pe cai,la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Din nou la munci, of

O zi linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Hristos a inviat!

adina,
ari,drum bun si sa te intorci cu vesti bune!

samiro,sa nu uiti ca pe 23 apr ai programare la polisano, la ora 16!!!
qioa, tu la 17!
eu sper sa nu ma razgandesc...ca iar m-a apucat lenea ..ca stiu io ce o sa imi zica...

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Aadina,ma rog pentru tine sa fie bine!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

angelica28,mail-ul pe care eu am scris este urmatorul:ana.herkmen@asgc.com.tr Ea a transmis mail-ul meu mai departe dr Tayfun.Am trimis istoricul in engleza.Ana e vorbitoare de lb. romana,ea iti va trimite si informatii suplimentare despre ce presupune FIV-ul in romana.Eu iti doresc sa reusesti cu bebelusii congelati

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

LORELEI,te felicit inca o data si iti doresc 9 luni frumoase!
Aadina, intr-adevar e cam mic rezultatul dar, eu stiu un caz cu sarcina dusa pana la capat cu un beta initial de 15.. asa ca se poate. Oricum , rezultatul la Sibiu a fost mult mai bun decat la Viena!
Deci fetelor versurile cantecului s-au schimbat? Acum e " GO EST!" si pe ascuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sa aveti o zi frumoasa!

Deci, aseara am discutat cu sotul meu si acum nu stiu cum o fi mai bine: PK sau turcii?! Trebuie sa le trimit si eu un mail. Sami, abia astept sa te intorci de la ei si sa ne povestesti si tu impresiile.

Ari, iti doresc cel mai frumos concediu ever!!!!!!

Aadina, iti tin pumnii pentru urmatorul beta.

Cris, bafta multa!

Lara, draga, vezi ce faci cu visele care ti se adreseaza, sa-i zici si lui PK ce si cum, asteptam atatea fete cu sufletul la gura pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc fetelor pt incurajari.
Asa e Adjo,a fost cel mai bun rezultat al meu de la fivuri.
Sperante nu am niciuna, sunt destul de realista. Am scris la Sibiu de aseara, dar bine inteles , inca nu au raspuns.
Beta il voi repeta maine, dar de dimineata a aparut o picatura de sange, atat.Am facut si un test si, daca te uiti cu lupa, la lumina zilei se vede a doua liniuta, pala, pala.

Acum, incerc sa-mi fac un plan. Vinerea viitoare onorez programarea la Strohmer, desi tare voiam sa dau telefon sa le zic ca sunt gravida si nu vin, apoi sa vad ce fac FET sau un nou fiv pana in septembrie (caut vacantele) la Viena sau la turci (voi trimite si acolo un email ). Ramane sa ma decid, dar in general nu fac alegeri prea bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Aadina, oare daca ai suplimenta progesteronul nu ar fi mai bine?!

Mergi la inceput