Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

AAdina, acum am vazut,,, nici nu stiu ce sa zic,,
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

Crisu ganduri bune spre budapesta

Aristicule iti doresc mult noroc si soare din belsug la plaja
Lorelai felicitari si aici!(ne conversam odata pe topicul de hidro stiuu,, iar azi ma bucur nespus ptr tine)

Samirutzu sa invadati turcii si sa veniti cu prunci de acolo!

Ana Sabina si restul gagicilor

seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aadina, poate te ajuta masuratorile mele cat de cat. In luna in care am ramas gravida, am avut in a 7-a zi de la ovulatie progesteron 30 nmol/L cu valori normale pentru faza luteala date de Synevo: 5.3 - 86 nmol/L. BetaHCG in ziua 10 dupa ovulatie a fost 11, iar la 48 de ore 52. Am pus 600 mg/zi Utrogestan vaginal pe zi, iar din saptamana 7, 800 mg/zi. Problema a fost o hemoragie masiva, urmata dupa 2 saptamani de oprire din evolutie. Nu cred ca a fost vina progesteronului si ma bazez pe faptul ca embrionul ramasese in urma. Ginecologul meu nu mi-a zis ca progesteronul ar pune probleme. Daca nu ai progesteron injectabil, eu as pune 800 mg/zi vaginal.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ori e embrionul ori e endo. eu una stiu de la voi asta.
de la brigit de la donate am aflat ca prog injectabil creste NK.
tot fetele de la donate au un nivel al progesteronului mic! looana il avea in saptamana 5- 6 ng...
si totusi la vreme rea rezista
dar ele au estrofemul ala (6mg pe zi)+progesteron utrogestan (800 pe zi)....
sperante exista adica! sincer.
bine ca e mai marisor aadina fata de ce stiai in lunile trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Sabinica, asa e la noi pe topic ai vazut valori fff mici ale progesteronului . Totusi, situatia e fff diferita. La fiv cu ovo donate nu exista ovulatie naturala, se iau estrogeni pt endometru si apoi se adauga progesteron, pt a schimba structura endometrului. Neexistand ovulatie nu exista; corp galben / luteal. Tot progesteronul pana intra placenta īn functiune e cel dat de utrogestan.
Despre no si progesteron inj a explicat f bine Lara, mai demult dar nu pot pune link caci eu scriu de pe tel.
Bete mari tuturor babutzelor

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

revenit
Aadina, pana nu scade beta ala, nu e nimic pierdut..si eu as repeta maine testul
Brigit, niiiice to see you..toate bune si dospesti, da?
sabi, noroc cu Brigit, ca eram gata sa ma revolt..NK?? imunologice adek si nu-ti aduci aminte cine, unde, ce a scris??? pai, m-au durut deshtele de cat am tot zis de prg injectabil si efectul sau de crestere NK..dap, total de acord cu Brigit (what a shock, sor'mea geamana intr-ale fiv-ului), nu poti compara cu protocolul de la donate..ce pot eu sa spun in schimb, ca sigur valoarea prg (aadinei) e mai mare la nivel uterin, fata de valoarea din sangele periferic, deoarece pune utro la greu..(v-am zis, sunt plina de pozitivism doar)..
Cris, era sa zic..vise, dar multzam frumos de ganduri
sami, merhaba..eu sunt absolut zen, de-un optimism de zici ca mi-am tras-o in vena, au fost momente in care am vorbit si singura p-aci, de eram gata sa cred ca n-a mai ramas nicio tigla pe acoperis, din alea oricum putine, am bantuit arhivele forumistice in cautare de comori si acum ma bucur ca, in sfarsit, a revenit toata trupa home si la apel..
missed you.. asa trebuia sa-ncep, dar atata m-am mieunat pe aici dupa tine, incat m-am gandit ..sa incerc o mica divagatie, first
so, doc tayfun works his magic, toate lumea se-ntoarce gravi din Turkye, parca are omu'o ambitie sa le dovedeasca tuturor doc'silor din Europa Centrala si de Est, ca se poate, trebuie doar lab hyper performant (vezi lorelei, care n-a avut endometrial injury, prednison, etc dar a facut IMSI) sau pur si simplu cojones sa incerci si manevre de pionierat
anyways, curg vestile bune, sper sa fie un sezon in care sa numaram "betele" (vb curcii aleia dragi) cu nemiluita si apoi sa punem de-o mare intalneala inter-regio si sa sarbatorim asa cum se cuvine, predarea stafetei unei noi generatii de aspirante

to be continued..

Mergi la inceput

Exact, Lara, proge vaginal e mult mai mare, cum ai zis si tu daca beta creste ceilalti parametri se ajusteaza din mers.
Doamne ajuta aadina!
Lara eu sper sa te gravidesti fara doc stormy, ca simt eu ca mai mergi o tura pe mana lui PK . Asa ca astept sa clocesti iar apoi sa dospesti

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

femeie nu fusei pe faza cu NK. cred ca inca nu ma pasionau imunologicele:))
eh iertare
brigit un pic sa ma lamuresc si eu. in sarcina acum ai luat vreodata progesteron injectabil?

Mergi la inceput

Am facut 5 agolutin 60mg, dar aveam deja 6 saptamani īmplinite cānd l-am facut pe primul. Am facut cāte o inj la 3/4 zile, cam pana am ajuns la 8 sapt jumatate. Wu aveam un spotting ale carui cauze nu le depistasem si care a raspuns la tratamentul asta. Doza insa nu e mare, sau nu atat de mare īncāt sa afecteze negativ, le faceam spatiat si īn perioada aia oricum am facut eco saptamanal, faptul ca vedeam ca totul evolueaza bine imi dadea curaj.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Si gasesti ce a postat Lara despre progesteron injectabil aici la club, cap 4, pag 23.cum ziceam link nu pot pune ,pupici

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aadina, m-am grabit cand am postat si nu stiu daca e clar ce vroiam sa spun: cred ca progesteronul e OK, este in interval si nu e aproape de minim. Tinand cont si de faptul ca in uter, nivelul progesteronului e mai mare, cum spune Lara, inseamna ca e OK!
Povestea mea nu se leaga de progesteron, deci nu te teme!
Sunt toate sansele sa fie bine pana la capat, tin pumnii pentru urmatoarea beta!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput