Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana aceeasi dilema o aveam si eu la finele anului trecut: consortul inclina spre PK...dar l-am deturnat
lyly sar'naaa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

angelica28,mail-ul pe care eu am scris este urmatorul:ana.herkmen@asgc.com.tr Ea a transmis mail-ul meu mai departe dr Tayfun.Am trimis istoricul in engleza.Ana e vorbitoare de lb. romana,ea iti va trimite si informatii suplimentare despre ce presupune FIV-ul in romana.Eu iti doresc sa reusesti cu bebelusii congelati

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

LORELEI de azi de dimineata tot incerc sa trimit la adresata scrisa de tine dar imi da eroare ,imi zice :Sorry, I couldn't find any host named asgc.com.tr. (#5.1.2)

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Adina Doamne ajuta sa fie mare urmatorul beta!
Din experientele anterioare, iti pot spune ca in cazul de fata poti lua Duphaston 2 pastilute pe zi si doza maxima de utrog 800 mg/zi (recomandare Dr.Albu).
Ma gandesc ca poate ai avut implantare mai tarzie (beta micut si picatura sange).
Salut cu drag toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Angi,scuze pt mail,am pus o litera in plus.Este:ana.herkmen@asg.com.tr

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

lorelei multumesc din suflet ,felicitari pt sarcina !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girlz, tot happilica si azi

je, ca de obicei, cu stirile despre programul dr-lor (jur ca ma bag la coordonator program fiv)
Aadina, dr. Strohmer va pleca de joi (26.04.) inapoi la Viena, deci va trebui reprogramata consultatia de vineri
Ari, sa ai grija de tine, sa te-ntorci bronzata, relaxata si gravidoasa..si sa ne transmiti news-uri despre sederea ta, prin sami, pls
Ana, stiu ca tu apreciezi pareri, asa ca, ti-o spun pe a mea, cu maxima sinceritate (cum as proceda eu, adik):
PK e un dr super bun, indeosebi pentru un start in IVF, profi, de incredere, comunicare excelenta, lab bun, abordare corecta "textbook", grija si respect fata de pacient, etc, etc
doc Tayfun e "specializat" pe lost causes, arta sa incepe parca acolo unde se termina stiinta celorlalti (pentru Ari, cu 3 fiv-uri la semnatura, a fost decizia corecta, parerea mea) ..tu, ai mai fost gravi, poate n-ai nevoie de hocus-pocus si daca da (desi nu cred si nu-ti doresc), nu e timpul pierdut nici mai incolo..te pup si iti doresc sa iei decizia cea mai buna pt tine

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Pai, Lara, tu stii ca imi place sa "aud" si parerile voastre. Asa ma gandeam si eu ca si tine referitor la PK, dar mai pun in balanta si varsta, dar si, in special, AMH-ul si ma tot gandesc daca nu ar fi bine sa merg la turci ca sa nu pierd si eu vremea cu un FIV de "inceput". Adica, as vrea un doctor care sa nu inceapa asa numai, ca sa vada cum merge. Vreau unul care sa inceapa ca si cum ar fi ultima mea sansa cumva... Mai, nu stiu de ce sunt asa de nehotarata, de speriata parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bau bau
hello fete dragi
n-am ce spune azi decat ca e f frig sau asa imi pare.
mi-am amintit o intrebare din temele mele: este o pauza intre aspirina si clexane? am citit asa ceva sau imi imaginez? una dimineata, una seara sau ceva de genul?
sami nu te-am salutat. dar voiam sa-ti zic ca poate te convinge turcul sa ramai la el pana te scoate pregnant:)
Lara lasa copiii in pace cu PK. super doctor. recomand pentru cazuri textbook.
recomand atat de mult incat m-a "chinuit" o colega de suferinta in dimineata asta de m-a pus sa-i scriu mail. ea nu stie nici engleza si nici sa-si citeasca bine e-mail-ul. e-mail? ce e ala?
uita-te in stanga! scrie undeva inbox? inbox? inbox?
auch auch
am cunoscut-o in spital. foarte grea e lupta asta cu infertilitatea. sa poti ajunge la un medic bun, sa te intelegi cu el...of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Hristos a inviat ! sper ca nu va deranjez:)va scriu si eu pentru ca am mici nelamuriri in ceea ce priveste sarcina mea pe care am obtinut-o prin FIV 1 sezged cu dr,Zadori .In 30.03.2012 am facut ET.Am facut test beta hcg a 10 zi si a avut valoarea 178 iar a 12 a zi a fost 428 .Am fost astazi la ecograf la dr,ion ionut,bucuresti.Dr mi-a spus ca am 5 saptamani de sarcina si ca nu vede la eco sacul gestional si ca ar trebui sa mai repet analiza beta .Am juns acasa si am mers la alt doctor in pitesti.Acesta mi-a facut eco tot tarnsvaginal si a zis ca am 4 saptamani si sacul gestional are 9,9 mm .mi-a dat si foto de la eco si intr-adevar se vede...clar...cat ma pricep eu.Acum astept rezultatul beta hcg dar nu stiu cate saptamani de sarcina am ca sa vad unde ma incadrez cu valoarea.ma puteti ajuta?va poop si va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina

Mergi la inceput