Clubul "babelor" FIV-oase 28
Raspunsuri - Pagina 20
5ab1na spune:
Brigit multumesc
imi cer scuze ca te-am incoltit.
sincer.
dar cand vad 3 blasto si nici o preocupare a vreunui medic pentru endometru ma oftic de-a dreptul.
5ab1na spune:
aadina esti in ziua 12 de la transferul de blasto:))
nu-s normala. lara da-mi cu ceva in cap.
5ab1na spune:
many asa efect au caisele alea la tine?
eu la primul fiv fara supozitor n-aveam nici o sansa.
Brigit spune:
Sabinica stai linistita ca nu ma simt incoltita.
Ralu, da, e greu cu botezul de sambata insa ia nospa si magneziu, e important sa nu fie contractii- se simt ca si crampele menstruale.
Adina, pe topic la donate e alina care tot asa a transferat blasto si primul beta a fost mai mititel, insa apoi a crescut tare frumos. E posibil ca ei sa se nideze nitel mai tarziu, dar recupereaza pe parcurs.
Many, te imbratisez
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
aadina spune:
Am numarat si ziua de sambata cand am facut ET, dar cred ca ai dreptate Sabina.
Iar de endometru, sincer, nu am auzit sa se vorbeasca la fivul meu, si eu am uitat de fiecare data sa intreb
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na many asa efect au caisele alea la tine? eu la primul fiv fara supozitor n-aveam nici o sansa. |
Da Sabi, la mine au facut si fac minuni caisele, problema fiind veche si acum le mai consum, insa nu zilnic ca mai uit sa cumpar .
Brigit
5ab1na spune:
aadina eu admir enorm calmul tau si cred sincer ca el te va scoate din situatie. important e sa nu te "macini" si cumva sa n-o arati. eu cred ca pana acum imi impuscam si prog injectabil si cresteam doza de estrofem si-i rupeam si usa doctorului aluia. cred totusi ca in ordinea inversa faceam lucrurile astea.
stai linistita la caldurica si decide cum poti mai bine. un magneziu nu iei?
Ralu tu cat ai progesteronul? l-ai masurat?
lorelei78 spune:
aadina,atata timp cat a crescut beta,ai incredere!E oricum in grafic valoarea ta.Tu esti in ziua a 17-a de la punctie: http://boards.babyzone.com/beta-hcg-chart-t3419080.html
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.