Clubul "babelor" FIV-oase 28
Raspunsuri - Pagina 19
Brigit spune:
Ady, eu am avut estrogeni īn schema de et, 3 pastile din zi 1. Cand au aparut petele am marit la 4.
Daca nu a avut estrogenii īn schema, mi-e teama sa ii recomand. Īn schema de la donate ei sunt importanti, pe un fiv cu stimulare estrogenii ar trebui sa aiba oricum valori mari
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
5ab1na spune:
da asa e
dar aadina a luat din proprie initiativa 2 mg de progynova pe zi.
ce zici? 1 gram in plus ar strica?
asa e ar trebui sa aiba suficient. dar uite ca...+de asta aadina are si un diagnostic nu chiar confirmat de hiperplazie endometriala.
Brigit spune:
Ralu, felicitari pt gemenasi. Ma alatur si eu grupului care te sfatuieste sa stai la pat.
Eu am avut pete o data la 3-4 zile de la 5 sapt jumate, timp de vreo 2 sapt. Am crescut progrsteronul, dar am stat si cuminte. Perioada asta e f importanta
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
Sabinica mi-e greu sa zic, cazul nefiind chiar similar , dar pot spune ce instructiuni aveam de la reprofit
- īn caz de sangerare mariti estrogenii cu 2 mg
Eu dupa ce am marit doza tot au aparut pete si au umblat la progrsteron, aveam cam 30 valoarea lui la analize
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
aadina spune:
Doza de progesteron am marit-o la 800, duphaston am luat de la inceput cate 2 pastilute pe zi
Brigit spune:
Aadina atunci adauga si o portie dubla de optimism, si va fi f bine!
Tu īn a cata zi de la transfer esti?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Ralu_mv spune:
Brigit, multumesc ! incerc sa stau cat de linistita pot, dar la botez nu pot sa i anunt pe oameni ca nu mai au nas ... o sa limitez cat de mult pot toate activitatile.
Eu sunt convinsa ca e de la balaria aia de aspirina ..., si am citit pe net ca ar mai aparea in caz de col sensibil in urma miscarilor din intestinul gros, la defecatie ... cum am patit ... avand un pic de constipatie ...
many_bani spune:
Adina vin si eu sa zic ca daca beta este in crestere cred ca este de bine . In sarcina cu Vlad, am avut multe episoade de sangerare si eu am marit estrogenii la sfatul profului, ajunsesem la 5tb/zi de estrofem (la care am inceput diminuarea dupa sapt.12, 1tb la 5 zile)600mg utrogestan si 2 tb/zi de duphaston. La mine primele sangerari au aparut la 4 sapt. si 5 zile si le-am tot dus pana spre sapt.8. M-au terminat psihic, a fost o per. foarte grea, dar a trecut. Sper sa ne aduci vesti bune.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Eu sunt convinsa ca e de la balaria aia de aspirina ..., si am citit pe net ca ar mai aparea in caz de col sensibil in urma miscarilor din intestinul gros, la defecatie ... cum am patit ... avand un pic de constipatie ... |
Si eu am avut problema asta iar progesteronul o accentua, am rezolvat-o cu caise deshidratate, mancam seara 5-6 caise si dimineata cand deschideam ochii baia trebuia sa fie libera