Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Stati sa inteleg si eu: cand faci histeroscopie, secretiile trebuie sa le faci imediat dupa menstruatie sau poti sa faci cu o luna inainte si luna urmatoare sa faci histeroscopia?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumesc, Ralu. Ma uitam si pe site-ul lor si cel mai mult al dura 5 zile, as vrea sa adaug eu si Papanicolau si el dureaza 7 zile, dar nu ii trebuie doctorului. Aaa, si scrie ca sunt zile lucratoare. Sunt la limita. As putea face histeroscopia in z11-12? Stiu ca e bine sa se faca inainte de ovulatie, dar eu oricum nu incerc sa raman luna asta, ca mai am de facut analize.
Anaasta, vreau sa fac histeroscopia luna asta, azi mi-a venit (inca nu stiu daca e spotting sau e normal, deci mai apare o variabila. Trebuie sa faci analiza secretie vaginala si culturi din col cu 2 saptamani inainte - banuiesc ca asta e maximum, la mine ar fi mai putin oricum. Ar fi trebuit sa fac inainte de menstruatie, dar mi-a venit mai devreme...Trebuie sa fim siguri ca nu sunt infectii care se pot raspandi din cauza interventiei. Asta e recomandarea generala la Medlife, cred ca si in alte clinici.
le: Ari, tu ai facut analizele inainte de menstruatie?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

MeAlex, am gasit, buletinul meu complet a fost gata in 7 zile, deci fara pap cred ca in vreo 4-5 ca nu am salvat si partial. Eu prima data am facut-o in ziua 13 sau 14 nu mai stiu, deci nu e o tragedie ...
Ana, mie mi-a zis sa le fac inainte cu o luna cum ar veni, adica inainte de menstratia cu ciclul pe care am facut histero.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex si eu si Aristica am facut secretiile inainte de menstruatie Eu zic sa il suni pe dr Albu sa ii spui situatia si sa vezi ce te sfatuieste el. Daca e graba sa o faci, ai putea sa faci secretiile dupa ce trece menstra, si preventiv in caz ca nu ies rezultatele pina in ziua histeroscopiei; cred ca iti poate da preventiv dr Albu un trament cu antibiotic si un micotic ceva
Eu personal insa as amina pur si simplu procedura cu o luna; dar asa sunt eu mai precauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adrianaady, asa ma gandeam si eu, sa aman, pe de alta parte, daca as face histero in ziua 13-14, ar fi gata si analizele. Am numarul lui Dragos Albu, dar nu mi l-a dat el, asa ca nu l-as suna pentru asta.
Imi fac o schema logica cu toate datele si voi suna la Medlife pentru programare la histero. In cazul histero, se recomanda sa se incerce din acea luna sa se obtina o sarcina? Asa ar parea logic si atunci nu as vrea sa ratez ocazia, daca ar fi sanse mai mari.
Cate dileme am...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Girls
Beta 47.16
progesteron 28,55 nmol/

eu nu zic nimic, nu inteleg nimic
si colac peste pupaza de ieri niste scurgerii rozalii, iar de dimineata niste pete maronii, apoi rosii , nu foarte mari cantitativ, dar exista,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Me alex nu prea ai cum sa incerci īn luna aia, de obicei se da antibiotic si inflamator 10 zile. Īn plus daca e histero operatorie sigur#259; se recomanda si repaus sexual.
Histero se poate face si īn zi 14, se recomanda īnainte de ovulatie pt a nu afecta o sarcina deja nidata si pt ca īn prima faza a ciclului colul e mai putin rigid, insa ei oricum iti vor da medicatie de luat inainte ca sa se dilate colul mai usor.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina eu nu pot vedea decat bine
ia totusi macar 1 gram in plus de pastile albe cycloprogynova
fetele de la donate spun ca cu astea li se opresc sangerarile.
Brigit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aadina, ai un luptator acolo!
Ajuta-l putin, creste progesteronul, adauga inca 200 utrogestan si m#259;car 1 dufaston, pana scapi de spotting, si neaparat repaos la pat

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aadina!!! Creste, ceea ce e de bine ... acum cu spottingul ... si eu sunt pe acolo si habar nu am de niciunele ... mergi la un doctor mai priceput daca ai ... eu ... pauza... vezi de duphaston ca ziceau ceva fetele pe aici ... dar nu te lua dupa mine ...

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit

Mergi la inceput