Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Deocamdata sunt calma, inca nu vreau sa stric ceva, in mod obisnuit as fi bocit muuuulllt pana acum
Am sunat la Sibiu, dar medicul nu e acolo, ma va suna el...candva
Probabil ca voi incerca si prog injectabil
As incerca sa-l obordez pe Onofriescu, dar nu stiu cum va reactiona
La el am facut cele 5 IA si urma sa fac fiv la el, si am plecat si nu am mai dat pe acolo, si nu stiu in Iasi un medic care sa se priceapa la fivuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Many, multumesc de sfatul cu caisele ! La mine nu e asa grava problema, eu merg si de 2-3 ori la baie pe zi cu treaba asta ... dar de cand cu sarcina visez doar carne si oua fierte si mancare consistenta :))) m-am trezit si noaptea de foame si la 4am eu fierbeam oua
si din cauza carnii (ca inainte nu mancam carne cu saptamanile), acum matele mele trag mai tare si le simt intinse si apasatoare prin abdomenul hiperstimulat si mai imi vine si mie sa apas pe ele sa termine odata treaba

Brigit, exact asta iau, nospa si Magneziu la greu; iar am trecut pe 400 mg/zi si daca simt ceva, mai iau 200mg; din pacate simt ceva crampe ... dar parca azi se mai linistesc...
Si ... dupa cum va ziceam de dr, Stormy :) nu recomanda analize in plus ! deci nu am facut niciun progesteron; M-a pus sa-i promit ca nu mai fac analize de la mine pana in luna 6 de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

stii vorba: daca e doctor cu adevarat ar putea sa dea un sfat. daca te repede nu te amari ca n-ai de ce.

Mergi la inceput