Clubul "babelor" FIV-oase 28
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
Multumesc dragutelor! asa e a fost ziua mea , acuma au plecat invitatii!
A fost f frumos , nu am gatit eu nimic , am avut bucatar , asa ca nu m am obosit prea tare! Am avut toti prietenii nostri dragi de aici si ne am simtit bine, am primit si multe cadouri!
A trecut! Imi doresc sa nu treaca anul fara sa rezolv proiectul bebe! De fapt asa zic in fiecare an de ziua mea de 10 ani incoace!
In alta ordine de idei, m as duce si eu la o intalnire cu Tayfun, m am conversat si eu cu el la inceputul anului, asteapta sa ma decid! as fi preferat sa merg si eu cu una sau unele dintre voi , singura parca mi e cumva ...al meu sigur nu are timp..ma decid pana una alta!
am si eu o intrebare , de ce trebuie stat in Istambul atatea zile pt un fiv, parca 18zile? am citit bine?
Pe 7 mai, vin la Bucuresti , nu organizati nicio intalneala?
somnic usor !
daniela74 spune:
eu zic sa dati o intilneala la `stanbul
Sabina,fac fiv-ul dupa histeroscopie,deci o sa fie in iunie,ce mai conteaza o luna
in alta ordine de idei: buna dimineata si sa aveti o zi buna
c`est la vie,pas le paradis
Lara27 spune:
'neatza
huh, ce matinala sunt si eu..de obicei, nici nu stiu, cum arata ziua la ora asta..
daniela, gand la gand..vacanta frumoasa sa aveti unde mergeti? in rep. Dominicana? suna tare fain programul tau pe urmatoarele 3 luni: contzed-histero-fiv-bebe->astept completarea
sami, varianta contzed cu Ari si intalneala cu Tayfun, suna fun-fun..la ce adresa de mail ai scris la Acibadem, initial? ti-a raspuns direct Liliana, sau ai vb si cu Tayfun? mercic
ralu, condoleante..la faze post gravideala, am pareri, normal, dar sunt complet amatoristice..oricum, inclin sa cred acelasi lucru ca si balanta, dar, m-as baza pe ce spune ea
balanta, good to have you back observi ca se gravideste lumea pe aici intr-un ritm sensibil egal cu fetele de la donate si avem nevoie de every man on board..
aadina, bafta azi
Ari, safe flight
Bruni, sa fie anul nostru
Ana, Sabi, Ady, many si tuturor celor care ne citesc, o zi insorita, plina de inspiratie si voie buna si anul asta sa numaram aici "betele" in draci
le: cand m-am trezit si am inceput sa scriu era ora 5.45, da??
lle: bine, acum se-ntelege ca sunt complet handicapata si am nevoie, in medie, de 2 ore sa scriu 3 randuri..
llle: propun, in concluzie, sa fac si eu atunci, ce stiu mai bine..adica, merg sa-mi beau cafeaua
to be continued..
many_bani spune:
Buna dimineata,
Lara matinala mica ce esti
Ralu felicitari ptr.cele 2 buburuze, zic si eu ca fetele, ai grija de tine, la botez sa nu stai cu finutul in bratze si sa nu ridici prea multe. Condoleante
Imi place de mor planurile voastre de vacanta la turci
O zi faina
samira33 spune:
neata
lara,am scris pe o adresa pe care mi-a dat-o aristica si mi-a raspuns direct Liliana.
brunico,de ce nu mergi saptamana viitoare cu mine la Istanbul???ce zici???
pe 7 Mai avem clar intalneala daca esti in Bucuresti.
o zi buna tuturor.
lorelei78 spune:
Bruni,va trebui sa ajungi acolo in a doua zi de CM ,de aceea vei sta asa mult.Intre primele 2 vizite,eu am avut distanta de 1 saptamana si as fi putut sa ma intorc in tara,insa am ramas acolo.Eu am stat 21 zile in Istanbul,am ajuns in ziua CM si am plecat la o zi dupa ET.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
anaasta spune:
'Neata, sa aveti o zi frumoasa!
Ce matinala ai fost, Lara...
Eu n-am chef de nimic! Unde e primavara?! Asta vreau eu sa stiu. Nu m-ar deranja sa ploua intruna, dar sa fie cald, ce pisicii ei de treaba....
Lara27 spune:
fete, m-am trezit plina de idei, chef si optimism
fac o paranteza, pentru detectivele sami & ady: eu de felul meu sunt vesela, vorbareata, happilica (si cand ma nervozez, deh, temperamentul..trece repede de tot) am un support system in hubby, fam (mom, dad, bro & kids) care ma iubesc si sustin, no matter what si cumnatele, ambele, sunt ok..doar ca-s..femei suntem tineri, frumosi, sanatosi (DD ajuta!) si ne iubim..viata-i atat de scurta si atat de efemera, ca parca-i pacat s-o las sa treaca, facand.. botic..acum, da, ne dorim bb, desigur, dar ne-am propus sa luam lucrurile asa cum sunt si sa nu uitam, sa ne bucuram de..noi..hubby&I suntem impacati cu ideea, no matter what si ne-am propus doar, sa facem, relaxed, tot ce tine de puterile noastre, as in: anul asta, intr-un fel sau altul, incheiem chapter-ul fiv, am zis (nu se poate ca viata noastra sa fie dictata de fiv-uri, la nesfarsit..desi, recunosc, mie-mi place sa fac fiv, nu ma apasa psihic, dimpotriva, imi da o stare de bine si speranta, sunt addicted la injectii, daca as avea la dispozitie timp si resurse nelimitate, as face fiv tot din doua in doua luni, ca si Cristina Spatar)..
ne dorim o ultima incercare cu material propriu, am decis, la Istanbul (unde vom combina utilul cu placutul), daca se alineaza planetele, la sfarsitul lui iunie
in caz de esec, facem o incercare si cu ovo donate, sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta (oo de 22 de ani) si daca e sa nu fie nici asa, atunci, cu sufletul impacat ca, am facut tot ce depindea de noi, ca n-am lasat nimic neincercat, de la fiv -uri la un dr. super bun (PK), hocus-pocus (Tayfun), oo aproape de majorat (donate) o sa ne bucuram de viata, just the two of us..sau, vb lui Carrie (SATC filmul 2), it's going to be just us two..
in concluzie, cam asta e Masterplan-ul (planul nostru Marshall, adek)..aah, btw, nici optimismul, exuberanta sau increderea (trebuia sa ma fi vazut la si dupa primul fiv), pe mine cel putin, nu m-au ajutat, ever..(vb lui sabi, oare ce am? am ceva?)
sami, stiu c-a postat ari adresa aia pe undeva, dai, te rog, un PM scurt, ca mi-e lene sa sap?
le: guess what, stiti de unde as avea cea mai buna legatura spre Istanbul?? de la, da, ati ghicit..Budapesta
lle: feel free sa ziceti cand v-ati saturat de mine, da? ca pot sa ma si abtin..
to be continued..