Clubul "babelor" FIV-oase 28
Raspunsuri - Pagina 14
daniela74 spune:
Sabina,Adriana senkiu
naspa rau,14 zile antibiotice,no sex,asta nu m-ar deranja prea tare,desi in concediu e mai bine ca acasa si mi-ar veni si mie chef de ceva ,nici nu-i zic consortului ce-l asteapta ;dar no alcool cind acolo e tara coktail-urilor ,nu stiu ce sa zic,acum as pune si eu un omulet cu fluturasi.
cred ca as face joi sau vineri si duminica plecarea,luni prima zi de plaja.
o sa intreb care este tratamentul dupa si atunci ma hotarasc daca fac sau nu,ca la urma urmei mergem sa ne distram
c`est la vie,pas le paradis
adrianaady spune:
Daniela deci plecarea e luni, cam la 3-4 zile de histero...hmmm, eu zic sa te bucuri de vacanta ( cu all inclusive sex, alcool and voie buna) si faci histero la ciclul urmator; e posibil in caz de polipi, sinechi & co sa ai putin mai mult spoting/disconfort fizic; asa ca de ce sa risti sa iti strici vacanta....
5ab1na spune:
femeie sunt totalmente de acord cu tine!!!
faci fiv imediat luna urmatoare?
daca nu, histeroscopia poate sa astepte o tzara. si asa lumea spune ca imediat dupa histero ar fi bun de facut fiv.
cocktail doamna mea si tu sa stai cu grija ca poate ai racit, poate ai luat vreo insecta la bord si nu 5% alcool acolo?
si sa-ti necajesti sotul asa? stii ca ei NO OFFENSE dar gandesc cu un alt cap...
Ralu_mv spune:
Buna, Balanta Daca vrei sa citesti amanuntele, pe la cap 23 parca am scris ...
Aspirina m-am lecuit ... nu o mai iau neam ... raman pe clexane de 0.4 desi lui Avram nu-i convenea si vroia sa ma puna pe aspirina, desi i-am zis ca am probleme cu ea (dovedite in anii din urma, spotting dupa ovulatie continuu) ...
Acum sper sa fie totul bine, ca emotiile sunt din ce in ce mai mari, ca am eco luni, si sper sa vad inimioare, 7w2d. Nu v-am mai zis... da, sunt amandoi, facut eco la 5sapt, mai mult sa vad si cu mica mea hiperstim. , dar am asa de mari emotii ... mai ales acum cu spottingul asta imbecil ...
daniela74 spune:
un polip am cu siguranta,l-am vazut ,deci m-am decis, o las pe luna viitoare
si da, ai dreptate Sabina,toti la fel,ar fi un concediu de neuitat
senkiu again
c`est la vie,pas le paradis
balanta_tm spune:
ralu, nu stiu ce planuri ai in urmatoarele zile, dar daca poti amana diverse treburi, fa-o si stai in pat cat de mult poti pana vezi inimioarele (mai ales ca ai trecut si prin stresul cu bunica, plus spoting...).
anaasta spune:
Da, Ady, la asta ma gandeam si eu, prin iunie cred ca vedem noi episoade.
La multi ani lui Bruni si o dorinta mare, mare implinita!
Noapte buna, Sami.
Ralu_mv spune:
Eee... balanta, ai dreptate tu, stiu , dar azi am calatorit vreo 400 km cu masina ... apoi doar maine si poimaine mai pot sta cuminte, ca sambata botez, duminica merg la baita de dupa botez ... deci ... cam putina liniste ... sper sa ma ajute cel de sus
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit
lorelei78 spune:
Ralu,ai grija de tine!Stai in patut,ca mai ai putin pana la eco si te vei mai linisti dupa!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.