Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira ce as veni si eu sa stau o noapte cu voi la Istanbul, dar doar asa de fun daca iti si gateste draguta de Aristica asa stimulata la maxim cum va fi ... e direct petrecere
Sabina bine ca iti mai raspunde la telefon din cand in cand
Lara tu esti de un optimism debordant nu stiu de ce dar sper sa fie de bun augur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai...lara poate face fiv under cover cu PK si de aici atitudinea pozitiva...doar stim toate ca e importanta asemenea atitudine in timpul procedurii

adriana...cred ca o sa iesim la o felie de suberek-ea si ...un fresh de porto-eu...la sosea,la promenada,la ceas de seara.

Mergi la inceput

Daniela pai uite cum a stat treaba la mine: in ziua cu histeroscopia a curs putintel sange, apoi pina ieri am avut asa pete rosi, rozalii, maronii.... un tampon zilnic le facea fata cu brio.
Azi doar putin,putin colorat, deci maine sunt scapata
Sunt pe antibiotic timp de 14 zile, plus o data pe saptamina am de pus intravaginal un antimicotic ; deci no sex, nu alcool
Tu in a cita zi dupa histero tre sa pleci in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ralu, condoleante si ai grija de tine.

Lara

Adriana , stiu ce zici si ai dreptate, dar acum sunt cu creierii ferfenita si nu mai simt nimic. Trebuie musai sa ma regasesc zilele astea, sa ma reconectez la eul meu interior pentru ca atunci e cel mai bine si iau cele mai bune decizii, dar nu stiu de ce nu reusesc acum. Or fi hormonii de vina... Eu votez pentru ca tu sa mergi o zi in concediu cu Sami si Ari.

Huh, deci vampirunii vor face un vampiras, nice....

Mergi la inceput

adriana,cat ai platit histero la Albisor???

Mergi la inceput

Samira a costat 700 ron distractia

Mergi la inceput

aha.
senchiu.

fete...azi e ziua brunicai.
i-am urat toate cele si la topicul FIV simplu...ii spun LA MULTI ANI!!!
si aici si ii doresc numai bine si lucruri minunate sa i se intample de acum inainte in viata ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc tuturor de reprimire

ralu, felicitari . ai gemeni? eu nu mai inteleg nimic (deh, daca nu am mai citit pe aici). ai facut vreo eco? cate sapt ai?
ce faci cu aspirina aia? o reiei treptat? ea o fi de vina pt spotingul ala.

Mergi la inceput

Anaasta relax zanica, vine el raspunsul cand te astepti mai putin; nu e musai sa stii maine sau sapt viitoare unde faci fivul si cu cine
Ca o mica paranteza intre noi : abia astept True Blood, iti dai seama ca e gravidutza in timpul filmarilor la acest sezon

Mergi la inceput

bine ai revenit balanta

ralu are gemenasi???
se pare ca gemenasii sunt specialitatea casei la Tayfun.

Mergi la inceput