Clubul "babelor" FIV-oase 28
Raspunsuri - Pagina 12
5ab1na spune:
hello ady
adevarat a inviat
mama mea a fost super busy si saptamana trecuta. treaba la munca femeie importanta.
aproape nu-mi raspundea la telefon.
si SLAVA DOMNULUI i-a trecut rosul ala din ochi. cel putin asa zice ea la telefon
Lara27 spune:
sabi, minutel, ca explic
ady, si io, si io????
sami, rezonez..te cred ca e enervant rau..hm, oare nu poti sa contramandezi si sa mergi direct la fiv? (probabil pierzi pretul biletului de avion, insa)..
revin
to be continued..
samira33 spune:
adriana,pai ramane pe 26 consultatia si o sa raman peste noapte colega de hotel cu aristica.
si ma intorc pe 26 seara.
mai am o varianta pe care mi-a sugerat-o aristica mai devreme la telefon:sa vb. ea cu Tayfunu Vineri-ca si asa l-a pregatit si mi-a anuntat sosirea si sa-l intrebe daca e in alta locatie din Istanbul sa ma primeasca acolo la discutie.
asa nu as mai schimba biletul.
daca nu se poate nu imi mai ramane de facut decat sa cumpar alt bilet de intoarcere pentru 26 si sa raman la hotel o noapte acolo.
ca de schimbat biletul existent nu cred...ca e d-ala ieftin...desi ar putea sa dea dovada si ei de intelegere ca eu am dat dovada de intelegere cand m-au sunat sa-mi spuna ca s-a schimbat ora intoarcerii.
in fine...vad maine ca acum nu mai raspunde la telefon.
Ralu_mv spune:
Lara... si scuze, scuze, am zis eu ca nu stiu pe ce lume sunt ... da, deci din ziua ET, nu punctie , am luat 32mg pentru 5 zile, apoi am revenit la 16, pana la 5 sapt, apoi 3 zile 8mg si gata (plus de la mine o zi cu 4mg) (evident, cu el inceput la 16mg din ziua 2-3 a ciclului/prima consultatie)
Eu nu-s foarte bine ... a murit in saptamana mare si bunica care m-a crescut ... si azi am avut si un pic de spotting dupa ceva bowel movement dimineata ...si nu stiu daca era de ingrijorare sau nu ... iar cu aspirina si clexane, eu urasc aspirina si ea pe mine ... eu aveam in meniu, nu stiu dc v-am spus, si aspirina 100mg si clexane 0.4, dar din cauza de spotting la 11-12 dpo, am oprit aspirina; apoi m-au apucat procese de constiinta ... si am luat una la 7 zile, in sapt 4 , apoi una la 6 zile in sapt 5, si acum in sapt 6 am luat una la 6 zile iar, asta fiind ieri dimineata, iar azi dimineata am patit patania cu spottingul ... deci ...habar nu am ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1 nereusite
fiv 2 reusit
5ab1na spune:
Ralu eu ce pot sa zic decat...condoleante. asa cum ti-a zis toata lumea: erau deschise portile raiului atunci fii fericita ca ai trait bucuria sa o iubesti si vesnica pomenire.
nu ma pricep la spotting
daniela74 spune:
Adriana,bine ai revenit,te asteptam cu o intrebare,ca tu esti ultima hysteroscopi-ata pe aici.Ai avut spoting dupa,daca da cite zile?.Abia am reusit dupa 100 de telefoane sa-mi fac programare,astept c.m si sun sa-mi zica data,dar ma innebuneste sotu la cap sa o las pe luna urm,ca cine stie cum oi fi,ce-oi pati, dupa si nu vrea sa-i stric concediul si sa umblam si pe acolo la doctori .Eu ma gindesc doar sa nu-mi vina uratii si sa ma plimb cu pampers-ul pe acolo.Nu vreau sa astept inca o luna si vreau si in vacanta sa merg.
c`est la vie,pas le paradis
Ralu_mv spune:
Multumesc Sabina, si eu stiu legile firii, stiu ca asa trebuie sa fie, sunt impacata, nu-s deprimata, dar e greu din cand in cand, ca stiu ca nu voi mai vorbi cu ea ... dar asta este, nu vroiam sa va mai spun aici de treaba asta ... ca stiu ca nu am nevoie de nimic, e ceva normal, doar ca ma afecteaza din cand in cand, cu toata logica din mine
5ab1na spune:
daniela eu am avut 2 histeroscopii. la prima nu am avut nici un spotting. si se inlaturasera "multipli polipi endometriali". (mai ce ma enerveaza aici pe DC nu este emoticonul ala cu ochi care se invart de uimire!)
la a doua histeroscopie s-au inlaturat cu foarfeca 2 polipi si am avut spotting rosu 3 zile de incepuse sa-mi fie teama. dar cum sa-ti zic...finut si slab. as fi putut merge la mare. numai sa ai grija ca ma gandesc ca fiind sensibila zona si cumva cred deschis colul sa nu te alegi cu vreo bacterie/ bacil/ infectie ceva de genul. dar poate are doctorul grija si-ti da un antibiotic cum ar fi normal.
samira33 spune:
ralu,condoleante.
fete...a innebunit lupu-a se citi liliana turcoaica!!!
i-am trimis aseara mail...azi am gasit raspunsul...i-am dat reply si peste inca o ora am gasit iar raspunsul ei!!!
ceva neobisnuit pentru Acibadem.
deci...e clara treaba:dr.T e in Adana in Miercurea aia asa ca i-am zis sa-mi faca programarea pentru 26 dimineata.
asadar...plec o seara in contzed cu aristica
soata o sa fie in Germany si-mi pare rau ca daca tot raman peste noapte mi-ar fi placut sa mearga si el cu mine.