Clubul "babelor" FIV-oase 28
Raspunsuri - Pagina 11
MeAlex spune:
Balanta, nu fac fiv (sa vedem cat mai merge natural), doar discut cu fetele despre imunologice si altele...orice interfera cu problema mea, le mai spun ce mi-au mai spus medicii, facem schimb de pareri.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
daniela74 spune:
Aadina
Balanta ma bucur sa vad ca sinteti bine,nu mai e mult
Sami am raspuns
c`est la vie,pas le paradis
Ella2010 spune:
Samira, tu cu dr Tayfun corespondezi tot prin Liliana Aldanmaz? Am trimis si eu un mail si nu primit raspuns. Merci
Lara27 spune:
Servus,
sami, eu te tot pup p-aci in nestire
balanta, la fel si pe tine
Ralu, raaaalllluuuuu
draga mea, concentreaza-ti neuronul ala gravidos si try tu remember, da??? deci, cele 16mg de prednol ti le-a dublat la 32mg, timp de 5 zile, incepand cu ET? ET sigur, nu punctie? apoi back la 16mg pana-n saptamana 5, dupa care injumatatesti la 3 zile, right? te rog mult sa nu mai uiti si alte kestii esentiale in facut copii, da? ca e greu destul sa te copiem, oricum, da? si marsh la eco, ca asteapta listutza gemenashii tai, pupa-ti-as pe crestet..
sar'na
sabi, asa cu drag emit pareri, ca am, mai mereu si asa cu drag i le spun Anei, ca stiu ca nu se ofenseaza si apreciaza interesul sincer, asa ca lasa-ma sa-mi fac numarul..
ex: pety, ca tot ne-a vizitat: fiv 1 (Zadori), 2 embrioni, 2 transferati in ziua 3 (8 si 5 celule parca) si e gravi si happilica, cauta doc in Bucharest (bafta, pety, btw)->> deci, curca, q.e.d., da?? nu toata lumea tre sa mearga pe alt continent sa se gravideasca, doar cei super-super norocosi, right? ahh, si din "colegele" lui sami din decembrie, toate sau gravidit, Ioana sweetheart, Adriana din Norvegia si inca o d-na, care a fost tot la primul fiv (btw, tot reusit!), dar, a carei postari (dupa revenirea pe forum) imi irita niscaiva simturile (noroc ca iau magneziu), asa ca nu mai insist..
Ana , PK nu face niciun fiv de incercare, de la prima procedura pana la ultima e dedicat at the best of his abilities..pe de alta parte, decizia iti (va) apartine, desigur
to be continued..
5ab1na spune:
Lara hai zi si parerea aia cu vreo diferenta de ore intre aspirina si clexane
femeie nici un q.e.d.
eu am zis ca-l recomand
sincer
acum spune si tu...in afara de adipapazi care a avut punctie oarba si care a si reusit FIV2 la el ai mai citit cazuri asa ca al meu cu 13 ovo nefertilizate la kovacs?
sincer eu nu.
eu am dat intotdeauna vina pe mine (ca nu am studiat mai mult - in sensul sa inteleg naibii ce e cu mine, ca nu am luat clexane, ca nu mi-am facut toate analizele). el, in functie de ce a avut si-a atins scopul! a scos 13 ovo de la mine? a scos! q.e.d.
ce sa mai zic...ca in ultimele zile ma lupt si cu diverse valori la spermograma de nu stiu ce sa mai cred. intr-o zi sotul meu e campion, peste o saptamana are 5% forme normale. na. ce poti sa mai zici.
mie nu mi-e drag kovacs pt ca e oleaca fixist dar eu nu-i contest absolut deloc calitatile de doctor.
intotdeauna mi-am spus ca daca am avea aici in romania doctori de familie si ginecologi pe care sa ne bazam am putea pleca la FIV cu sanse insutite. dar asa....
asa trebuie sa te gandesti tu: cazul balantei - oare daca am rinita alergica trebuie sa iau ceva la FIV? oare daca am aia inseamna ceva? etc.
samira33 spune:
lara...n-am citit din urma asa ca n-am vazut pupaturile.
acu' sunt ofticata nitel ca tre' sa stau o noapte la Istanbul si sa schimb/cumpar bilet nou de intoarcere acasa....si chiar nu am de pierdut 2 zile pe drumuri ca sunt extrem de aglomerata.
uuuoofff....taman pe 25 l-a gasit si pe turcafletele asta sa lipseasca.
da nu ma las...am zis ca ajung la Tayfun...apai ajung.
adrianaady spune:
Buna fetelor
Lorelei felicitari face ce face dr turc dar vad ca veniti toate gravidutze Bravo lui
Aristica doar te pup ca de vorbit am tot vorbit
Samira eu am primit mesajul de Paste, trimis inapoi altul Am fost cam aglomerata zilele astea, dar promit ca te sun ; deja se face o saptamina de cand nu am mai vb la telefon Si cand reprogramezi consultatia?
Anaasta eu m-as duce unde as simti ca am cele mai multe sanse de reusita; din pacate amh si timpul nu ne sunt prieteni sinceri
Ia uite aici veste : Anna Paquin & Stephen Moyer vor deveni p#259;rin#355;i!
Sabina ce mai face mama ta?
Balanta sa treci mai des pe aici
Seara buna la toate fetele dragi
5ab1na spune:
contnuarea pentru curci ca mine
dar daca aparent nu am nimic?
oare ce am?
pai daca ma duc la doctorul de familie ma trimite in excursie sa ma relaxez ca fac sigur copii. asa cu trompe infundate. sigur sigur. stie ea cazuri.
ei sa nu-i dai doua palme???????????
aseara am fost la eco. si de la doctor gineco asa am primit raspuns:tot cu marea si soarele. am repetat: hello trompe alea alea!
niet niet