Clubul "babelor" FIV-oase 28

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lara,ma bucur pentru deciziile tale!Tayfun mi-a zis la ET ca are maini magice si asa si este!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

huh, cat pozitivism (mi-am recitit mesajul)..am si pus semn de carte, sa (re)citesc cand devin mai..dark)

Lorelei, sar'na..in cazul meu, are omu' nevoie de mai mult de atat (n.r. doua maini magice), tre' sa fie de-a dreptul..Harry Potter

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara... you are my Pepsi dose every day. Te rog sa nu dispari! Dar iti doresc din suflet sa inchei capitolul fiv in 2012 cu ovo proprii. doar esti tanara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Lara... eu una nu ma satur sa te citesc, ma regasesc in multe din ceea ce scrii, insa la mine e mai greu cand trebuie sa ma exprim in scris. Suna frumos planul tau de bataie...si al meu seamana uluitor de mult cu al tau ( daca nu reusesc acum ma indrept catre cehi ).
Aadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

Bruni,va trebui sa ajungi acolo in a doua zi de CM ,de aceea vei sta asa mult.Intre primele 2 vizite,eu am avut distanta de 1 saptamana si as fi putut sa ma intorc in tara,insa am ramas acolo.Eu am stat 21 zile in Istanbul,am ajuns in ziua CM si am plecat la o zi dupa ET.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Multumesc draguta, am inteles acuma , deci practic ai o saptamana pauza in care nu esti obligata sa stai acolo!

cate zile ai facut stimularea? ai avut protocol scurt?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

neata

lara,am scris pe o adresa pe care mi-a dat-o aristica si mi-a raspuns direct Liliana.

brunico,de ce nu mergi saptamana viitoare cu mine la Istanbul???ce zici???
pe 7 Mai avem clar intalneala daca esti in Bucuresti.

o zi buna tuturor.

discutabil , sa vad daca reusesc sa ma incadrez si organizez!
pe 6 practic ajungem la Bucuresti, si sunt prin zona cateva zile! Dar lasi si tu un nr de tel si organizam sa ne vedem! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara, planul meu seamana cu al tau, doar ca noi avem si optiunea adoptarii la final, daca nu iese nimic altceva. Eu iti doresc sa iasa anul asta si sa nu mai ai nevoie de nici un alt plan.

Sabi, tu ce mai faci, fata draga?!

Mergi la inceput

ralu , felicitari pt buburuze!
lara , asa e , musai sa fie anul nostru, ca altfel eu cel putin sunt baba baba :))
e o placere sa citesc postarile tale
daniela deci iunie e luna cu noroc?
loretta, sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

je? ma lupt cu TSH si astept sa intineresc.
n-am un plan atat de apropiat cu al larei pentru ca nu dispun in 2012 de atatia banuti
vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Bruni LA MULTI ANI!!! cu intarziere, ce sa-i faci...varsta

Mergi la inceput