Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 18

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya baby, eu nu gasesc pozele...chiar am intrat in e.mail-uri ca primeam instiintare cand se adauga poze si nu am gasit nimic.... mai dau o raita.... AM GASIT!!! ![]() ![]() |

Eu sunt cam in ceata cu grupul pe yahoo...Sincera sa fiu...habar nu am cum am reusit sa ajung la poze caci acum tot incerc si ma uit ca vitica la poarta noua.....

Dar ii dau eu de cap

Iuliana mami fericita de nazdravan

baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Baby ce burtica mare ai ![]() ![]() de peiasej nu mai spun nimic ![]() |
Si mie mi se pare ca este mare burtica...Parca vad ca iar o sa fie mare...mare si air ma intreaba lumea in luna 8-9 daca am gemeni sau tripleti...

Cat despre peisaje...sunt super...Am facut turul insulei si am facut o gramada de opriri....E superb O recomand din suflet pentru un concediu frumos

Iuliana mami fericita de nazdravan

baby78 spune:
Hai ca m-am lamurit si cu ajunsul la albume Trebuie sa deschizi un mail din grup si scrie jos visit your group si te duce la grup...iar acolo selectezi poze si...gata!!!!!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+

tina_80 spune:
Babyyy, eu nu va gasesc.....mai poti trimite incao data, vreau sa va vad!.....curiozitatea asta

Alice_Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Esti una din fericitele care a reusit sa nasca natural.....Ehe...bravo... Dar ne poti spune povestea nasterii? Cum a fost.....travaliul, nasterea.....Eu asa de mult mi-am dorit sa nasc natural si nu am reusit....Asta va fi regretul meu cel ai mare....Acum la a doua nastere nici nu mai visez la naturala ...Asta este Iuliana mami fericita de nazdravan ![]() ![]() ![]() |
acelasi regret il am si eu.
dar mai conteaza pe unde au iesit cand te uiti la ei?

Alice_Elena spune:
am vazut si eu pozele. sunteti tare frumosi. mi se pare ca tudor seamana cu matei al oanei :)
noapte buna va pup!

tina_80 spune:
Michelle, multumesc de link!
Laurika, felicitari!!!!
Am vazut si pozele si tare mult mi au placut!
Acelasi chef mi ai starnit si mie de a pleca in vacanta....am o luna de cand am venit dar mi s a facut iar de duca.
Noi plecam iar in Bulgaria, la hotel Astera, in iunie....parca 8 nopti, 700e
Dar pana in Iunie e cale lunga si tare mult mi ar placea sa ne vedem in Mai, sa organizam MI3.
Eu ma gamdeam la Litoral ca e mai cald, nu pt plaja si apa, ci pt aer liber si caldura...Delfinasii se pot juca in nisip....dar cum facem daca vad apa?!. Ca si al meu e fermecat de apa
Daca vin mai multi delfinasi la Ochidut ajungem si noi......cu toate ca mi e teama sa vin, ca R al meu e mai rautacios cu unii copii....daca i se pune pata pe cineva il ciupeste.....pur si simplu, chiar daca nu ii face nimic.
Voi aveti probleme de genul asta?
Eu nu l am invatat, eu nu musc, ciupesc, chiar nici Cata, i am spus de atatea ori,l am si ciufulit si tot nu iese nimic.....nu stiu ce sa mai fac....ceva pareri?
Cand a venit finul de la Iasi a fost nevoie sa stam numai prin preajma lor de frica lui R.

crispro spune:
La mi3 nu cred ca ajungem... Ca in mai la noi e plin, vine mama, sora-mea cu sotul, avem un botez, mergem la turci ( sper). Plus ca pana la noi la mare nu mai merg, ca e luuuung drumul. Din iunie cresa, din iulie munca :(
Victo, deci a luat si Mihai... No, macar face acum, cat e mic.
Sa-l ajutam pe Alex

palomina spune:
Hola, fetelor!
Multumesc mult pentru urari!!!!!! Sunteti foarte dragute ca intotdeauna!
N-am avut acces la net zilele astea ca laptopul saracu tot asteapta sa fie dus la doctor ... Si iPhone ul a fost cu sotul la Cluj... Asa ca de ziua mea am stat cu fi-miu acasa si am vorbit toata ziua la telefon.
In rest, suntem ok!
Va pup si sper sa fiu mai activa pe aici indata ce vom rezolva cu laptopul!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

histamina spune:
neata,
dormit putin.
trebuie sa fac cumva.sotul a mutat pe strumf in patutul lui si asta nu a dormit iar toata noaptea.
a plans.
in pat cu noi nu ar eloc suficient.
sunt intre ciocan si nicovala.
cred ca voi mari patul.
de papat papa bine de tot.
mi-e dor de tatiana.
maine ar fi fost ziua ei...................
sunt in butoi pentru ca mi-e un dor imens de ea.