Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Am pus 37 de poze si.....sunt si cu burtica ...sau burtoiul ...asa ca mi-am spalat din pacate 22+ |
unde unde?? vreau si eu sa vad ....
Victo spune:
deci..Mihai e primul delfinas care face varicela?
mai avem 2 sapt de tras cu bubitele si cu el..(uite-asa isi amana nazdravanul intrarea la cresa :):)
va pup. sunt obosita, caci ma culc tarziu, stau sa le fac cate ceva de mancare, ca ziua soacra nu biruie cu ei amandoi.
aseara le-am facut o ciorbita de vita cu multe legume, loboda, bors..o nebunie cred-eu nu am apucat sa gust :)
acum ma duc sa curat niste peste.
noapte buna bebici, burtici
baby78 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 Iuliana, la ce hotel ati fost? si nu se poate ajunge si cu avionul? am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
La Hotel Ilio Mare Beach Resort Uite site-ul http://www.iliomare.gr/
Cu avionul nu se poate ajunge pe insula ca nu exista aeroport....Poate exista o variana cu avionul dar la Kavala de unde trebuie sa iei feribotul sa ajungi in Thassos si poti sa inchiriezi masina....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, ce burtica frumoasa ai!!! Pupam bebelina din burtica! SI pe Tudor, barbatel superb!!! Asa e de scump! In unele poze mi se pare ca e schimbat fata de cum il stiam, parca e mai cu falcute. Si e deja asa cu mutrita de copilas. Tare frumos e! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Si mie mi se pare ca Tudor arata a baietel....Defapt toti delfinasii mi se par asa de mari cand noi ii consideram inca niste bebeline...ca doar nu au 2 ani....Timpul asta zboaraaaa.....
Iar "burtica" e ditai burtoiul si pot spune ca abia astept sa nasc....Nu mai am entuziasmul primei sarcini si imi doresc tare mult sa revin la o forma fizica in care sa ma pot deplasa usor...sa ma pot juca cu Tudor...cu bebelina......Eeee...inca putin si imi tin si fetita in brate si voi fi ok
22+
onimir spune:
Buna fete!!
Vreau si eu sa vad poze dar nu stiu care e contul comun.Si as vrea sa va rog pe cele care va pricepeti sa ma adaugati si pe mine in lista de la inceput.Victor-Andrei e nascut pe cale naturala , cu 3,5 kg si 53 cm,pe 14 august 2010.
Multumesc
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
unde unde?? vreau si eu sa vad .... |
Pe contul delfinasilor
22+
baby78 spune:
citat din mesajul lui onimir Buna fete!! Vreau si eu sa vad poze dar nu stiu care e contul comun.Si as vrea sa va rog pe cele care va pricepeti sa ma adaugati si pe mine in lista de la inceput.Victor-Andrei e nascut pe cale naturala , cu 3,5 kg si 53 cm,pe 14 august 2010. Multumesc |
Esti una din fericitele care a reusit sa nasca natural.....Ehe...bravo... Dar ne poti spune povestea nasterii? Cum a fost.....travaliul, nasterea.....Eu asa de mult mi-am dorit sa nasc natural si nu am reusit....Asta va fi regretul meu cel ai mare....Acum la a doua nastere nici nu mai visez la naturala ...Asta este
22+
Mycya spune:
baby, eu nu gasesc pozele...chiar am intrat in e.mail-uri ca primeam instiintare cand se adauga poze si nu am gasit nimic....
mai dau o raita....
AM GASIT!!! acu le savurez
baby78 spune:
citat din mesajul lui onimir Buna fete!! Vreau si eu sa vad poze dar nu stiu care e contul comun.Si as vrea sa va rog pe cele care va pricepeti sa ma adaugati si pe mine in lista de la inceput.Victor-Andrei e nascut pe cale naturala , cu 3,5 kg si 53 cm,pe 14 august 2010. Multumesc |
Crissy e sefa de delfinariu....Sa ii dai PM cu mailul tau si te adauga la grup. Apoi iti vor veni toate mailurile de la fete pe adresa ta si este si o categorie cu poze unde ne poti vedea si unde iti poti face si tu album .
22+