Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
crispro spune:
Puiutz, nu stiam de asta cu intoleranta la lactoza. Mersi de info. am incercat multe variante la un moment dat de lp, in timp scurt. Nu am obs nimic... Acum ii dau un lp pe care l/a incercat si acum juma de an. Sper sa fie ok, io stiu? Off, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.
Bumblebee, cum mai e V?
Eladea, Filip cum se prezinta?
Iuliana, cum a fost vremea in Thassos? Am vrea si noi o minivacanta sapt viitoare, cu V. ne gandeam la Viena, la zoo, un muzeu pt copii, Prater. Nu mi se pare deloc mult cat ai platit.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, cum a fost vremea in Thassos? Am vrea si noi o minivacanta sapt viitoare, cu V. ne gandeam la Viena, la zoo, un muzeu pt copii, Prater. Nu mi se pare deloc mult cat ai platit. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Vremea a fost foarte buna exceptie a fost prima zi in care am ajuns...adica vineri...a plouat. Dar nu a avut importanta ca am ajuns in jur de ora 18 si pana ne-am cazat ...ne-am facut comozi...s-a facut ora mesei si uite ca s-a facut si timpul de somn.Apoi timpul a fost foarte bun...Ba chiar luni au fost 30 de grade in rest au fost 23-25 de grade. Unii chiar faceau plaja si baie in mare....
Si noua ni s-a parut ok pretul si ne gandim sa mai repetam figura daca mai gasim o oferta ( Asta este o oferta gasita de sotul meu pe Facebook la Fundeal sau ceva de genul asta. Doar ca inainte sa faca rezervarea s-a interesat de licenta firmei prin care am facut rezervarea si am vazut comentariile despre hotel ca sa fim siguri ca totul este ok)
Legat de Viena cu siguranta acolo este mai frig...probabil ca e cam ca lanoi temperatura. Iar la Prater noi am fost in 2005 si parca nu imi aduc aminte sa fi fost ceva pentru copii asa de mici
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+
crispro spune:
Iuliana, mersi de info. Dar pt Tudor a fost ok? I-a placut? A avut ceva de facut pe acolo? Ca de-aia imi e si mie groaza ca mai mult de holbat nu a avea Vlad ce face prin Viena.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, mersi de info. Dar pt Tudor a fost ok? I-a placut? A avut ceva de facut pe acolo? Ca de-aia imi e si mie groaza ca mai mult de holbat nu a avea Vlad ce face prin Viena. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Tudor a fost foarte incantat....Ba chiar cand am ajuns acasa a inceput sa planga...Nu s-a bucurat nici macar ca l-a vazut pe motan ...
Pe drum am avut cantece ...videoclipuri cu galinha, micky, manny iscusitul, gummy, si hippo and dog plus ca de la iepuras a primit pe Micky povestitorul si mai schimbam...cand ii puneam videoclipuri cand ii dadeam pe Micky....A dormit si pe drum....Noi am plecat la 6.30 si el a dormit pana la 10....Apoi la pranz a dormit 2 ore...si am facut 3 pauze la peco si incercam sa ne orientam sa fie cu spatiu verde sau loc de joaca sa mai dezmortim copilul
Acolo la hotel avem loc de joaca pentru copii cu tobogane, leagane si balansoare dar am gasit un alt loc de joaca chiar in centru in Thassos unde era mai populat cu copii si el era foate incantat de tobogane....si alerga dupa toti copii. Stateam cam 1-2 ore la locul de joaca..in aer liber langa mare...
La restaurant statea pe scaun dar..daca nu era scaun de copil preferam sa ii dau display-ul cu videoclipuri sau telefonul sotului cu ceva aplicatii...invata cuvinte etc si era foarte cuminte.
In mare a fost foarte bine si daca ar fi si maine as pleca din nou...Chiar acum sotu imi spune ca pentru 1 mai la acelasi hotel au oferta pentru 4 zile cu 240 euro.....Deja imi fileaza iar o lampa....
Pun acum poze pe contul comun sa vezi cat de frumos e acolo
22+
baby78 spune:
Am pus 37 de poze si.....sunt si cu burtica ...sau burtoiul ...asa ca mi-am spalat din pacate
PS La intoarcere am cumparat si un tub cu solutie pentru baloane si cand vedeam ca Tudor este plictisit trageam cateva rafale de baloane si era super inacantat....M-am gandit ca la intoarcere va fi plctisit de aceleasi videoclipuri si de Miky si sa stii ca a fost cea mai buna alegere
22+
baby78 spune:
Racusor....acum am vazut si eu pozele cu Andrei....Doamne ce baiat mare s-a facut....Delfinasul sef e un frumos si seamana tare bine cu mamica lui ...Nici nu imi vine sa cred ca in curand vei da startul la sarbatorirea delfinasilor....Face 2 ani...wow...
22+
crispro spune:
Iuliana, ce burtica frumoasa ai!!! Pupam bebelina din burtica! SI pe Tudor, barbatel superb!!! Asa e de scump! In unele poze mi se pare ca e schimbat fata de cum il stiam, parca e mai cu falcute. Si e deja asa cu mutrita de copilas. Tare frumos e!
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Cris2010, tu scrie reteta, daca nu face fata robotul, bag la pisalog. Am facut inghe, combinatie de 2 retete (ainotna, am gasit retetele Adrianei), cu vanilie pt Elise si cu ness pt mine.
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Depinde de cat de cald este afara dar la cat de frig este acum...cu siguranat nu se incalzeste apa pana in mai. Doar sa alegi un hotel cu piscina interioara Iar la capitolul recomandari pentru litoral....eu zic pas....Nu cred ca preturile de la noi reflecta ceea ce ti se ofera din pacate Noi acum am fost in Thassos si pentru 4 zile la hotel de 5 stele cu mic dejun si cina am platit 310 euro. Nu iti pot spune ce conditii si ce servire...Plus ca aveau piscina exterioara si piscina interioara. Am fost cu masna si nu pot spune ca a fost nasol drumul....Au fost 800 km dar nu a fost obositor. Am ajuns in 9 ore. Eu ti-as recomanda eventual sa te uiti la bulgari ca sunt mai aproape si acolo ai si preturi si conditii mult mai bune ca pe litoralul nostru. Sper sa nu dati cu rosii dar eu sunt dezamagita de litoralul nostru si din pacate sunt constanteanca si nu pot recomanda nimanui sa vina aici Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 22+ |
Iuliana, la ce hotel ati fost? si nu se poate ajunge si cu avionul?
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Offf, ce ma enerveaza ca stam asa departe de litoral. De orice litoral. Noi pana in Thassos am face 17 ore cu masina, exagerat de mult. Avion nu gasesc (decat la niste preturi exagerate). Pana ne tot lalaim noi, nu mai mergem nicaieri. AM mai vrut inainte de MI2 sa mergem, si tot nu am mai mers.
Sa-l ajutam pe Alex