Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Ilinca, cand ati fost la Danubius? Culmea ca tipa care mi-a zis de hotel insista pe cat de curat e acolo.
Tricicleta avem la tara, una pirmita din cele chicioase. Nu cred ca mai iau alta, ca la vara acolo ne vom petrece timpul. Mai degraba ii iau la anu' o bicicleta cu roti ajutatoare.
Crissy, ai un robot puternic de bucatarie (sa poata marunti fructe inghetate)?. Daca da, atunci iti dau o reteta de inghetata foarte usor si rapid de preparat. Iese foarte cremoasa si delicioasa.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
puiutz_mic spune:
Hristos a inviat! Sper ca ati petrecut Pastele cu bine!
Ne-am intors si noi aseara de la bunici, nu am apucat sa citesc decat cateva postari de la inceputul capitolului.
Vreau sa ii spun lui crispro ca am citit de curand pe net ca schimbarea frecventa a marcii LP-ului poate determina o intoleranta la lactoza temporara. E bine sa intrebi si un pediatru, ca nu te poti baza chiar pe orice citesti pe net, dar oricum, ai grija cu schimbatul LP-ului. Parca stiu ca i l-ai mai schimbat de cateva ori deja. Daca ii place iaurtul da-i iaurt dimineata, iar seara da-i branzica cu ceva. Asta daca te gandesti la aportul de Ca. Si da-i mai multe legume verzi, parca stiu ca si astea contin Ca.
Eu nu am petrecut prea grozav de Paste, am avut o indigestie/criza de fiere de am bolit pana marti, de asta ne-am amanat si intoarcerea cu o zi
Raducu iar face kk moale...
Cam astea sunt noutatile noastre, revin mai tarziu un pic.
Va pup duuuuulce!
Aaaa si sa nu uit! Laurika, felicitari pentru bebic!!!! Ma bucur enorm pentru voi! Sarcina usoara si la termen!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Palomina si BTZ!!!!!! Sa va bucurati de viata si de comorile voastre in fiecare zi!
Alice noi suntem in zona de 1 mai, poate tragem o fuga la bulgari dar nu e nimic sigur inca. Voi ati merge daca veniti la Cta? Stiu ca trebuie pasaport pentru bebei, ne gandim sa-i facem si noi lui Raducu pana atunci.
12.08.2010
Cris2010 spune:
Noi anul trecut am fost la mare in Mamaia Sat. Mi-a placut foarte mult (cu exceptia algelor, am nimerit in perioada cand erau alge). Foarte linistita zona, plaja e curata, nu este aglomeratie, umbrelute din stuf, poti inchiria sezlonguri.
In comparatie, am fost o zi si in Mamaia statiune la plaja, nu mi-a mai trebuit. N-aveai loc s-arunci un ac, plus galagie...
Revenind la Mamaia Sat, mi se pare o alegere buna pentru copii mici.
Doar ca trebuie sa te misti cu masina spre alte destinatii. In apropiere e Scoica Land, unde au loc de joaca pentru copii, minigradina zoologica (mult spus).
Unde am fost cazati, nu mi-a placut, era cam mizerie, dar am fost cu cineva si ei au ales cazarea...
Mie mi se pare si in iunie apa rece. Poate nimeriti o perioada cu temperaturi mari sa se incalzeasca si apa.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
tanti spune:
Urez si eu cu intarziere sarbatoritelor
La multi ani Palomina
La multi ani btz!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti
Alina bafta cu noul serviciu
ochidut spune:
si eu cred ca e posibil sa fie apa rece in iunie. eventual ii iei o piscinuta mica gonflabila si o umplii acolo cu apa
Alice, pai spre ex nu mergem w/endul asta ca avem botez, de 1 mai e ocupat, dar apoi va asteptam. atunci cand vroia eladeea o sa mergem si noi cu siguranta, ca sa ne vedem.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Deci cine mai vine? va pot ademeni cu ceva bun de mancare, evident nu facut de mine.
Tina, va asteptam si pe voi daca aveti chef, desi stiu ca e distanta mai mare ...la mare era mai aproape.
Si eu as vrea sa merg la mare la noi asa la un w.end de balaceala pt L, dar zau ca u stiu cand. In iunie sigur nu putem si apoi se declanseaza aglomeratia si nebunia...poate pe la jumatatea lui august mai degraba. Oricum o sa mergem undeva cu liniste, gen 2 Mai sau Mamaia-Navodari - aici e insa problema ca treb sa mergi cu masina pana la restaurant, stai sa cauti loc de parcare...deci te cam enervezi. O sa ziceti ca sunt nebuna, dar anul trecut ne-am oprit o ora in Vama Veche, am vazut in capatul statiunii vreo 2 vilute tare faine, aproape pe plaja dar totusi nu aproape de vreun club/terasa...chiar ne intrebam daca seara ajungeam zgomotul pana la ele...oricum pt L nu ar fi fost problema, ca doarme oricum
Nu uitati ca de anul trecut am zis ca facem MI si la mare. Eu propun fetele din zona sa ne dea o mana de ajutor sa alegem o vila/pensiune
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Laura nu este problema daca unul este coborat si celalat urca si coboara....Problema era daca nu erau coborate Am inteles ca daca la baie (in principiu la caldura) ambele sunt in pozitie regulamentara nu este nici o problema. Dar pentru linistea ta poti vorbi cu un medic Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 22+ |
Da, Laurika, eu am deschis subiectul asta inainte de Paste (cred ca gasesti in capitolul trecut, mai pe la mijloc).
Si la noi e tot cam la fel. Acum de Paste, la Barlad, am fost la un chirurg pe care il cunosc ai mei bine, i-a palpat lui Raducu outele si le-a gasit pe amandoua. Tot asa ne-a zis si el, cum ti-a spus Baby, ca daca unul e coborat si celalalt urca si coboara nu e o problema. Urcarea si coborarea sunt influentate si de temperatura ambientala.
Acum ce sa zic...eu as mai consulta inca un medic. Du-l si tu la un urolog sau la un chirurg. Oricum, nu la pediatru, nu e cel mai in cunostinta de cauza.
12.08.2010
eladea2005 spune:
salutare fete!
noi ne pregatim sa mergem la o dubla petrecere... copilasii unor prieteni...
ce mi-ar placea sa ne vedem mai multe la ochidut...chiar, CINE SE MAI INSCRIE?????
REF. LA TESTICOLE FLOTANTE - si Eric le avea asa...si m-am stresat si m-am documentat...la baie sunt ambele jos, in scrot...acu doar unu se mai misca putin sus-jos, dar e ok...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Si eu caut acum hoteluri pt la mare in iunie. In mai nu se poate face baie in mare, nu? Ca eu pt asta vin, sa se balaceasca Bianca. Fetelor care ati fost la noi pe litoral ce recomandati? ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu |
Depinde de cat de cald este afara dar la cat de frig este acum...cu siguranat nu se incalzeste apa pana in mai. Doar sa alegi un hotel cu piscina interioara
Iar la capitolul recomandari pentru litoral....eu zic pas....Nu cred ca preturile de la noi reflecta ceea ce ti se ofera din pacate
Noi acum am fost in Thassos si pentru 4 zile la hotel de 5 stele cu mic dejun si cina am platit 310 euro. Nu iti pot spune ce conditii si ce servire...Plus ca aveau piscina exterioara si piscina interioara. Am fost cu masna si nu pot spune ca a fost nasol drumul....Au fost 800 km dar nu a fost obositor. Am ajuns in 9 ore.
Eu ti-as recomanda eventual sa te uiti la bulgari ca sunt mai aproape si acolo ai si preturi si conditii mult mai bune ca pe litoralul nostru. Sper sa nu dati cu rosii dar eu sunt dezamagita de litoralul nostru si din pacate sunt constanteanca si nu pot recomanda nimanui sa vina aici
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+