Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ei, pe fosta mea pediatra, putini o intrec:umbla pertusis peste tot si e cu evolutie groaznica!

referitor la consumul de energie: eu am contract cu dublu tarif:ziua, de la 7 dim pana la 22 platesc 55 de bani pe kw,pe tarif normal se paltesc 26 de bani ziua si noaptea, indiferent de ora, INSA, de la ora 22 pana la 7 dim zilnic si vineri de la 22 pana luni la 7 dim , paltesc 11 bani pe kw. in 8 luni am consumat 1400 de kw cu 11 bani si 470 cu 55 de bani.
asta pt ca eu platesc si facturile alor mei(2 TV, un frigider artic antic, hota,masina de spalat antica etc). la noi e un frigider clasa B, un congelator clasa B(pt ca trebuie sa conserv legume , eu neputand consuma daca nu e de sezon, carne de tara), o centrala de 24 de kw, hota, masina de spalat clasa B).deci asa, 12 mil energia electrica pt ambele familii , pe 8 luni.
eu is multumita.

strumf a fost ultra constipat ieri, mai aveam putin si ii facea tuseu rectal.efectiv mai are 2 fecaloame si nus tiu cum le va elimina.
de papat, papa, de catarat, se catara.
nu stiu cine e bandu/candu.
aca e furculita,adu e varza acra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cris2010, povestea soacra-mea ca o colega de servici de-a ei si-a luat plita cu inductie si acum trebuie sa-si cumpere vase de gatit speciale. Mai intereseaza-te, tipa asa zice, ca nu se poate gati pe ea in vase obisnuite.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Asa stiu si eu! Tb sa ai vase speciale.
Parca tb si instalatia electrica sa fie mai puternica, tb sa vezi pe caracteristicile tehnice.....am vrut si nii, dar tb sa schimb alimetarea inst. el din apartament pana la panoul de pe casa scarii.....dar la curte sigur merge daca va socotiti consumul din tip.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

La multi ani Palomina
La multi ani btz!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+

LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimineata.

Va multumesc pt urarile de ieri :*:* ,sunteti the best.Si va servesc (cu intarziere ) cu tort diplomat si un vin rosu de casa .

LA MULTI ANI PALOMINA

Referitor la aragaze si plite electrice vs. cele cu gaz,eu clar merg pe partea cu cele electrice,deoarece in primul rand mancarea se face mai rapid (painea se coace in jumatate din timpul coacerii cu gaz),iese totul mai gustos,plus ca acel gaz elimina toxine care se duc in mancare.
Din pacate am numai cuptor electric,care este portabil,nu am dat mult pe el dar sunt foarte multumita de capacitatea lui.

Fetele pt ce e Flixotide-ul?Caci doctorita pneumolog la care am fost ne-a recomandat aerosoli cu el seara,timp de o luna.Bine,ca eu oricum nu ii voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
[ooana, ti-ai mai luat masinaria aia de facut inghetata?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

inca nu dar e pe lista, sper eu la vara sa o am

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

este un cortizon care se inhaleaza.
mare atentie,afecteaza ritmul de crestere si sitemul imunitar pe care il face praf, ca orice cortizon.

Mergi la inceput

Hristos a inviat!

Am recuperat. Tot!

A fost f bine de sarbatoori, ne am intalnit cu toti fratii/ surori, cumnati/cumnate si ne am simtit f bine.

Am mancat mult! F f mult! Ma simt grasa!

La noi e f nasol afara d.p.d.v. A lui R ca ploua mocaneste dar ne si bucuram ca tb multa apa solului.

De azi dimineata, de la 8 Sunt in pat cu R, cu jucarii, toate servetelele dintr o cutie si ne uitam la Disney tv.

Bumblebee, felicitari pt alegerea facuta!

As vrea si eu sa organizam MI 3 dar mi ar placea la mare, in luna Mai.....dar daca nu vreti poate ajungem la munte la Ochidut, cat vrea si Eladeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Noi ne-am trezit la 9 jumate, toti. Iar ma lupt cu mara la pranz sa o culc.. Sper sa fie de vina vremea asta ploioasa si sa revina la programul ei de luna trecuta.

Constantencelor, ce faceti de 1 mai? Poate ajungem si noi cateva zile in zona. Mai vorbim pana atunci

Eu vreau la ochidut, v-am zis ca ma gandeam deja sa ii fac o vizita. Daca merge careva sa spuna tare, poate ne suprapunem. Si sa ne zica Oana cand e acolo, sa nu aiba nunti, cumetrii, concediu

Ma duc sa Pun de paine, si sa fac o cafea. Va astept!

Mergi la inceput

Fetelor, ce triciclete luati la delfinasi?

Mie imi place smart trike dar R nu e f incantat de ea.....lui ii plac acelea chinezesti, din plasticul ala ieftin, cu luninite si butoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor, ce triciclete luati la delfinasi?

Mie imi place smart trike dar R nu e f incantat de ea.....lui ii plac acelea chinezesti, din plasticul ala ieftin, cu luninite si butoane?

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Noi avem asa si a fost 140 lei

Si eu caut acum hoteluri pt la mare in iunie. In mai nu se poate face baie in mare, nu? Ca eu pt asta vin, sa se balaceasca Bianca.
Fetelor care ati fost la noi pe litoral ce recomandati?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu

Mergi la inceput