Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Frumoase poze Iuliana, sa va fie de bine vacanta!Si burticuta e frumoasa frumoasa.Hai ca nu mai ai asa de mult pana iti cunosti bebelina.IAr cu nascutul, ce sa mai zic si eu??ca si eu ajung iar la cutit dar lasa ca uitam de toate, ce sa mai!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+
ciristina_serban spune:
Hristos a inviat!
Va pup fete dragi...
Intru si eu sa va dau un semn ca suntem prin zona. V-am citit pe fragmente, doua zile am spalat in continuu bagaje adunate de pe la Cluj si de la Lepsa, de m-am minunat si eu de unde atatea haine. Nu credeam ca avem asa multe haine!
De Paste a fost bine, ne-am relaxat, copii s-au jucat si s-au simtit foarte bine si tati le-a facut toate mofturile... e clar ca le duce lipsa cand nu-i acasa.
Vreau sa o felicit pe bumble pt job! Bafta multa! Esti un exemplu pentru mine de optimism si incredere in fortele proprii!
Baby, am vazut cateva poze cu un Tudor tare dragalas, blondin si cu ochii albastri..un frumos si un dulcic! Iar tu mamica frumoasa esti superba!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic... sigur imi amintesc dupa ce trimit mesajul..dar deh...
Ma bag sa vad restul de poze..pup...
Mycya spune:
Neata
mai fete eu nu inteleg de ce doctorii de la noi te obliga sa faci cezariana doar din motivul ca si prima nastere a fost tot prin cezariana
de ce in alte tari ti se recomanda nastere naturala dupa ceza si la noi e tocmai invers? doar nu si femeile is cu susul in jos asa cum e tara de altfel.... Michelle a spus ca doctorul ei e de acord cu natural dupa ceza, inseamna ca mai sunt si doctori cu(..)capul pe umeri.
oare nu au invatat cu totii pe la aceleasi scoli, universitati?
eu am luat micul dejun, Andra l fel asa ca acum stam...care la laptop, care asculta muzica, care doarme.
ieri a fost f frumos afara dar astazi e o vreme asa mohorata
am fost ieri in parculetul zoo de langa noi, sunt vreo 7 ieduti mici mici , atata sa bucurat Andra si a chiuit cat am stat acolo ii lua pe toti in brate, ii pupa si fugarea peste tot .
era atat de fericita ca a uitat sa mai faca galagie la intrarea in casa
crissy77 spune:
'neata
baby, laurika, si nasterea naturala e cu mai multe taisuri, depinde ce noroc ai. Eu am experimentat ambele tipuri de nastere, la Elise naturala si la Bea cezariana de urgenta si m-am refacut mai repede si m-am simtit mai bine dupa cezariana. Dar asta a fost "norocul" meu cu nasterea normala. Otilia (ce mai fac blondinele?), puiutz, larissa etc au avut noroc de nasteri usoare.
Mycya, dr de la noi sunt niste lasi si putori, e mai comod+fara risc sa taie, de ce sa-si bata capul sa stea langa gravida pe perioada travaliului?!
eladea2005 spune:
neata mamici!
am admirat pozicile Iulianei..f frumoase...si burtica, si nazdravanul...
victo, imi pare rau de mihai...dar e bine ca scapa de una, macar...
cat despre nasterea naturala dupa ceza...exista riscuri, cum zicea si crissy...o prietena a avut prima ceza, a doua naturala, fara pb, apoi o alta naturala, dar de data asta s-a rupt uterul si a fost nevoie de operatie...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
Noi azi plecam sa ne recuperam odorul.
Crissy, inghetata "vis de fructe":
- 60 gr zahar pudra
- 300 gr fructe inghetate (bucati)
- un albus de ou
Se drobesc fructele cu zaharul la viteza mare. Se da jos compozitia de pe peretii blenderului si se adauga albusul. Se blenduieste compozitia cam un minut la viteza medie. Se pot folosi orice fel de fructe. Pentru cele foarte dulci se poate adauga putin suc de lamaie.
Inghetata cu smantana (iaurt, frica, zer):
- 80 gr zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 300 gr capsuni congelate
- 200 gr smantana lichida (iaurt, etc)
se pun toate ingredinetle in cupa blenderului si se mixeaza pana rezulta o crema. Se serveste imediat.
Varianta de sus, cu albusul se poate pastra cateva ore in frigider, ramane intacta.
Eu am facut ambele variante (cu visine, capsuni, fructe de padure). Prima iese o inghetata foarte cremoasa si fina.
Mai am o reteta de inghetata din vin rosu. Am inteles ca e DIVINA, doar ca e putin mai complicata. Vara asta sigur o incerc.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Alice_Elena spune:
Neata!
Mycya, de obicei se incearca nastere naturala dupa cezariana cand e distanta mai mare intre sarcini.
Eu oricum nu puteam naste natural, fizic, nu din cauza op. Poate daca ar fi fost radu foarte mic.. Chiar si asa doc meu a asteptat sa mi se deschida colul, sa fie corpul pregatit pt nastere, chiar daca era cezariana
Otiliav spune:
Ooh Crissy ce intgamplare tocmai azi sa deschid subiectul si sa vad ca imi trimiti pupici.
Suntem bine, prima zi la servici dupa vacanta. De fapt ieri a fost prima dar am venit cu Iulia dupa mine dimineata asa ca am fost in alerta maxima sa nu faca vreo boacana pe aici. Am fost in Ro 3 saptamani si ne-am incarcat bateriile caci am prins si vreme buna. Doamne ce tanjeam dupa soare.
Vad ca s-au inmultit burticile. Felicitari !
Eu va urez sa nasteti asa cum va doriti, asa cum sperati. Ca fiecare nastere e unica, fiecare are riscurile ei si fara pic de durere eu nu cred ca se poate. Eu am inceput serios sa cred ca am sanse la VBAC dupa ecografia morfologica. Atunci am aflat ca-i fetita si e mai delicata. Si cam asa a fost la nastere a avut doar 3200 si diferenta de 600 de grame in minus fata de prima a fost norocul meu. Ulterior am reusit sa o nasc pe Iulia la 3830 dar cu peripetii si sunt sigura ca a ajutat mult ca aveam deja o nastere naturala in antecedente.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ainotna spune:
Neata!
Am vazut si eu poze cu Tudor baietel frumos si mamica lui cu burtik . Sa va fie de bine concediul!
Noi am fost cu Bogdan in Viena cand a implinit 3 ani, erau foarte multe activitati pt copii, la muzee sunt locuri speciale, plus ca Muzeul Tehnic are o groaza de chestii interactive. Dar pana atunci cred ca sunt prea mici, nu se prea merita sa bati atata drum(din Bucuresti, adica). Dar! Crispro, tu faci atat de putin pana acolo, sigur o sa-i placa si lui Vladut.
Crissy
Cris2010, si eu fac inghetata cu smantana si cu fructe congelate, mai fac si cu iaurt, iese foarte buna
michelle1981 spune:
Mie tocmai de ce povestea Eladea mi-e frica.. Sa nu se rupa uterul. Mai investigam oricum, mai e timp.
Eu momentan ma gandesc cum se va descurca sotul cat sunt eu la spital
Baby- ce mamica frumoasa am vazut
Sa stii ca asa ma simt si eu ca tine. In plus deja am 8kg in plus si o pofta de mancare de speriat. Si mananc si multe prostii, ca deh, sunt fara Bianca acasa si imi permit.
Referitor la mersul la mare, mie Bulgaria mi se pare departe, mai ales ca venim din Iasi. Deja pana in CT facem 7-8h
In alta ordine de idei am pus si eu un album cu ce poze am cu burtica, dar o sa trimit linkul pe contul comun.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">24+ cu