Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Cris2010 spune:
Vazut ei eu cele doua burtici Baby si Michelle.
Noi am fost in 2009 in Limenaria, Thassos. Foarte pitoreasca insula si tavernele. Cred ca am mancat numai caracatita pe gratar si calamar.... De vizitat e si Manastirea Arhanghelul Mihail. Aici se afla unul dintre cuiele cu care a fost rastignit Isus. Din pacate biserica principala era in renovare si nu am putut s-o vizitam. Maicutele sunt foarte primitoare. Ne-au servit cu rahat si bomboane din trandafiri. Manastirea e situata desupra unei prapastii, iar privelistile iti taie rasufarea.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ramonavlas spune:
Baby, acelasi regret voi avea si eu toata viata, ca nu am nascut natural. Nci acum nu voi putea si nici nu ii vad sensul, mai ales ca se taie pe aceeasi dunga. Eu mam recuperat in 3 zile, eram ca noua, nu am avut nicio problema iar operatia, dupa 3 luni era deja duga alba.
Miha, si eu ma gandesc de cateva saptamani la cum se va descurca doar Dany cu Raisa. Dar ma gandesc ca mami le va face de mancare, baie poate si singur, in rest....cu joaca, sunt mari prieteni amandoi.
Am fost de dimineata sa imi fac testul pentru intoleranta la glucoza....am crezut ca nu mai termin de baut glucoza si apoi luat sange de 3 ori din ora in ora. Mai inainte am ajuns acasa, asa ca acum imi iau micul dejun.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
23+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Neata mai fete eu nu inteleg de ce doctorii de la noi te obliga sa faci cezariana doar din motivul ca si prima nastere a fost tot prin cezariana de ce in alte tari ti se recomanda nastere naturala dupa ceza si la noi e tocmai invers? doar nu si femeile is cu susul in jos asa cum e tara de altfel.... Michelle a spus ca doctorul ei e de acord cu natural dupa ceza, inseamna ca mai sunt si doctori cu(..)capul pe umeri. oare nu au invatat cu totii pe la aceleasi scoli, universitati? |
Eu cred ca in oRmania se practica cezariana pentru ca nu isi mai bat capul cu travaliul si stat si asteptat pana cand se intampla minunea... mai simplu sa faca un buzunar la burtica si sa scoata copilul,nu? Plus ca riscurile sunt mult mai mici si timpul este bine programat si in loc sa stea dupa o mamica la o nastere naturala mai bine programeaza 5 cezariene,nu?
Eu nu ma risc la o nastere naturala datorita hemoragiei pe care am avut-o acum 2 luni ....Se pare ca la mine s-a dezlipit sacul embrionar in dreptul cezarienei si nu vreau sa existe vre-un risc sa patesc ceva in timpul travaliului. Am o prietena care a incercat sa nasca natural la 2 ani dupa cezariana si cand era dilatata 5 datorita contractiilor era la limita sa ii cedeze cezariana si au bagat-o de urgenta in operatie.
Daca era distanta mai mare intre nasteri si daca nu exista problema cu desprinderea poate luam in calcul o nastere naturala dar asa..prefer sa nu risc nimic si sa fiu sanatoasa alaturi de copii mei
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Vazut ei eu cele doua burtici Baby si Michelle. Noi am fost in 2009 in Limenaria, Thassos. Foarte pitoreasca insula si tavernele. Cred ca am mancat numai caracatita pe gratar si calamar.... De vizitat e si Manastirea Arhanghelul Mihail. Aici se afla unul dintre cuiele cu care a fost rastignit Isus. Din pacate biserica principala era in renovare si nu am putut s-o vizitam. Maicutele sunt foarte primitoare. Ne-au servit cu rahat si bomboane din trandafiri. Manastirea e situata desupra unei prapastii, iar privelistile iti taie rasufarea. de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
multumim pentru aprecieri si toate fetele
Legat de Manastire si noi am vizitat-o...Intr-adevar foarte frumoasa ...Ideea este ca Thassos este un loc ce merita vizitat si mai ales ca in 2-3 ore faci turul insulei cu popasuri pentru poze....Nu are cum sa iti scape nici un peisaj....golf ...biserica sau altceva de vizitat pentru ca nu exista decat strada de coasta care face inconjurul insulei.... Noi am mai fost si spre centru intr-un oras vechi cu strazi cat abea incapea o masina....Theologos
Michelle si eu m-am ingrasat 9 kg si tare e greu...Mai ales ca inainte sa raman insarcinata incepusem sa slabesc si ma simteam tare bine in pielea mea...Sanatoase sa fim, sa nastem copii sanatosi si apoi ne revenem si cu greutatea
22+
baby78 spune:
Michelle ce burtica frumoasa ai ...La tine nu se vede ca ai kg in plus
Crissy multumesc pentru linkul de pe grup
PS. Ce liniste este in delfinariu.....Oare toate mamicile sunt afara la plimbare sau dorm cu delfinasii?....Ma duc si eu sa ma intind cu copilul....
22+
ooana spune:
Iuliana pozele sunt super iar burtica e foarte frumoasa
si noi ne gandeam la Thassos pentru august-septembrie
insa imi e cam groaza de cei 1000 km...desi noi ne-am opri cateva nopti in Bucuresti la cumnata mea
Cristina pana la urma ati luat biletele pentru Turcia?? nu mai stiu finalul
Oana de acord cu MI3
incredibil cat de frumos si de cald e afara
si astia cu prognoza lor anunta iar ploi pana la sfarsitul lunii
insa Matei a fost zilnic afara, chiar si pe ploaie echipat cu cizme de cauciuc si haina impermeabila
va urez un weekend placut!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip