Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
puiutz_mic spune:
Gata, fete, imi iau si eu ramas bun, maine sigur nu mai am timp sa intru pe forum. In jur de ora 11 speram sa putem pleca...s-a mai ivit si o problema cu un dinte la sotul meu si cred ca e musai sa mearga sa-i faca extractie inainte sa plecam
Eu mai am de indosariat actele si merg si eu la nani ca sunt franta!
Spor la pregatiri celor care sarbatoresc Pastele acasa si Sarbatori luminate si linstite! Delfinasi sanatosi si veseli!
Raducu continua sa refuze sa pape, totusi si eu sunt catar si nu ma las cu una cu doua...asa ca a mancat la pranz pulpa fiarta de pui si putin piure de morcov+telina (e impotriva constiintei mele sa-i dau numai carne), dar cu maaaaaaari mofturi, impotriviri etc.
Seara i-am facut cereale de orez+roscove - a papat putin si nu a mai vrut, drept pt. care l-am pus la colt, unde l-am tinut pana am pregatit mar copt+branzica, pe care a acceptat sa-l inghita dupa ce fortat l-am facut sa guste .
Stiu ca nu e bine sa fortezi...dar cate zile sa-l las sa-si faca de cap? Nici banana nu a mancat dimineata, deci ar fi ramas cu 2 LP-uri si pranzul pe ziua de azi... Sa vedem cum va fi maine pe drum
Hai ca deja va plictisesc cred cu vaicareala mea cu Raducu...off...o scoatem noi la capat cumva!
Va pup pe toate si pe toti delfinasii!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bamboletta spune:
Salutare
Nu mai apuc si eu sa intru tot pe fuga si cu treburi care nu se mai termina
Crissy- yammy ce bine arata cozonacul...ce ai pus pe deasupra? zahar cu nuca?m-am uitat de pe tel si nu am vazut bine poza, eu maine il fac astazi nu am avut timp deloc.
Michelle- cum a iesit cozonacul ?
Oana- f frumosi pantofii...sa-i porti sanatoasa....si mama avea pantofi Guban...imi placeau tare mult cum pleca de acasa era parada modei,ma bucur ca Matei e mai bine cu piciorusele
Crispo- nici eu nu mai simt sarbatorile ca altadata...probabil cand esti copil totul pare mai frumos.... pe Vladutz cel cuminte...ai mei sunt bagati in priza peste tot
Histamina- multumim de informatiideci xyzal e cel mai bun.
Rodyka- daca mai faci printese asa frumoase ca Isa vreau si eu una ma bucur ca e mai bine printesa si eu zic sa mergi sa o inscrii nici nu stii de unde sare iepurele si prinzi un loc la gradi de stat.
Multa sanatate bolnaviorilor
n buna delfinariu...fug la somn...maine ma asteapta o zi incarcata cu cozonaci...pasca...oua rosii....
crispro spune:
Ce fete harnicute!!! Eu azi fac pizza.Bine, pt masa de pranz. Iar diseara fac oua rosii si trimit sotul dupa prajituri. Iar maine fac vinete si ciuperci cu maioneza, si trimit sotul dupa platoul cu mancare comandat. V e treaz de ceva vreme, acum sper sa adoarma.
Cele care mergeti de acasa, drum bun, sa va simtiti bine pe unde mergeti si sa aveti Sarbatori frumoase!
Pt cele care stati acasa, spor la gatit! Urarile maine, ca eu voi fi pe zona.
Am stabilit si noi niste intalniri- duminica, luni si marti- in fiecare zi cu cate o pereche de fini.
Va pup, fete dragi! Io ma bucur ca e sotul liber de azi si pana marti( inclusiv). E liber ca nu are de munca. Ar fi vrut sa il puna pe angajat in somaj, dar nu are baiatul un an de cand e angajat, asa ca nu il poate da in somaj. Probabil il va pune la 4 ore si o sa ii spuna sa isi mai caute ceva. Vasi zice ca ii e mila sa il puna la 4 ore, ca baiatul tocmai si-a facut rata de 400 lei. Vedem cum a fi! Doamne da sa aiba de lucru, sa nu tb sa modifice nimic.
Puiutz, nu ma mir de Raducu ca e satul de aceeasi mancare. Offf, ce va mai chinuiti.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
´neatza, fete. ?
eu stiu ca azi nu se coace si nu se spala, asta e din batrani, nu dupa crucile rosii si negre puse multe aiurea in calendar... dar se vopsesc ouale! e singurul lucru pe care il faceam cand eram acasa... acuma aici cred ca n-am incotro si mai fac una-alta, dar hainele le las pe maine
mycya, imi pot da adeverinta patronii doar cu ceea ce e legal, adica maxim 40 ore/saptamana. si-asa la noi pe hartii apar lucratoare intre 17-20 zile lunar, diferenta de bani care intra cont ei o trec ca ore suplimentare sambata . si sambata oricum e inchisa gradi (asta e orarul). eu o sa incerc sa fac rost de hartii, pana la sfarsitul lunii se fac inscrierile...
le pup tare pe fetele care pleaca de Pasti pe la tara la neamuri si le doresc o sarbatoare de Pasti luminoasa si senina, sa le aduca multe bucurii si pace in suflete. pentru cele care raman, revin cu urarile
Isa e mai bine , am plecat la munca
ps: la noi arata ploaie pana marti, deja e innorat si-s doar 15º
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
bambnoletta, inainte sa-i bag in cuptor, i-am uns cu ou (intreg) batut si am presarat zahar (asa e reteta, zaharul se caramelizeaza si-i da un gust ).
Vinerea mare: stiu si eu ca Mycya, nu se coace, in rest se face curatenie. Eu nu pun azi la spalat, pun maine.
crispro, esti de belea cu pizza. Cum a iesit? Vlad cum mai e cu amigdalele?
Va invidiez pe cele care plecati. Noi in fiecare an de Pasti si de Craciun stam acasa, de cele mai multe ori avem si musafiri (care se autoinvita, ca de Pastele asta).
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Tre sa ma apuc de treaba, vreau sa fac pasca azi si ciorbita de miel.sa vedem daca-mi iese miscarea.
Va urez Sarbatori Fericite, sa va aduca numai bucurii si sanatate.O sa incerc sa mai revin pe parcursul zilei .
PS:Proba de semnatura
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 7+
Mycya spune:
neata!!
m-am trezit cu un chef de dormit de nu stiu ce-i cu mine dar vremea asta are vina 80% ploua si bate vantul de nu-mi vine sa ies nici sa cumpar un covrig apoi sa mai fac cumparaturi....
ieri ma laudam mamei ca azi fac de toate dar cam prevad eu ca voi ramane numai cu pofta ( asa nu se pun kilele )
eu imi aduc aminte cu mare drag ca in fiecare Vineri de dinaintea Pastelui faceam mereu ba curat in casa , ba in curtea casei, mancare si tineam post negru pana seara la 4-5.tineam cu mare drag tot postul si simteam cu adevarat ca se apropie aceasta mare sarbatoare...pe cand acum simt doar ca mai vine o duminica in care ma voi plictisi teribil
ce plangacioasa sunt zilele astea nu stiu ce Dumnezeu am...ieri in drum spre sala ma apuca bocitul in masina , acasa iar bocitul ca ma simteam singura si tot asa gasesc motive absurde sa ma "smiorcai" nu m-am mai spalat de mult cu apa rece pe fata, cred ca e timpul sa ma trezesc la realitate
Crispro spor la pizza si celorlalte gospodine spor la bucatarit, sa va iasa mancarea mai buna ca niciodata
crispro spune:
Crissy, pai te miri ca se autoinvita lumea??? Pai lcum gatesti si cate feluri faci, si eu as face la fel, de as sta mai aproape.
Laurika, ai o semnatura tare frumoasa! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme, usoara si placuta. Ai grija de tine!
Mycya, si eu mai am zile din astea de bocit din orice, cu o sensibilitate crescuta. Si de regula starea apare de sarbatori ( ca e normala, mai ales in cazul tau) sau cand ma cert cu Vasi. Ce sa zic? Nu o sa fie la fel Pastele pt voi, e clar, mai ales ca sunteti departe, numai voi. Dar asta nu poti schimba. Nici sa faci Pastele ca acasa nu poti. Dar poti sa il faci sa fie frumos, sa fie diferit, sa gasiti ceva placut de facut. Te imbratisez tare!
V a a dormit inapoi la 7, si eu cu el. El inca doarme. Io ma ridic sa beau o cafea buuuna, si sa ma apuc de pizza. Sa vedem ce iese, ca la cat is de priceputa ....
Oricum, pt Paste am luat si 2 borcane hipp pt v, ca nu am ce sa ii dau ( noi avem iar snitele, chiftele, maioneze, prajeli). Si am zis sa ma rasfat, sa nu ii gatesc, ii dau cate un borcan la pranz. Asa de mult ii plac, in 5 min e gata mancat!
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
gata...imi facusi cat de cat curaj sa ies din casa
mi-am facut lista si plecam la cumparaturi....sper sa nu sara Andra din cos cat imi intind eu antenele printre rafturi
laurika1982 spune:
AA, si mi-a mai zis medicul ceva: ca e f posibil sa fie fetita, ca cica ele se devolta ceva mai greu in stadiul asta :)))))).
Tati ar fi foarte fericit , tre sa recunoastem :).
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 7+